Skoči na vsebino

Kaj bomo dons jedl

Recommended Posts

Zajtrk: bela kavica + polnozrnat kos doma spečenega kruha + veliiiiiiika šalca čaja

malica: grozdje

kosilo: jota brez krompirja (pr ns v menzi :xx!: :xx!: ), en razkuhan zelje z rdečo papriko, vmes pa zablodeli fižolčki :o|o:

Doma bom popoldne delala filane paprike :yumy: :yumy: sicer jih še nism nikol, recepta tut nimam, sam kolk težko pa je to lahko?? :inocent:

mal namečeš in nafilaš x8Dx

x:Xx

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Deli na socialnih omrežjih

jaz sm pa česnovo juho naredila danes...bla kr dobra...jupiiiiii čas juh je tu :vio: :vio: :vio:

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

Makaroni s cimetom in sladkorjem za kosilo, palacinke iz koruzne moke (pol-pol) z nutello za vecerjo.. (moram do srede pospravit pokvarljive stvari iz hladilnika..)

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Guest sstane
<{POST_SNAPBACK}>x:Dx  :vragec: Seveda lahko vprašaš sstane(saj tudi druge zanima recpt)..

Moj je tak :sori:

Skuhaš kakšno neslano kostno juho, ali pa samo jušno zelenjavo, če si vegi, vmes pa streš veliko majarona, ogromno česna in izdatno posoliš. Ko ima juha primerno temperaturo x;)x vsuješ to zmes vanjo in jo zabeliš s surovim jajcem, lahko dodaš tudi malo surovega sira in na kockice narezane klobase, na vrh pa streseš obvezno na kockice narezan in prepražen neslan kruh.

Bomba x:px

Za kosilo smo imeli ene take blazinice (testo kot za njoke, razvaljano, razrezano, notri liptaver namaz + malo sira, tuna - po želji - potem se to zapre in speče - na olivnem olju mmmm) + velikooooo solate x:px
Live and let live! Life is beautiful!!!!

<{POST_SNAPBACK}>Omaka iz mezge, kisle smetane, čebula, pa ne vem kaj je še moja draga prmešala. V glavnem okusno.

a to si ti na sliki?

x:o)x x:o)x x:o)x x:Dx

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

<{POST_SNAPBACK}>Škoda, da te ne smem vprašati, kako si naredila česnekačko :o|o:  x:Dx

ja nč...česn u strokih mal popečeš na hit, pa žajbl, pa Peter-šilček x:o)x

Ok potem zo zaliješ z zelenjavno juhco (jaz dam kocko) in kuhaš 30min...pol odliješ juho (česn se stran vrže...jaz ga bom drugič zmešala s paličnim mešalnikom x^x pa not pustila)...

no pol rumenjak z margarino not počas umešaš...pa še mal Petr_šilčka daš (unga od prej stran vržeš)...juha je fertik-...no pol pa popečen kruhek u šoljo (tako za juho) pa juha čez, pa parmezan naribat gor...

mislim, da je podobno kot ti delaš

afriški pregovor

<{POST_SNAPBACK}>

Cookie..kako so uspele paprike?

Paprike so super :yumy: :yumy: :yumy: Sicer ne jem mesa, ampak pr filanih paprikah me zmeri zvije...in jih jem. Z mesom valda. No, pol me pa v želodcu zvije, če pretiravam s požrtijo :xx!:

Drgač pa sm do zdele snedla:

zajtrk: polnozrnat domač kruh + bela kavica + veliiiiika šalca sadnega čaja

kosilo: spet domač kruh + grozdje

popoldne pa: filane paprike :yumy: :yumy:

Čeprou mi zdele bolj pečene dišijo :o|o: , no mogoče jutr xDDx

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

<{POST_SNAPBACK}>ja nč...česn u strokih mal popečeš na hit, pa žajbl, pa Peter-šilček x:o)x

mislim, da je podobno kot ti delaš

Jst pa na olju (maslo je še boljše) prepražim strt česen (fuuuuul velik česna), poprašim z moko, prepražim do svetlega prežganja, zalijem z vodo. Kuham do vretja, nato na tanko vlivam šprudlan jajček. Spet kuham, ene 5min. Odstavim in posolim po okusu. Zraven dam jušne kroglice, boljše so, jasno, na maslu in česnu prepražene, naseckane kruhove kockice (sam men se tega ne da delat xrolleyesx ).

Taka juhica je hitra, nasitna (verjetno tut kalorična ob vsem tem maslu, jajcih, moki..)predvsem pa za takrat, ko te zebe, al te pa bolezen voha, al pa po trebuščku črviči... xDDx

Men je ful dobra!! :yumy: :yumy: :yumy: Pr nas jo poznamo kot prežganko.

»Grem naprej.

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Stane, tvoja juhca iz česna x:px x:px x:px Mislim, da jo bomo v soboto delali.... xDDx

Mi smo pa danes jedli: kremno juhco iz pora, korenja, bučke, seveda dosoljeno na koncu (na krožniku), dodani nasekljani lističi zelene in peteršilja....

Špinača, pire krompirček ter jajček na :blackeye: Eto, to je to....xokkx

Zdajle pa pečem kruhca v mojem novem aparatu .....hehehe x8Dx Ampak, sem ga solila, ker gre jutri z menoj v službo, da jim naredim malce zajtrka x:px x:Dx .....Bi ne prenesli neslanega :xx!: .....

Smisel življenja je največja sreča

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...