Guest sstane 25. avgust 2005 Prijavi Deli 25. avgust 2005 Kaj so ti pa odrezali Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 25. avgust 2005 Prijavi Deli 25. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kaj so ti pa odrezali Ker ti on ni odgovoril, ti bom jaz: modrostni zob http://www.cosgan.de/images/smilie/muede/p040.gif http://www.cosgan.de/images/midi/muede/p035.gif Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 25. avgust 2005 Prijavi Deli 25. avgust 2005 Danes pa zajtrk spet čokolešnik, malica ena roladka (tista ta dobra od gorenjke), kosilo oz. večerja pa solata s paradižnikom in mozarello in potem še malo tortila čipsa Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 26. avgust 2005 Prijavi Deli 26. avgust 2005 Za malco 2 breskvici. Za kosilce 2 breskvici + 1 jabolko Popoldne: prosto za požrtijo, ker gre sodelavec v penzijon Zvečer: odmaranje od požrtije Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 26. avgust 2005 Prijavi Deli 26. avgust 2005 Jaz sm pa včeri zvečer naredila melancane v pečki, s sirom in paradižnikom (je blo ful dobr,,,sm bla pohvaljena)...zahtevnost priprave je minus1 Danes bi pa zvečer neki lahkotnega, ker mam ringlšpil u želodcu (sm bla učeri u mestu)... A ma kdo kak predlo za kakšno jed, ki ni težka, se hit nardi in ne rabš it lih v Afriko po najosnovnejše sestavine (aja pa ne sme bit neki za na kruh namazat, to ne vela) Neki za mačka po domače... Sončkeeeeeeeeee (mal bl takele: ; pa brez termometra) Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 26. avgust 2005 Prijavi Deli 26. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>jedla sem neke vrste solato solato: krompir, kuhani listi ohrovta..×, malo olivnega, zacinjeno s svezim disecim naseckanim CESNOM (baje je zdrav) Sedaj pa trk do ljubega na strastno francosko in klasično poljubljanje ter šepetanje na blazinah Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 26. avgust 2005 Prijavi Deli 26. avgust 2005 pohanga pšenca pa tenstan krompir, pa solato...zej me bo pa razgnal :xx!: Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 26. avgust 2005 Prijavi Deli 26. avgust 2005 Zajtrk: vitalinea jogurt z otrobi ( koooooolk je dober, tak kao z "mussliji" pa rozine...mnjami )Malica: KefirKosilo: zelenjavni zrezki in paradiznikova solata za vecerjo bom pa kaksne B, ne vem se tocn kaj.. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 26. avgust 2005 Prijavi Deli 26. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ker ti on ni odgovoril, ti bom jaz: modrostni zob http://www.cosgan.de/images/smilie/muede/p040.gif http://www.cosgan.de/images/midi/muede/p035.gifKaj je ona nožica na njegovi ikonci tvoja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 26. avgust 2005 Prijavi Deli 26. avgust 2005 Ne x!x Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. avgust 2005 Prijavi Deli 26. avgust 2005 za kosilo je bla škampova juha. Pol se bo pa kakšna sladica prilegla pred kinom. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
AlenaU 26. avgust 2005 Prijavi Deli 26. avgust 2005 zajtrk: obvezna dnevna zdravil, kozarec vode, popečen toast, marmelada, velika turška kava z mlekommalica: jogurt, pa kasneje monte 2x, pa čokolada in še ena, pa piškoti (tole dons tekom službe ni blo OK, pa še petek povrhu, tko da sem na kosilo čist pozabla)večerja: pica, kozarec vinadanašnji dan prehrambeno "čist na psu" Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 26. avgust 2005 Prijavi Deli 26. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>današnji dan prehrambeno "čist na psu"Razen vina totalno dekodirana hrana Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 26. avgust 2005 Prijavi Deli 26. avgust 2005 Danes bom pa jedla, kar mi bodo ponudili in spekli na pikniku. Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
AlenaU 26. avgust 2005 Prijavi Deli 26. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Razen vina totalno dekodirana hrana jp, pa bom že dons vse popravla! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 27. avgust 2005 Prijavi Deli 27. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kaj je ona nožica na njegovi ikonci tvoja haha torej hm danes že skoraj lahko grizem grem probat drgač pa čokolino za zajtrk, čokolino za večerjo, vme sem pa pire s špinačo... pa eno pašatico sem tok sesekljal da sem lahko požiral brez grizt... hjaja Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 27. avgust 2005 Prijavi Deli 27. avgust 2005 sam, da je že mal bolš...vsak dan malo, pa bo.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 27. avgust 2005 Prijavi Deli 27. avgust 2005 filane paprike ... ravnokar nardila Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 27. avgust 2005 Prijavi Deli 27. avgust 2005 U, saj res, filane paprike!! Moram spomnit mami, mi jih je oblubla.. noranafilanepaprike.press Hmm.. kaj bodo jedli? Zazajtrk bil vceraj zvecer pecek koruzni kruh in kisla smetana, kosilo pa.. hmm.. no idea verjetno bom tiste pol juhice iz vrecke se naredila, pa ostanke pice pospravla... pa kako fajn sladico.. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. avgust 2005 Prijavi Deli 27. avgust 2005 joj sem lacna...kruhki, paprike, VSE bi zbasala zdajle. greva pa najbrz na kosilo...mi je pa zadishala prejle gobova juha v kruhovi sredici, joj kok bi mi tole pasal zdajle. jaz pa 'ne znam' delat filanih. se nikol jih nisem naredila. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 27. avgust 2005 Prijavi Deli 27. avgust 2005 tele so filane z lisičkami in celo goro začimb Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 27. avgust 2005 Prijavi Deli 27. avgust 2005 Skuhala sem rizka. Ampak je bil "drugorazredni riz". Tak, k se poca :xx!: Ne maram riza, k se poca Z grahom pa korenckom. Prav pase kaj takega ( ce ne bi bil pocast) Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 27. avgust 2005 Prijavi Deli 27. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Skuhala sem rizka. Ampak je bil "drugorazredni riz". Tak, k se poca :xx!: Ne maram riza, k se poca Z grahom pa korenckom. Prav pase kaj takega ( ce ne bi bil pocast) Hja a si ga oprala predno si ga dala kuhat?Pa drugič na vrečko (ali škatlo) poglej kolk časa se kuha... pomoje si ga predolgo kuhala.... sam tolk... pa grah in korenje moraš posebej kuhat.. no sej to najbrž si... Pa dobertek... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 27. avgust 2005 Prijavi Deli 27. avgust 2005 Tak riz je pac no! NIsem ga predolgo kuhala, prebrala sem navodila in SEVEDA sem ostalo kuhala posebaj. Pac...tak je. MIslim...kot da bi prvic v kuhinjo stopila.... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 27. avgust 2005 Prijavi Deli 27. avgust 2005 hihi js sem danes jedu krompirček pa šataraž... hm vse skp dobro zdrobljeno z vilcami, ker še ne morem normalno žvečit, lahk pa že zaprem ustsa tk da mam zobe skp hihi napredek... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.