Bluee 16. september 2005 Prijavi Deli 16. september 2005 uf, petek - palačinke....jamiiiiii Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 16. september 2005 Prijavi Deli 16. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ruby72, samo spomnila bi te rada, da si obljubila recept za "Pastasciutta"....ko bo čas in volja , vedi, da vsaj ena lunatka čaka... Čau Enja ,upam, da si se nauživala na dopustu! Evo, ta vikend bo recept na voljo za vaše kuharske zvezke zapiske in ideje, obljubim. Resno razmišjam, da bi sprejela Marsin predlog Hvala vam Lunatke in Lunatki za vse vaše kulinarične feedbacke Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 16. september 2005 Prijavi Deli 16. september 2005 Pohane Marele, pečene Malancane in paradižnikovo/kumarčno solato pa še breskov sok.. in en mali kos kruha... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 16. september 2005 Prijavi Deli 16. september 2005 ravnokar se kuhajo rezanci, nato mal smetane pa še kak tartufček za finish Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
trans 16. september 2005 Prijavi Deli 16. september 2005 domač biskvit s skuto in breskvami To mi deli stari! Nije žvaka za seljaka! Citiraj Ja,... hm... kaj naj rečem? Vsega kar še ne obstaja ali sploh nikoli ne bo, tudi bog ne more pobarvati na rumeno. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 16. september 2005 Prijavi Deli 16. september 2005 Mi smo pa danes jedli testenine z včeraj nabranimi gobani v smetanovi omaki...... ....pa zeleno solato. Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 16. september 2005 Prijavi Deli 16. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mi smo pa danes jedli testenine z včeraj nabranimi gobani v smetanovi omaki...... ....pa zeleno solato.Povej recept Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 16. september 2005 Prijavi Deli 16. september 2005 Na olju prepražila najprej čebulo, nato česen,dodala narezane gobane in popražila, da je izparela voda,.....nato dodala malo konjaka (ampak res malo),... še malo popražila....na koncu še sladka smetana.....Odstavila z ognja in šele pred serviranjem solila (Sstanetova sol). Prej skuhane testenine dala na krožnik in prelila z omakco.... Enostavno, hitro in dobro..... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 16. september 2005 Prijavi Deli 16. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Na olju prepražila najprej čebulo, nato česen,dodala narezane gobane in popražila, da je izparela voda,.....nato dodala malo konjaka (ampak res malo),... še malo popražila....na koncu še sladka smetana.....Odstavila z ognja in šele pred serviranjem solila (Sstanetova sol). Prej skuhane testenine dala na krožnik in prelila z omakco.... Enostavno, hitro in dobro..... Prav dobro, 4, pozabila si na kakšno surovo začimbico istočasno s soljo dodati Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 16. september 2005 Prijavi Deli 16. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Prav dobro, 4, pozabila si na kakšno surovo začimbico istočasno s soljo dodati Se moram popraviti, na koncu dodala svež nasekljan peteršilj....AAAA, to velja? Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 16. september 2005 Prijavi Deli 16. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Se moram popraviti, na koncu dodala svež nasekljan peteršilj....AAAA, to velja? +5 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 16. september 2005 Prijavi Deli 16. september 2005 Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. september 2005 Prijavi Deli 16. september 2005 Uh jaz pa dons jedla ful dobro ribo (spet koncno)! Romba tolk dobr pecenega.... pa zraven se zhabo... ker je bil manjsi romb....pa nek krompircek, ki je bil zraven pecen (omaka je bla nekak... maslenkasta z najbrz mal olivca), pa se rukola v solati... pa vincek (nek domaci refosk... jaz namrec pijem sam crnega).Blazno njami. (*pa vceraj sem hotla semle napisat, da kolk mi bi pasale ribe, pa sem si mislila, pa kva cem to pisat - kaj BI mi pasal in to, brez veze... no zato sem dons tolk rajs napisala ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 17. september 2005 Prijavi Deli 17. september 2005 Marsa Tudi mi bomo danes jedli ribe ....Sicer še ne vem katere, ker se počasi odpravljamo v ribarnico, blitvo in krompir pa že imamo doma.... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 17. september 2005 Prijavi Deli 17. september 2005 Spekla bom pšeta na soli, pa čompice zravn Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. september 2005 Prijavi Deli 17. september 2005 Blagorchek, Kokica, jaz bi jih komot tud se dons. (sam ni sans, da v kake ribarnice lazim zdajle, pa sam zase... :|||, ceprav po drugi strani bi pa lohk girice pol, ki mitja ne shizi prevec al pa sardone.. ker jih zlo maram, ker so socni, vsi mislijo da je slabsa riba - pa ni, sam velik je je pac, mal bolj je mastna (sardon manj kot sardela in je bolj kvaliteten), pa mi zato ustreza, ko zlo mal tacga jem.....) Compice. Dober tek! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 17. september 2005 Prijavi Deli 17. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Čau Enja ,upam, da si se nauživala na dopustu! Evo, ta vikend bo recept na voljo za vaše kuharske zvezke zapiske in ideje, obljubim. Resno razmišjam, da bi sprejela Marsin predlog Hvala vam Lunatke in Lunatki za vse vaše kulinarične feedbacke Čau Ruby72 ...le razmisli o Marsinem predlogu Marsa: sardele in girice so po krivici "zapostavljene "ribe...kao orade ali škarpene mnogo boljše.....no, veliko bolj zdrave so male ribice Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 17. september 2005 Prijavi Deli 17. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Uh jaz pa dons jedla ful dobro ribo (spet koncno)! Romba tolk dobr pecenega.... pa zraven se zhabo... ker je bil manjsi romb....pa nek krompircek, ki je bil zraven pecen (omaka je bla nekak... maslenkasta z najbrz mal olivca), pa se rukola v solati... pa vincek (nek domaci refosk... jaz namrec pijem sam crnega).Blazno njami. (*pa vceraj sem hotla semle napisat, da kolk mi bi pasale ribe, pa sem si mislila, pa kva cem to pisat - kaj BI mi pasal in to, brez veze... no zato sem dons tolk rajs napisala ) kje pa si to jedla? jaz bi res rada kak dober recept za ribice. sem ravno danes razmišljala, da bi šla po ribe, pa sva se pol za kitajsko odločla (jupiii lahko pršparam na času mal) kar se rib tiče rib so mi pa še zdej najbolše na žaru (ampak na režah, ne na plošči, ker teh ne znamo nardit).. drugače pa u pečki najprej u folijo zavite (mal nafilane z limonco, rezine pomaranče, česen nujno...), pol pa žar pečka (če mate to možnost je res ok)...čist na hit... ne jem pa raznih sardelc, giric...ribuni so mi res fajn, pa cipla tut še pojem... drugače pa je super "pijana" tuna...zelo hitro se naredi, pa še dobro je...če sam za 1 osebo delaš je pa dobro kar kak lososou file na hitro popeci na maslu, seveda s česnom vino pa tudi jaz pijem samo rdeče (edino, če je kako res dobro belo...pa ne mislimpriznano, ampak tako ki je meni po okusu všeč) enkrat sm se spakovala nad enim belim vinom (se ne spomnim kaj je biu) pol drug dan sva pa ugotovila, da je blo to 15let staro neko ful dobro vino...men je vseeno kaj piše na flaši,,važn da mi je dobro Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 17. september 2005 Prijavi Deli 17. september 2005 sem se čist razpisala...njamiii...tko rada dobro jem Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 17. september 2005 Prijavi Deli 17. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> Se strinjam Ebor .....Kdaj začneva z načrtovanjem? Danes sem bla cel dan na sadju, zdajle pa uničujem še sadni jogurt. Kokica ja čimprej, če ne drugega vsaj za ustanovno skupščino bi se morala v zelo kratkem zmenit, kajne... (zdaj ne vem, ali ti ustreza d.d., ali predlagaš kako drugo obliko?) PS: aja jest ciljam na mesto gen dir... vsa ostala mesta so pa še prosta Kokica.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 17. september 2005 Prijavi Deli 17. september 2005 danes se bo jedlo ribo pa krompir zgleda Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 17. september 2005 Prijavi Deli 17. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kokica ja čimprej, če ne drugega vsaj za ustanovno skupščino bi se morala v zelo kratkem zmenit, kajne... (zdaj ne vem, ali ti ustreza d.d., ali predlagaš kako drugo obliko?)PS: aja jest ciljam na mesto gen dir... vsa ostala mesta so pa še prosta Kokica.... Velja, je Sstane nekaj omenjal, da bi imeli kar Lunin hotel - ma, se sliši nekam dobro.... Ja, jaz sem kar za d.o.o., ker mislim, da če bi se šli kakšen s.p., pa glede na posel, ki bi nam cvetel (posledično tudi dobiček), bi nas v tem pogledu država dobesedno obrala do kosti, ker bi nam nabila davke pa prispevke, da bi zeleno gledali ..... Z d.o.o. lahko pa marsikaj prikrijemo Drugače pa: ribice (orade) danes uspele.....pekla sem jih na žaru, seveda nič solila....na koncu dala gor mešanico olivca,česna in peteršilja......Zraven kuhan krompirček in kuhana blitva, odcejena in dana na maslo, z dodatkom česna..... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 17. september 2005 Prijavi Deli 17. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> Velja, je Sstane nekaj omenjal, da bi imeli kar Lunin hotel - ma, se sliši nekam dobro.... Ja, jaz sem kar za d.o.o., ker mislim, da če bi se šli kakšen s.p., pa glede na posel, ki bi nam cvetel (posledično tudi dobiček), bi nas v tem pogledu država dobesedno obrala do kosti, ker bi nam nabila davke pa prispevke, da bi zeleno gledali ..... Z d.o.o. lahko pa marsikaj prikrijemo Drugače pa: ribice (orade) danes uspele.....pekla sem jih na žaru, seveda nič solila....na koncu dala gor mešanico olivca,česna in peteršilja......Zraven kuhan krompirček in kuhana blitva, odcejena in dana na maslo, z dodatkom česna..... Oki zmenen, vidim, da se ti spoznaš na pravne zadeve , davke in podobno zato... te čaka mesto direktorja splošnega sektorja.. (hmm a d.o.o. ji majo te funkcije... ) Drgač pa se bom pohvalil sez rižoto v katero sem dal od korenčka, paprike, paradižnika.. do seveda jurčkov.... od začimb pa moji najljubši petršil in drobnjak..... meso je bilo neko svinjsko, se mi zdi.... (aja riž pa sem uporabil neki paraboiled... sam tolk Mišel ni se mi razkuhal...) Sam še tole.. za zvečer . če bom pr voli se bom lotu pehtranovke..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 17. september 2005 Prijavi Deli 17. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Drgač pa se bom pohvalil sez rižoto v katero sem dal od korenčka, paprike, paradižnika.. do seveda jurčkov.... od začimb pa moji najljubši petršil in drobnjak..... meso je bilo neko svinjsko, se mi zdi.... (aja riž pa sem uporabil neki paraboiled... sam tolk Mišel ni se mi razkuhal...)Napiši recept Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 17. september 2005 Prijavi Deli 17. september 2005 ja, recept prosim sam jaz imam filing, da vi to ful skrivate...recepte namreč Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.