Skoči na vsebino

Kaj bomo dons jedl


Recommended Posts

Jaz sem pa imela danes neznansko gužvo v službi in sem zjutraj konzumirala samo metin čaj in vodo, pridirkala domov pojedla dva jajčka na uč, šla na telovadbo, zdajle pa še en sadni jogurtek pade......

 

Sam, da me ponoči kakšna lakota ne zgrabi slučajno..... :o|o:

 

Smisel življenja je največja sreča
Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

xyesx dubla za rojstni dan. Ga pridno uporabljam... (men je najvecja muka v trgovino it po kruh... bedna fora, ampak res.. )

Pa se igram se lahko in delam enkrat koruznega, enkrat ajdovega, polnozrnatega .. x^x

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

 

loesje

 

 

Spet nazaj -

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

No, saj mene tudi to najbolj veseli...ne maram namreč trgovinskega kruha...če že, potem najraje kupim kakšnega domačega, sploh rženega, ajdovega...to, drugače ga raje ne jem. Bel kruh je zame :xx!:

 

Ja, mislim, da si ga bom kupila :palec: ....Pa peko si lahko vnaprej sprogramiraš, če se ne motim x?x ....in ekola, ko se v nedeljo zjutraj zbudiš ima družinica sveže pečen kruhek....... x:px

 

Pa dober tek ti želim..... x;)x xDDx

Smisel življenja je največja sreča
Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Ja, pa sploh niso vec dragi... Moj je bil 12000, pa je precej kvaliteten.

Ja, sprogramiras naprej, zjutraj pa disi v kuhinji :) Sam.. jaz sem jih kar nekja na silo pojedla in stran zmetala, preden sem pogruntala tocne kolicine in to.. Saj verjetno isto, kot z navadnim pecenjem kruha.. tist mi tud ni se nikol tko profi ratal..

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

 

loesje

 

 

Spet nazaj -

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>2 jajca na  :blackeye: s Polisalamo.. ne da se mi carat, je itak se posoda od celga tedna za pomit...  :o|o:

 

Hmm ti dej to pošl... hmmm ne vem sicer kam...

prejle sem poslušal radijo, pa je blo rečeno, da če pošlješ recept s hrano, ki je pripravljena s poli salamo, da ... si lahko nagrajena... no vsaj nekaj tazga je blo... sem bil v avtu, pa sem le na pol poslušal..... če bom še kdaj slišal, si zapišem naslov kam poslat....

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Guest sstane
<{POST_SNAPBACK}>No, saj mene tudi to najbolj veseli...ne maram namreč trgovinskega kruha...če že, potem najraje kupim kakšnega domačega, sploh rženega, ajdovega...to, drugače ga raje ne jem. Bel kruh je zame  :xx!:

 

Ja, mislim, da si ga bom kupila :palec: ....Pa peko si lahko vnaprej sprogramiraš, če se ne motim x?x ....in ekola, ko se v nedeljo zjutraj zbudiš ima družinica sveže pečen kruhek....... x:px

 

Pa dober tek ti želim..... x;)x  xDDx

Pa še neslan naj bo x;)x

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>Pa še neslan naj bo x;)x

Tole sem se ze sprasevala, ja.. kako pa kruh naknadno solis, da ni nad 60'C? al ga pol sploh ne al kaj si hotu s tem povedat x:o)x

 

 

Ebor.. kaj, bom dobila en truck Poli salame? x:o)x moj mack bo navdusen x:px

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

 

loesje

 

 

Spet nazaj -

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>Tole sem se ze sprasevala, ja.. kako pa kruh naknadno solis, da ni nad 60'C? al ga pol sploh ne al kaj si hotu s tem povedat  x:o)x

Tudi jaz sem se pravkar tole spraševala :eek: .....Ja, Stane, kako to misliš neslan x?x .....mislim, da se ga v tem primeru nihče pri nas ne bo dotaknil :xx!: ......

 

p.s. Aliana, je bil kruhek dober.... x?x

Smisel življenja je največja sreča
Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

jaz ravno v pečici pečem krompir s paradižnikom in čebulo...

 

upam, da bo ok...sm ful krompirjevka (pa ne v smislu, da mam krompir kot ful sreče)

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

 

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

 

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

 

afriški pregovor

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>

Tudi jaz sem se pravkar tole spraševala  :eek:  .....Ja, Stane, kako to misliš neslan x?x .....mislim, da se ga v tem primeru nihče pri nas ne bo dotaknil :xx!: ......

 

p.s. Aliana, je bil kruhek dober.... x?x

xyesx ti bom dala en recept pol, ko nabavis :) sem ga vceraj sprobala... :palec:

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

 

loesje

 

 

Spet nazaj -

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Guest sstane
<{POST_SNAPBACK}>

Tudi jaz sem se pravkar tole spraševala  :eek:  .....Ja, Stane, kako to misliš neslan x?x .....mislim, da se ga v tem primeru nihče pri nas ne bo dotaknil :xx!: ......

To, da se ga preveč ne boste dotikali, tako ali tako ne bi škodilo nikomur, tisti košček ali dva pa posoli povrh, ali pod namazom ali na namaz, pa boš videla, kako super okus dobiš x;)x

Sicer pa, stara pravoslavna in slovanska navada je ravno kruh in sol, na Kavkazu pa to še danes prakticirajo kot glavno hrano s kozjim mlekom, neslanim kruhom in surovo soljo.

Stoletniki so tam pravilo, ne izjema, so pa bolj šlank, to je pa res x:Dx

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Testiram neke sircke x:px koscek kruhka, pa zraven dve rezini dimljenega, pa dve rezini kozjega sircka x:px

 

(noro, sir jem x:)x to sta dve frendici krivi, sta mi na prvem skupnem potovanju pokazali, da obstaja se kaj drugega, kot ementaler in gorgonzola - ki mi niso prevec.. smo ble v Franciji in sta me pripravle do tega, da sem mal preizkusala.. in se zdaj vsake tolko spomnim in preizkusim kak nov sircek, pa sem vcasih cist presenecena x8Dx tole na primer prvic danes.. kozjega.. pa je fajn :palec: )

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

 

loesje

 

 

Spet nazaj -

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>To, da se ga preveč ne boste dotikali, tako ali tako ne bi škodilo nikomur, tisti košček ali dva pa posoli povrh, ali pod namazom ali na namaz, pa boš videla, kako super okus dobiš x;)x

Sicer pa, stara pravoslavna in slovanska navada je ravno kruh in sol, na Kavkazu pa to še danes prakticirajo kot glavno hrano s kozjim mlekom, neslanim kruhom in surovo soljo.

Stoletniki so tam pravilo, ne izjema, so pa bolj šlank, to je pa res x:Dx

 

:palec: :palec: No, pa bom res preizkusila (sol me še vedno čaka-jutri pa res grem ponjo x;)x )

 

Tale šlank pa mi res sploh nebi škodil....., x:Dx x:Dx x:Dx

Smisel življenja je največja sreča
Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Jst sm pa včeri pekla kruh po Michelinem linku za peko lepinj. Sam sm ga nadgradila s sončničnimi, bučnimi, sezamom, lanenim semenom. In jo prov fajn ratal;

še boljš kt je sosedov al ker že stoletni kruh :yumy: :yumy: :yumy:

 

Edin ploščat je bolj, ni tok hlebčkast. Solim ga pa z navadno soljo (stane eatyourselfalive)

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>Tole sem se ze sprasevala, ja.. kako pa kruh naknadno solis, da ni nad 60'C? al ga pol sploh ne al kaj si hotu s tem povedat  x:o)x

Ebor.. kaj, bom dobila en truck Poli salame?  x:o)x  moj mack bo navdusen  x:px

 

No takole sem našel stran za ta nagradni natečaj, poskusi Aliana...

 

http://www.perutnina.si/izdelki/poli/poli_100_nacinov.php

 

 

pa dobertek želim mačku..

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
×
×
  • Objavi novo...