Ruby72 28. avgust 2005 Prijavi Deli 28. avgust 2005 Riž je najboljše kupovati v It, ali pa vsaj italijanskega izvora Sicer je pot do poca kratka :xx!: * Včeraj in danes smo v imenu zdravja srca, krvnih žil in cirkulacije veselo nazdravljali z refoškom do 3. zjutraj Zato je bila danes na tešče opoldne žlica gomasia. *Čeprav je nedelja, sem naredila eno lahko paštico, skledo salatine s fižolom in žlico koruze.Za desert pa je bila torta 'čokoladne sanje', ki sem jo privlekla včeraj iz Zvezde, iz Prestolnice Potem pa še kozarček božanskega zdravilnega borovničevega likerja (za korajžo ), ki sem ga ravno dobila v dar Ni borovničev liker, temveč ARONIJA, sem bila takoj po prstih Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 28. avgust 2005 Prijavi Deli 28. avgust 2005 jami Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. avgust 2005 Prijavi Deli 28. avgust 2005 Ruby!Kdaj bos zacela pisat recepte za LN? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. avgust 2005 Prijavi Deli 28. avgust 2005 jaz pa sem prisla do gobove juhe (sam s sampinjoni, mi jih je frendica mal dala).zdaj pa se rizi bizi kuham (no je ze skor kuhan).z basmatijem. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 28. avgust 2005 Prijavi Deli 28. avgust 2005 Joj, kok rabm cuker zdele... http://www.cosgan.de/images/midi/nahrung/a055.gif Pa nic ni doma!!!!!! K sm hotla vse ven, kao healthy diet Joj jst Mogoce palacinke z limono...al pa cakam, da me mine http://www.cosgan.de/images/midi/nahrung/h025.gif Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 28. avgust 2005 Prijavi Deli 28. avgust 2005 Hvala Zdaj pa se dobro, da nisem blizu tebe, ker bi ti vse pojedla. AMPAK sem se odlocila upret temu...si cajcka kuham, pa upam, da bo zelja minila Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 28. avgust 2005 Prijavi Deli 28. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}> Ruby!Kdaj bos zacela pisat recepte za LN? Kmalu, obljubim Kako mi vsi laskate Na koncu bomo skupaj izdali knjigo- 'Velike in kvalitetne gospodinjsko/gurmanske skrivnosti Lunatk in Lunatkov iz Lunin.neta' Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. avgust 2005 Prijavi Deli 28. avgust 2005 aha, suoperca (si pol vidla, sem ti nekje rekla, pa pozabila kje ).Megasticno!!! ni panike, bo pa dbest... ko bo.pa se digitalca mas, bos lohk pofotkala vse! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 28. avgust 2005 Prijavi Deli 28. avgust 2005 Hmm a je kdo probu Turški riž... kle mi ga je en svetoval... sem skoz mislil, da je Italjanski tanartabilši...Se pa moram pohvalt, da mi je danes pehtranovka fulll uspela... pofotkat ni kej ker so že vse pojedli....Sej ne bom vam več sline delal...Aja samo še za Mišel nej pripomnim.. v maso za palačinke malce cimeta in vanilin sladkor... pa žlico ruma... mnjami....Nočko.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. avgust 2005 Prijavi Deli 28. avgust 2005 a je mel rojstni dan al kaj?Pozrtija kot se shika torej! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. avgust 2005 Prijavi Deli 28. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>še dobr da mamo bolj take gene suhljataste, se lahk nažiram do onemoglosti suhljataste! ja, res, blagorcek (no saj men tud ni sile s tem).aha, fotr je rak?si ga kar predstavljam, ko tam pece in je car. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. avgust 2005 Prijavi Deli 28. avgust 2005 jah, saj rak - vodnar je ena posebna kombinacija, po mojem mas dobr odnos z njim (ko ste se enkrat 'zmenil', da si ti pac vodnar in ko te je torej na ta nacin sprejel). ipak mas dost tega... zemeljskega, pa spostovanje tradicije pa vse tole, tko dA... najbrz zdaj kar kul furata, tudi ce so kdaj bili kaki problemi. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 28. avgust 2005 Prijavi Deli 28. avgust 2005 Jaz sem pa za večerjo gobe z jajci , za posladek pa 2 rupuruta Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 28. avgust 2005 Prijavi Deli 28. avgust 2005 Aja samo še za Mišel nej pripomnim.. v maso za palačinke malce cimeta in vanilin sladkor... pa žlico ruma... mnjami....Nočko.... Hvala. Rum odpade, vanilin sladkor dam pa vedno. Mal pa znam kuhat, no Jutri bom spekla lepinje Take...nizkokaloricne...Sem nasla tukaj en v easy recept... Lepinje Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 29. avgust 2005 Prijavi Deli 29. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hvala. Rum odpade, vanilin sladkor dam pa vedno. Mal pa znam kuhat, no Jutri bom spekla lepinje Take...nizkokaloricne...Sem nasla tukaj en v easy recept... Lepinje Ja no okusi so različni, hehehehee, samo kot ideja je bil rumček, hehhehe..Lepinje so meni brez horsburgerja prazne... heheehe Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 29. avgust 2005 Prijavi Deli 29. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja no okusi so različni, hehehehee, samo kot ideja je bil rumček, hehhehe..Lepinje so meni brez horsburgerja prazne... heheeheV lepinje paše leskovačka pleskavica, ne pa švabburgerji Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 29. avgust 2005 Prijavi Deli 29. avgust 2005 dons bomo pa bučo jedl...sam to vem...domišljiji puščam odprto pot sam da nau potem :xx!: :xx!: :xx!: sončkeeeeee še naprej in nazaj Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 29. avgust 2005 Prijavi Deli 29. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>V lepinje paše leskovačka pleskavica, ne pa švabburgerji Ma ja SStane , se strinjam, samo sem se pleskavic že malce preobjedel.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 29. avgust 2005 Prijavi Deli 29. avgust 2005 No, jaz ne jem niti enega niti drugega Lepinje bodo popoldne, ker sem imela zdaj prevec ucenja... Zajtrk: jogurt+otrobi+bananaMalica: zeleni čaj Kosilo: bojo pa vegi burgerji pa pesa Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
AlenaU 29. avgust 2005 Prijavi Deli 29. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mi pa nikoli niso imeli takih nedeljskih kosil. Mogoce, da to jejo 3krat na leto. hehe-hihina žegenj, glede na to, da ga praznujemo že od kar pomnim (v vsaki fari je 2x letno) ne le pri nas doma, ampak v celi naši žlahti, je tradicija, da se dobimo na "kup" tko da jemo normalno, kot vsi, samo mal več je...mora bit kosilo, in ker je nedelja je to pač "nedeljsko kosilo s plusom"torej: juha, dve vrsti mesa, zelenjavna priloga, solata, pa vinček........ potem premor s kavo, krofi, potico in nadaljevanje kasneje z malico: hladna kuhana šunka, hren, pa vinček...... in je dneva konec.si predstavljate, da je danes nadaljevanje - sejmula (dan po žegnju). ga bom spustila, ker ne gre, ne časovno, ne v želodec (dons le zajtrk torej tabletki, pa toast z marmelado, kava in ostanem na juhi)je pa res, da se vsaj vidmo in kakšno rečemo, ker takih trenutkov ni vsak drug dan. to je to. pa še nekaj, mama je odlična gospodinja, smo razvajeni, vsak po malem, dobri gurmani, jemo vse, a vemo kaj ni dobro. lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 29. avgust 2005 Prijavi Deli 29. avgust 2005 Imeli smo odlične sirove štrukeljce mmm Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 29. avgust 2005 Prijavi Deli 29. avgust 2005 Pravkar pečem koruzo...... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 29. avgust 2005 Prijavi Deli 29. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Riž je najboljše kupovati v It, ali pa vsaj italijanskega izvora x <{POST_SNAPBACK}>Hmm a je kdo probu Turški riž... kle mi ga je en svetoval... sem skoz mislil, da je Italjanski tanartabilši...Nočko.... tole pa js ne štekam glih....kok italjanski riž....a u italiji raste č b en reku slovenski riž, pol si pod to človk predstavlja da je slo izvora.....da raste pr nas.....se pravi kak italjanski riž.... a tist k je u italiji pakiran.....al ka hudiča nardijo z njim da je bolši neumno vprašanje mogoč sam ajd..... Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 29. avgust 2005 Prijavi Deli 29. avgust 2005 aja ja klinc, sicer mi je res učitelca za zemlepis u tretmu razredu umrla......sam kej tajga Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 29. avgust 2005 Prijavi Deli 29. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}> tole pa js ne štekam glih....kok italjanski riž....a u italiji raste č b en reku slovenski riž, pol si pod to človk predstavlja da je slo izvora.....da raste pr nas.....se pravi kak italjanski riž.... a tist k je u italiji pakiran.....al ka hudiča nardijo z njim da je bolši neumno vprašanje mogoč sam ajd..... Ma ja sej res, riž je itak kitajskega izvora, samo očitno so se Italjani specializirali za predelavo grobega v fini (polirani al kaki te že je...), tko, da... ma grem pogledat, kaj piše na škatli.... Hmm piše proizvedeno: in je en naslov v italiji... aja pa še to piše (to velja za Mišel) Do not Owercook... halooo... hmm a Italija ni v evropski skupnosti... a njim ni potrebno pisat države izvora.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.