Skoči na vsebino

Kaj bomo dons jedl

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>xrolleyesx

Tak riz je pac no!

NIsem ga predolgo kuhala, prebrala sem navodila in SEVEDA sem ostalo kuhala posebaj. Pac...tak je.

MIslim...kot da bi prvic v kuhinjo stopila.... x:o)x

Hja no, sam preverjam..... kaj pa pol tak riž kupuješ... če ni dobr.... presneto....

Ej pa jest se neb okol hvalu, čeb me s kakim nekvalitetnim rižem nasankal... a si kaki trapasti reklami nasedla?

Deli na socialnih omrežjih

uh jaz pa shizim na basmati. xyesx x8Dx

vem ja Michelle...

Ebor, se vcas zgodi, kupis pac en riz, mal 'probas' recimo...

najbolj sovrazim onega, ki je ze ves pacast, not pa se TRD mal! :xx!:

aja z lisickami Tina, hudo, pih! x8Dx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Ebor, sorry, samo si cuden x:o)x Prvo, kot prvo, kdo se hvali? xrolleyesx Ne morem verjet, da imam tak pogovor o rizu. Pac, probala sem nov riz, kupila v trgovini in je bil prav taksen

najbolj sovrazim onega, ki je ze ves pacast, not pa se TRD mal!
Ocitno je to tak riz, ker je ljudem vsec ( kot je Tina napisala).

Pac kupila sem riz in ga skuhala in mi ni bil vsec ( big deal x:o)x ).

Itak sem pa pristasica neoluscenega...

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

za zajtrk: doza tbl., banana, velika turška kava z mlekom, voda

malica: dve nektarini, voda

kosilo: zelena solata s paradižnikom, popečen piščanček, kozarček vina

malica: jogurt

večerja bo pozna...

dons sem mal na boljšem

Haj AlenaU!

Sem te ze v eni drugi temi opazila, sam prepozno, pa je bilo ze pase', me veseli, ko si spet tu po dolgem cajtu! :vio: :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>hej živ Marsa xDDx

tolk enih stvari je za prebrat, da sploh ne pridem na tekoč, da se uklopm k vam starim mačkom, pa ni kr mačji kašelj

:palec:

si predstavljam, ja xDDx, sam ne skrbi - ce 'se jaz' (x;)x) ne sledim vec in 3/4 tem sploh ne poznam oz. potekov debat v njih. :)

mislim da si cist ok v stos padla. ;) :palec:

skratka, me res veseli. x:)x :palec:

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>

skratka, me res veseli. x:)x :palec:

tud mene :palec: , thx Marsa!

no torej,... večerja je bla res pozna - ribica, file orade z blitvinimi štruklji, pa se mal vincka.

za jutr, torej dons pa žegnsko kosilo pri mami. štart z juho, pa meso na vsaj dva načina, priloge,.... krofi, potica. težla bo. ampak kje tko dobr jest.

<{POST_SNAPBACK}> ribica, file orade z blitvinimi štruklji

blagorcek. xDDx

blitvinih strukljve pa se sploh nisem jedla.. mora bit dzazno tole... x:px

njami, gobova juha, POmlad, ves kaksna bi men pasala: taka v kruhovi sredici. xyesx

Jaz pa se ne vem kaj bomo jedl, pozno kot vedno...

morda rizi bizi. :)

Picasso

hja dons k je nedela,je večina slovencev verjetno ob 12 zmazala župo govejo :o|o: , restan krompir :sick: pa kak vinski zos pa govedno :xx!:

x:Dx x:Dx js sm ob pol dvanajstih šele froškala, tk tk da južna bo....enkrat dans :inocent: in sicer makaroni :vio: pa salatka x:Dx

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

Mi pa nikoli niso imeli takih nedeljskih kosil. Mogoce, da to jejo 3krat na leto.

Danes je spet solatni dan. Strocji fizol, cicerika, mal koruze, zelena solata pa tak moj nizkokaloricni jogurtov preliv x:px Ja no, vecini ni, sam men je pa ta kombinacija :yumy:

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

<{POST_SNAPBACK}>Mi pa nikoli niso imeli takih nedeljskih kosil. Mogoce, da to jejo 3krat na leto.

Danes je spet solatni dan. Strocji fizol, cicerika, mal koruze, zelena solata pa tak moj nizkokaloricni jogurtov preliv x:px Ja no, vecini ni, sam men je pa ta kombinacija  :yumy:

Pa ti se boš čist posušila! :eek:

Scio mi nihil scire

Kupla basmati za probat x:)x Pa je kul :palec:

Tko neki na easy se mi je jedlo, pa sem skuhala riz, dodala sol, curry, cimet in narezala povrh en paradiznik, se malo pogrela.. that's it x8Dx ful zanimiv okus x:px

zdaj pa enga jezka za desert x:px

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

<{POST_SNAPBACK}>Ebor, sorry, samo si cuden  x:o)x Prvo, kot prvo, kdo se hvali?  xrolleyesx Ne morem verjet, da imam tak pogovor o rizu. Pac, probala sem nov riz, kupila v trgovini in je bil prav taksen  Ocitno je to tak riz, ker je ljudem vsec ( kot je Tina napisala).

Pac kupila sem riz in ga skuhala in mi ni bil vsec ( big deal  x:o)x ).

Itak sem pa pristasica neoluscenega...

Ej Sorry Mišel, mal sem se hotu sam pohecat... pocast al ne pocast itak si ga zdej že pojedla...

<{POST_SNAPBACK}>Verjem, da ne  x;)x

x:Dx x;)x

<{POST_SNAPBACK}>Kupla basmati za probat  x:)x  Pa je kul  :palec:

Tko neki na easy se mi je jedlo, pa sem skuhala riz, dodala sol, curry, cimet in narezala povrh en paradiznik, se malo pogrela.. that's it  x8Dx  ful zanimiv okus  x:px

zdaj pa enga jezka za desert  x:px

a ni fajn basmati? a je rjav al bel (ta ki si ga kupila)?

Ebor, x:Dx

Picasso

a ni fajn basmati? a je rjav al bel (ta ki si ga kupila)?

Aha, fin je :) bel.. sej po moje ni ravno neki spesl, ker je sparova znamka.. sam sem morala riz kupit, pa sem tegale zagledala, pa sem se spomnila, da si ga nekaj hvalila..

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

aha saj najbrz je ok.. (pac, tko kot mercatorjeve znamke, v bistvu je pa recimo senf pol itak Etin in wc papir Palomin in to, tko da, najbrz je ze kul).

sicer jaz imam v bistvu raje pravega, rjavega (vcas sem to kupovala v teh kalckih in Biotah)... sam ma se mocnejsi vonj in okus, pa ga tamal ne mara, pol sem pa zadnjic kupila Zlato zrno, ki je tud bel, pa me je zlo pozitivno presenetil, zlo fajn rizek..

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...