Skoči na vsebino

Kaj bomo dons jedl

Recommended Posts

Riž je najboljše kupovati v It, ali pa vsaj italijanskega izvora :palec:

Sicer je pot do poca kratka :o|o: :xx!:

*

Včeraj in danes :wOOt: smo v imenu zdravja srca, krvnih žil in cirkulacije veselo nazdravljali z refoškom do 3. zjutraj :inocent: x8Dx :wOOt:

Zato je bila danes na tešče opoldne žlica gomasia. :o|o:

*

Čeprav je nedelja, sem naredila eno lahko paštico, skledo salatine s fižolom in žlico koruze.

Za desert pa je bila torta 'čokoladne sanje', ki sem jo privlekla včeraj iz Zvezde, iz Prestolnice x8Dx

Potem pa še kozarček božanskega zdravilnega borovničevega likerja (za korajžo :inocent: ), ki sem ga ravno dobila v dar :2src:

Ni borovničev liker, temveč ARONIJA, sem bila takoj po prstih :wacko: :icon1_blush: xzobkox

xnckrivx

Deli na socialnih omrežjih

jaz pa sem prisla do gobove juhe (sam s sampinjoni, mi jih je frendica mal dala).

zdaj pa se rizi bizi kuham (no je ze skor kuhan).

z basmatijem. x8Dx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Joj, kok rabm cuker zdele... http://www.cosgan.de/images/midi/nahrung/a055.gif

Pa nic ni doma!!!!!! K sm hotla vse ven, kao healthy diet xrolleyesx

Joj jst x:o)x Mogoce palacinke z limono...al pa cakam, da me mine x:o)x

http://www.cosgan.de/images/midi/nahrung/h025.gif

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Hvala x:px Zdaj pa se dobro, da nisem blizu tebe, ker bi ti vse pojedla.

AMPAK sem se odlocila upret temu...si cajcka kuham, pa upam, da bo zelja minila :inocent:

aha, suoperca (si pol vidla, sem ti nekje rekla, pa pozabila kje x:Xx).

Megasticno!!! xyesx

ni panike, bo pa dbest... ko bo.

pa se digitalca mas, bos lohk pofotkala vse! :2src: x^x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Hmm a je kdo probu Turški riž... kle mi ga je en svetoval... sem skoz mislil, da je Italjanski tanartabilši...

Se pa moram pohvalt, da mi je danes pehtranovka fulll uspela... pofotkat ni kej ker so že vse pojedli....

Sej ne bom vam več sline delal...

Aja samo še za Mišel nej pripomnim.. v maso za palačinke malce cimeta in vanilin sladkor... pa žlico ruma... mnjami....

Nočko....

<{POST_SNAPBACK}>še dobr da mamo bolj take gene suhljataste, se lahk nažiram do onemoglosti x:Dx

suhljataste! x:Dx

ja, res, blagorcek (no saj men tud ni sile s tem).

aha, fotr je rak?

si ga kar predstavljam, ko tam pece in je car. ;) :)

Picasso

jah, saj rak - vodnar je ena posebna kombinacija, po mojem mas dobr odnos z njim (ko ste se enkrat 'zmenil', da si ti pac vodnar in ko te je torej na ta nacin sprejel). ipak mas dost tega... zemeljskega, pa spostovanje tradicije pa vse tole, tko dA... najbrz zdaj kar kul furata, tudi ce so kdaj bili kaki problemi. :)

Picasso

Aja samo še za Mišel nej pripomnim.. v maso za palačinke malce cimeta in vanilin sladkor...  pa žlico ruma... mnjami....

Nočko....

Hvala. Rum odpade, vanilin sladkor dam pa vedno.

Mal pa znam kuhat, no x:o)x x;)x

Jutri bom spekla lepinje x:px Take...nizkokaloricne...

Sem nasla tukaj en v easy recept... Lepinje

<{POST_SNAPBACK}>Hvala. Rum odpade, vanilin sladkor dam pa vedno.

Mal pa znam kuhat, no  x:o)x  x;)x

Jutri bom spekla lepinje  x:px Take...nizkokaloricne...

Sem nasla tukaj en v easy recept... Lepinje

Ja no okusi so različni, hehehehee, samo kot ideja je bil rumček, hehhehe..

Lepinje so meni brez horsburgerja prazne... heheehe

Guest sstane
<{POST_SNAPBACK}>Ja no okusi so različni, hehehehee, samo kot ideja je bil rumček, hehhehe..

Lepinje so meni brez horsburgerja prazne... heheehe

V lepinje paše leskovačka pleskavica, ne pa švabburgerji x:Dx

dons bomo pa bučo jedl...sam to vem...domišljiji puščam odprto pot x:Dx x:Dx x:Dx

sam da nau potem :xx!: :xx!: :xx!:

sončkeeeeee še naprej in nazaj

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

No, jaz ne jem niti enega niti drugega x;)x

Lepinje bodo popoldne, ker sem imela zdaj prevec ucenja...

Zajtrk: jogurt+otrobi+banana

Malica: zeleni čaj :inocent:

Kosilo: bojo pa vegi burgerji pa pesa x:o)x

<{POST_SNAPBACK}>Mi pa nikoli niso imeli takih nedeljskih kosil. Mogoce, da to jejo 3krat na leto.

hehe-hihi

na žegenj, glede na to, da ga praznujemo že od kar pomnim (v vsaki fari je 2x letno) ne le pri nas doma, ampak v celi naši žlahti, je tradicija, da se dobimo na "kup" tko da jemo normalno, kot vsi, samo mal več je...

mora bit kosilo, in ker je nedelja je to pač "nedeljsko kosilo s plusom"

torej: juha, dve vrsti mesa, zelenjavna priloga, solata, pa vinček........ potem premor s kavo, krofi, potico in nadaljevanje kasneje z malico: hladna kuhana šunka, hren, pa vinček...... in je dneva konec.

si predstavljate, da je danes nadaljevanje - sejmula (dan po žegnju). ga bom spustila, ker ne gre, ne časovno, ne v želodec (dons le zajtrk torej tabletki, pa toast z marmelado, kava in ostanem na juhi)

je pa res, da se vsaj vidmo in kakšno rečemo, ker takih trenutkov ni vsak drug dan. to je to.

pa še nekaj, mama je odlična gospodinja, smo razvajeni, vsak po malem, dobri gurmani, jemo vse, a vemo kaj ni dobro.

lp

<{POST_SNAPBACK}>Riž je najboljše kupovati v It, ali pa vsaj italijanskega izvora :palec:

x

<{POST_SNAPBACK}>Hmm a je kdo probu Turški riž... kle mi ga je en svetoval... sem skoz mislil, da je Italjanski tanartabilši...

Nočko....

:o|o: tole pa js ne štekam glih....kok italjanski riž....a u italiji raste :eek: č b en reku slovenski riž, pol si pod to človk predstavlja da je slo izvora.....da raste pr nas.....se pravi kak italjanski riž.... a tist k je u italiji pakiran.....al ka hudiča nardijo z njim da je bolši :inocent:

neumno vprašanje mogoč :o|o: sam ajd.....

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

<{POST_SNAPBACK}>:o|o: tole pa js ne štekam glih....kok italjanski riž....a u italiji raste :eek:  č b en reku slovenski riž, pol si pod to človk predstavlja da je slo izvora.....da raste pr nas.....se pravi kak italjanski riž.... a tist k je u italiji pakiran.....al ka hudiča nardijo z njim da je bolši :inocent:

neumno vprašanje mogoč :o|o:  sam ajd.....

Ma ja sej res, riž je itak kitajskega izvora, samo očitno so se Italjani specializirali za predelavo grobega v fini (polirani al kaki te že je...), tko, da... ma grem pogledat, kaj piše na škatli....

Hmm piše proizvedeno: in je en naslov v italiji... aja pa še to piše (to velja za Mišel) Do not Owercook... halooo... hmm a Italija ni v evropski skupnosti... a njim ni potrebno pisat države izvora....

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...