Amis 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 špeža= fasnga.... hi hi hi... ta je pa dobra....če bi mene poslali po fasngo, bi domov prinesla tisto reč, na katero se pršraufa žarnco..... evo.... pa vem eno več....cocci in ebor, sta mi razširila obzorje Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>špeža= fasnga.... hi hi hi... ta je pa dobra....če bi mene poslali po fasngo, bi domov prinesla tisto reč, na katero se pršraufa žarnco..... evo.... pa vem eno več....cocci in ebor, sta mi razširila obzorje Hja sej zato smo tle, da si izmenjamo izkušnje, kajne.... Čak kaj je že tema, da ne bom kaj falil..... aja polnene paprike mi je danes kuharica pripravila (hehehehe.. pa me ne morjo v klepetalnico poslat...) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
AlenaU 1. september 2005 Prijavi Deli 1. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hja sej zato smo tle, da si izmenjamo izkušnje, kajne.... Čak kaj je že tema, da ne bom kaj falil..... aja polnene paprike mi je danes kuharica pripravila (hehehehe.. pa me ne morjo v klepetalnico poslat...) obožujem jih, sploh če pridejo izpod roke moje mamedrugače pa danes za kosilo rezanci z bučkami in paradižnikom, pa kakšna solata Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 1. september 2005 Prijavi Deli 1. september 2005 Sem spet mal na riz presaltala.. ga jedla 2 meseca skor vsak dan, pa zdaj ze kar nekaj casa nic.. Zdaj sem pa tale basmati odkrila Ma v bistvu fajn okus, tko sam od sebe.. zadnjic sem ga mesala z omako, pa nisem opazla.. sem samo malo sveze bazilike mu dodala. Pa omakico zraven, domac paradiznik in paprika in tuna.. fajn zaduseno . tko easy poletno.. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 1. september 2005 Prijavi Deli 1. september 2005 Danes si pa delam pizzo, tako mnjami zame. 3 siri, šunka, jajce, še maloooo. Lačna! Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
trans 1. september 2005 Prijavi Deli 1. september 2005 Še zame pizzo Citiraj Ja,... hm... kaj naj rečem? Vsega kar še ne obstaja ali sploh nikoli ne bo, tudi bog ne more pobarvati na rumeno. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. september 2005 Prijavi Deli 1. september 2005 men bi tud pica pasala, pa tud kaksni makaroni, jih ze dolg nisem. a ne aliana kok je okusen ze sam! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
trans 1. september 2005 Prijavi Deli 1. september 2005 Tudi makaroni, ja, ampak Izraz ima pico že gotovo :OO!: pa bo vse sama pojedla!!! mogoče pa jo lahko dobim kje drugje Citiraj Ja,... hm... kaj naj rečem? Vsega kar še ne obstaja ali sploh nikoli ne bo, tudi bog ne more pobarvati na rumeno. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. september 2005 Prijavi Deli 1. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> a tkole besno? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
trans 1. september 2005 Prijavi Deli 1. september 2005 Nič več besno. Sem pa še vedno lačen. :xx!: Se me že švohost loteva Citiraj Ja,... hm... kaj naj rečem? Vsega kar še ne obstaja ali sploh nikoli ne bo, tudi bog ne more pobarvati na rumeno. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. september 2005 Prijavi Deli 1. september 2005 ubozec.. ja ja lev mora papcat. (sem vidla oz. si pac zdaj tud zapomnila, da si lev, 18. 8.69) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
trans 1. september 2005 Prijavi Deli 1. september 2005 Kaj češ, taki smo levi. Si bo že kaj ščaral. Izraz je kriva za vse, ko jo srečam bo častila pico (prevzemam odgovornost nase, to se samo tako reče, da jo vržem na finto za pico ) Citiraj Ja,... hm... kaj naj rečem? Vsega kar še ne obstaja ali sploh nikoli ne bo, tudi bog ne more pobarvati na rumeno. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. september 2005 Prijavi Deli 1. september 2005 zakaj si je pa ne narocis (nic ne predlagam, kot vidis, da recimo zakaj si je pa sam ne speces )? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
trans 1. september 2005 Prijavi Deli 1. september 2005 Sem bil še v pisarni pa sestanek sem imel. Zato ni bilo nič s pico. Sedaj grem pa domov na svež paradižnik z mocarelo in balzamičnim kisom. Pa še kej dobrega si bom privoščil zdraven. Marsa, pico bova pa jedla drugič, ko ne bo več tako pozno Tako pekočo s feferoni (pa ne preveč) Citiraj Ja,... hm... kaj naj rečem? Vsega kar še ne obstaja ali sploh nikoli ne bo, tudi bog ne more pobarvati na rumeno. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 1. september 2005 Prijavi Deli 1. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Še zame pizzo Ups, Transi Sem jo kar sama zbasala, je bila taka za eno osebo. Sorry no!! Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 1. september 2005 Prijavi Deli 1. september 2005 HALO ONIX ..oM.. Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
trans 1. september 2005 Prijavi Deli 1. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ups, Transi Sem jo kar sama zbasala, je bila taka za eno osebo. Sorry no!! Je že prav sam, da častiš pico enkrat Citiraj Ja,... hm... kaj naj rečem? Vsega kar še ne obstaja ali sploh nikoli ne bo, tudi bog ne more pobarvati na rumeno. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 1. september 2005 Prijavi Deli 1. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Je že prav sam, da častiš pico enkrat Ja itak Me kar pocukaj za rokav, ko se srečava. Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. september 2005 Prijavi Deli 1. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>:Marsa, pico bova pa jedla drugičslisi se drugac mam pa najrajs margerito s kaprami in olivami in z velik origana. (*pa tud s prsutom ni slaba, sam jo komaj pojem, cist crkavam zraven, pa se zejna sem pol ful) <{POST_SNAPBACK}> HALO ONIX Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 1. september 2005 Prijavi Deli 1. september 2005 sej res ...kaj bom pa jst dons jedu mam:1 jajc,blitvo,mal starga kruha,moko,sol, poper itaQ,mleko,mal sira,hmmmm..... zhe veeeeem.....BLITVINE POLPETE mljask ..OM.. sam....pacanja bo pa velik Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 1. september 2005 Prijavi Deli 1. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> sej res ...kaj bom pa jst dons jedu mam:1 jajc,blitvo,mal starga kruha,moko,sol, poper itaQ,mleko,mal sira,hmmmm..... zhe veeeeem.....BLITVINE POLPETE mljask ..OM.. sam....pacanja bo pa velik Imaš pa zalogo kot so jo imeli naši stari med vojno. Zdele polpete Da se ti da. Čestitke. Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 1. september 2005 Prijavi Deli 1. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Imaš pa zalogo kot so jo imeli naši stari med vojno. Zdele polpete Da se ti da. Čestitke. luba dusha.... che mal nazaj (v vesoljnem dnevniku ponavadi) preberesh, kdaj sem vstal (se prebudil) ti bo koj jasno ..OM.. Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 1. september 2005 Prijavi Deli 1. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> luba dusha.... che mal nazaj (v vesoljnem dnevniku ponavadi) preberesh, kdaj sem vstal (se prebudil) ti bo koj jasno ..OM.. Čaki grem brat. Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 1. september 2005 Prijavi Deli 1. september 2005 Aha, malo kasneje kot jaz. Naj ti bo. Sem bila tud v Kudu in so me danes brutalno zbudili malo čez 11h, mislm teli šefi. Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 1. september 2005 Prijavi Deli 1. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Aha, malo kasneje kot jaz. Naj ti bo. Sem bila tud v Kudu in so me danes brutalno zbudili malo čez 11h, mislm teli šefi. ooooo...u kuda bla....pa nch stlica aakhuta za lokau pocukala...nj nj nj ..OM.. Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.