Izraz 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> pečeno kokico z nadevom, pire krompir in grahovo omako Jaz tudi, jaz tudi. Kam jo pridem iskat??? Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 Lubi me pelje na večerjo. Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Lubi me pelje na večerjo. A te še ni vrnil Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 tam ste nekaj kruh omenjali... zadnjic kupila en kruh, ki mi je bil zelo vsec... jazonov al neki tazga dons za zajtrk pojedla mal posnete skute z lanenim oljem, za kosilo pa sva si privoscili lososa na popecenih toastih in solato Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 Mateja...skuta z lanenim oljem, kaj takega pa še nisem slišala In okus? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 ja, skodelica posnete skute z 2 zlicama lanenega olja (omega 3)... okus je meni prav dober {nekaj o tem} Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 dons bom pa tortilje pacala....me lubč gnjavi z njimi, pa naj mu bo k ga drgač tk zanemarjam......od samih solat pa tajga more revež živet Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>dons bom pa tortilje pacala....me lubč gnjavi z njimi, pa naj mu bo k ga drgač tk zanemarjam......od samih solat pa tajga more revež živet Hmm prejle mi je kolegica prevrala naslednjo misel (nekako bom poskušal obnovit, samo mislem, da boš zadela point): "Ženske, če mislite , da gre pri moških ljubezen skozi želodec, previsoko ciljate..." Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hmm prejle mi je kolegica prevrala naslednjo misel (nekako bom poskušal obnovit, samo mislem, da boš zadela point): "Ženske, če mislite , da gre pri moških ljubezen skozi želodec, previsoko ciljate..." se vem....zato pa bol mal cajta u kuhni zabijem, ga ki drgje rajš Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
AlenaU 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 včeraj: popečena govedina, sladka porova omaka, pire krompirdanes zjutraj: švedska grančica, pa obvezna zdravila; jabolčni zavitek in velika turška kava z mlekommalica: pršut, kruh, francoska solatakosilo še v planu, nekje zunaj... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 Todika - tortilje mmmm Mami kuha zelenjavno župco mljask sem pa že kar nekaj pospravla za zajtrk - ponavadi zjutraj sploh nisem lačna ... Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
trans 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jaz tudi, jaz tudi. Kam jo pridem iskat??? poglej pod uporabnik "kokica" Citiraj Ja,... hm... kaj naj rečem? Vsega kar še ne obstaja ali sploh nikoli ne bo, tudi bog ne more pobarvati na rumeno. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> Evo, odločila sem se za nakup aparata za peko kruha in kolebam med dvema modeloma....v enem se speče od 750-900 g hlebček, v drugem pa od 990-1350 g hlebček.....Le nekaj me še zanima (prosim za nasvet tistih,ki imate aparat): ali se v tem aparatu skorja kruha fajn zapeče, mi imamo namreč radi bolj zapečene. Hej, Kokica, mi imamo ta aparat, ga je lani prinesel Dedek Mraz Je znamke Princess, ima kakšnih 8 programov in pri večini da možnost, da sam izbereš kako naj bo zapečena skorjica Problem je drugje: kruh je takooooooo dober, da smo po mesecu dni mislili, da bomo širili vhodna vrata Namreč- mene kvašeno testo ne mara, s to mašino pa nema greške!Poleg tega ni bilo konca zmišljevanja raznoraznih kruhov, od klasičnega mlečnega angleškega, pa z olivami, pa koruzni, pa polnozrnat, pa s spekom in šalotko, z paradiznikovo mezgo (pride roza barve ), maslen z rozinami in kanditi, pince.... celo marmelado lahko cmariš notri Sedaj je čez poletje počival na omari, ko pa se čez kak mesec končno začne sezona za JOTO , pa ga bomo spet pognali Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> Ebor - čestitke za tvoj kruhek....že zgleda tako dober, kakšen je moral šele biti v resnici Evo, odločila sem se za nakup aparata za peko kruha in kolebam med dvema modeloma....v enem se speče od 750-900 g hlebček, v drugem pa od 990-1350 g hlebček.....Le nekaj me še zanima (prosim za nasvet tistih,ki imate aparat): ali se v tem aparatu skorja kruha fajn zapeče, mi imamo namreč radi bolj zapečenega... Drugače smo danes jedli: zelenjavno juho in solato, ter vsak kos polnozrnatega kruha.....easy, ampak dobro Seveda smo vse posolili z zdravo soljo, razen kruha ,ki je zaenkrat še kupljen v trgovini Kokica, sama imam večjega...in kot je že Ruby rekla, kruh je izjemno dober.Zvečer včasih "zmečem " sestavine v pekač, nastavim uro in zjutraj hiša diši po sveže pečenem kruhu .Tudi testo za potico sem že "delala" z njim......Skratka, nakup "kruhopeka" je bila ena boljših investicij Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 Ruby72 in enja hvala za vajine informacije ........Odločitev je padla.......naslednji teden ga kupimo......... Se pa priporočam za kakšne recepte, sploh za kakšen "poseben" kruh p.s. trans...jaz sem neprebavljiva in povsem neužitna..... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 Dober nakup ti želim kokica .... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 Ruby72, samo spomnila bi te rada, da si obljubila recept za "Pastasciutta"....ko bo čas in volja , vedi, da vsaj ena lunatka čaka... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ruby72 in enja hvala za vajine informacije ........Odločitev je padla.......naslednji teden ga kupimo......... Se pa priporočam za kakšne recepte, sploh za kakšen "poseben" kruh p.s. trans...jaz sem neprebavljiva in povsem neužitna..... Najbolj navadna bela moka, kvas in voda x!x Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
trans 14. september 2005 Prijavi Deli 14. september 2005 p.s. trans...jaz sem neprebavljiva in povsem neužitna..... posebej, če se bi mi tvoj meč zataknil v goltancu :xx!: :xx!: :xx!: Citiraj Ja,... hm... kaj naj rečem? Vsega kar še ne obstaja ali sploh nikoli ne bo, tudi bog ne more pobarvati na rumeno. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 14. september 2005 Prijavi Deli 14. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> Ebor - čestitke za tvoj kruhek....že zgleda tako dober, kakšen je moral šele biti v resnici Evo, odločila sem se za nakup aparata za peko kruha in kolebam med dvema modeloma....v enem se speče od 750-900 g hlebček, v drugem pa od 990-1350 g hlebček.....Le nekaj me še zanima (prosim za nasvet tistih,ki imate aparat): ali se v tem aparatu skorja kruha fajn zapeče, mi imamo namreč radi bolj zapečenega... Drugače smo danes jedli: zelenjavno juho in solato, ter vsak kos polnozrnatega kruha.....easy, ampak dobro Seveda smo vse posolili z zdravo soljo, razen kruha ,ki je zaenkrat še kupljen v trgovini Hvala kokica.. glede aparata za peko, ti ne morem nič rečt, ker ga nimam in ga tudi ne želim... pač se mi zdi, da bi bil ob tisti užitek mešanja in gnetenja... kaj pa vem jest sem bl konzervativn glede tega no.... mora bit star tradicionalen način za kruh in potice.. moram pa še povedat, da uporabljam pri peki staro lončeno posodo (za potice in kruh govorim seveda..) in že to, da nek čar... ne predstavljam si, da bi kruh vzel iz enga strola v obliki friteze.. mislim halooo...Oki, oki, sem že nehal..... če si se tko odločila... pol ti kr.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 14. september 2005 Prijavi Deli 14. september 2005 Jaz mam pa manjsega - do 900.. Pa se to pol kolicine tolk zmanjsam, da dam priblizno 300g moke, al pa se malo manj.. Za 1 osebo cezincez, ce hoces met vsake 3 dni svez kruh.. ga ne pojem toliko.. Doma so kupili tavecjega, pa saj je isto. Sam ta ima dve metlici za gnetenje.. Ebor, sem vsako leto parkrat prisla na idejo, da bi kruh pekla, pa je vsakic koncal v smeteh.. Ne vem, nimam roke za to, zgleda.. Tko da.. men je tale masina idealna stvar Se pa cist strinjam, da je naj, naj cisto na roke zmesen in v krusni peci specen... (aja.. Ebor.. upam, da nisi vegetarijanec.. ker ce dobim tist kamion Poli salam.. jih nameravam delit s tabo... ) Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 14. september 2005 Prijavi Deli 14. september 2005 Tko bi en meso. Me 1x na leto zagrabi meso jest Kšnga pišanca, ta bel meso Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 14. september 2005 Prijavi Deli 14. september 2005 Za zajtrk: orehovega polža (pecivo) pa bela kavica pa velka šalca sadnega čaja. Za malco bom: muesli pa navaden jogurt. pa veeeeeeeelik sadnega čaja, nesladkanega, jasno! Kosilce?? Mah ne vem ....še Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 14. september 2005 Prijavi Deli 14. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jaz mam pa manjsega - do 900.. Pa se to pol kolicine tolk zmanjsam, da dam priblizno 300g moke, al pa se malo manj.. Za 1 osebo cezincez, ce hoces met vsake 3 dni svez kruh.. ga ne pojem toliko.. Doma so kupili tavecjega, pa saj je isto. Sam ta ima dve metlici za gnetenje.. Ebor, sem vsako leto parkrat prisla na idejo, da bi kruh pekla, pa je vsakic koncal v smeteh.. Ne vem, nimam roke za to, zgleda.. Tko da.. men je tale masina idealna stvar Se pa cist strinjam, da je naj, naj cisto na roke zmesen in v krusni peci specen... (aja.. Ebor.. upam, da nisi vegetarijanec.. ker ce dobim tist kamion Poli salam.. jih nameravam delit s tabo... ) Hja kaj naj rečem.. pri priprvi, mesenju in peki potice in kruha je potrebno veliko ljubezni vložit..(enkrat sem delal tako na hitro... pa je tudi potica v smeteh pristala..) Nisem vegetarjanec, komaj čakam, da se skupaj mastiva s salamco... lahko bi skupaj nardila recimo še eno pizzo iz poli salame... aja pa držim pesti, da zmagaš na natečaju seveda.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
trans 14. september 2005 Prijavi Deli 14. september 2005 Za malico "jabolčni zavitek" s čudovitim vonjem po cimetu in zares dobrega okusa. Citiraj Ja,... hm... kaj naj rečem? Vsega kar še ne obstaja ali sploh nikoli ne bo, tudi bog ne more pobarvati na rumeno. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.