Aliana 9. september 2005 Prijavi Deli 9. september 2005 No takole sem našel stran za ta nagradni natečaj, poskusi Aliana... http://www.perutnina.si/izdelki/poli/poli_100_nacinov.php pa dobertek želim mačku.. sem izpolnila, za štos macek se zahvaljuje... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 9. september 2005 Prijavi Deli 9. september 2005 Jst bom pa najbrž žlinkrofe spet, pa rdečo peso. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 9. september 2005 Prijavi Deli 9. september 2005 ma ne Da se ti naujo zagoslni Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 9. september 2005 Prijavi Deli 9. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>ma ne Da se ti naujo zagoslni Dej ne me smejat, kera beseda! Ne bojo se mi zagabl, brez skrbi. Sej jih že od torka nism, no. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 9. september 2005 Prijavi Deli 9. september 2005 hm hihi kruh pa sol a hehe no js sem danes pašto, s kumarčno omako, in paradižnikovo solato Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 9. september 2005 Prijavi Deli 9. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Dons mi dragi kuha kosilo. Včasih je tak . meni je to ful zakon, da mi kuha...pa ne zato, ker pol men ni treba, ampak zato ker iz sebe sprau maximum,,,tist najbolš kar ima v sebi ljubim ga kadar kuha...moj moj pol... Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 Dobr sataraš včeri (od mojga lubija). Dons je pa mami skuhala filano papriko, sestra pa pire. Paše mi domača hrana , ker med tednom jem bl neredno, pa po gostilnah Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 men je pa dragi danes rižoto naredil, zelenjavno (korenčk, bučke, paradižnik)in morm reč je bla zlo okusna Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 Jabolčno čežano. Sam je bla tolk sladka, da me je kr... Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 Najprej sm eno uhco, prej pa en sendvič. Ob 8h gremo pa na some kind of family/friendly dinner. Spet bo žretje. :xx!: Sladico bi pa kr ta prvo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 Ravnokar pojedel 3 jajčka na z mal sirčka & tartufi Bo zadostoval do večerje...kaj ne Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ravnokar pojedel 3 jajčka na z mal sirčka & tartufi Bo zadostoval do večerje...kaj ne Bo, do jutrišnje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Bo, do jutrišnje Pozdravljen Sstane Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Najprej sm eno uhco, prej pa en sendvič. Ob 8h gremo pa na some kind of family/friendly dinner. Spet bo žretje. :xx!: Sladico bi pa kr ta prvo. A dons nč žlikrofov? Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 Dons pa nimam nekega apetita. Pojedla sem nekaj sliv, pa malo lubenice. To mi kvečjemu pomaga, mojim devičkinim prebavilom, to kvečjemu pomaga, vsake toliko časa. Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 11. september 2005 Prijavi Deli 11. september 2005 Danes bom pa prvič delala kosilo s Sstanetovo soljo..... Kremna cvetačna juha, rižota s piščančjim mesom, korenčkom in porom....ter zelena solata..... Posladek: še ne vem.... Seveda, vse skuhano neslano in nakdnadno soljeno s Sstanetovo soljo..... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. september 2005 Prijavi Deli 11. september 2005 'Kaj bomo dons jedl?' Pizzo! (*'tasca' ful dobro naredi, najboljsa 'doma narejena', sam se en frend tolk dobro naredi) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
AlenaU 11. september 2005 Prijavi Deli 11. september 2005 mamino nedeljsko kosilo: goveja juha z rezanci, tensta krompir, ocvrti puran, zelena solata, pa vanilijev sladoled Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 11. september 2005 Prijavi Deli 11. september 2005 Polnjene paprike Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 11. september 2005 Prijavi Deli 11. september 2005 tud jaz...še tiste od včeri Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 11. september 2005 Prijavi Deli 11. september 2005 Bučkino juho ( moja mami je zakon ). Za vecerjo se mi pa lusta nekaj sladkega.... :xx!: Sam ne bom, jasno Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 11. september 2005 Prijavi Deli 11. september 2005 slivove knedlje smo imeli za kosilo mmm Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 Sem se včeraj psihično priprvljal, da bi naredil Mišeline čarobne lepinje, pa so otroci začeli vpit, ni kruuuha, niiii kruha....Tako, da mi ni preostalo drugega kot, da sem segrel 1 dcl mleka , dodal dve jušni žlici margarine (za pečenje) , 8 g kvasa, malo premešal dodal še 500g bele moke in 100g koruzne moke, na koncu pa še 2 žlici kisle smetane in ščepec soli... Vse to dobro pregnetel....Vzhajalo je 36 min na temp 50°C, peklo se je 48 min na temp 200°C... Med tem, ko sem šel iskat aparat... je nekdo že načel...... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 Mmmm, Ebor, zgleda jaz imam pa danes ajdovega za zajtrk Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mmmm, Ebor, zgleda jaz imam pa danes ajdovega za zajtrk A ga sama narediš, meni ajdov nokoli ne rata rahel, zmeram je tak zbit...Ti sej res a si že dobila un tovornjal poli salme? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.