enja 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 Naj ti uspe kokica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 Zdajle si grem narest zeleno solato, od katere sem odvisna. Citiraj "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Naj ti uspe kokica Hvala! Huraaaaa, uspelo je....sem ga zdaj lepo dala ven, premazala z mlekom, zavila v prtič in dala v plastično posodo, da bo dobil bolj mehko skorjo....Jutri jim pa pripravim presenečenje zjutraj: malo kruhca, masla, pa salamice, pa sirčka .....ma, me bodo veseli.... Hja, zanimivo, vse lepo vsuješ v posodo, prižgeš in aparat lepo pregnete, vzhaja, peče in zapeče....zaenkrat Jutri grem pa še v nabavko nenavadnih mok, semen in drugih dodatkov....potem bomo pa eksperimentirali.... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hvala! Huraaaaa, uspelo je....sem ga zdaj lepo dala ven, premazala z mlekom, zavila v prtič in dala v plastično posodo, da bo dobil bolj mehko skorjo....Jutri jim pa pripravim presenečenje zjutraj: malo kruhca, masla, pa salamice, pa sirčka .....ma, me bodo veseli.... Hja, zanimivo, vse lepo vsuješ v posodo, prižgeš in aparat lepo pregnete, vzhaja, peče in zapeče....zaenkrat Jutri grem pa še v nabavko nenavadnih mok, semen in drugih dodatkov....potem bomo pa eksperimentirali.... Oj Kokica a tole je bila krstna peka, hmm in že prvič je uspelo? a maš kake fotke?Mislem od kruha, kajne... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hvala! Huraaaaa, uspelo je....sem ga zdaj lepo dala ven, premazala z mlekom, zavila v prtič in dala v plastično posodo, da bo dobil bolj mehko skorjo....Jutri jim pa pripravim presenečenje zjutraj: malo kruhca, masla, pa salamice, pa sirčka .....ma, me bodo veseli.... Hja, zanimivo, vse lepo vsuješ v posodo, prižgeš in aparat lepo pregnete, vzhaja, peče in zapeče....zaenkrat Jutri grem pa še v nabavko nenavadnih mok, semen in drugih dodatkov....potem bomo pa eksperimentirali.... Me veseli, da si zadovoljna .Če si doma blizu Avstrije, se ti splača semena kupit tam...so bistveno cenejša Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Zdajle pa pečem kruhca v mojem novem aparatu .....hehehe Ampak, sem ga solila, ker gre jutri z menoj v službo, da jim naredim malce zajtrka .....Bi ne prenesli neslanega :xx!: .....Če že švindlaš, prepraži sol najprej nad 225°C ( PA DA KOMU NE POVEŠ !!!! ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Če že švindlaš, prepraži sol najprej nad 225°C ( PA DA KOMU NE POVEŠ !!!! )Kaj se pa pri tem zgodi? Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hvala! Huraaaaa, uspelo je....sem ga zdaj lepo dala ven, premazala z mlekom, zavila v prtič in dala v plastično posodo, da bo dobil bolj mehko skorjo....Jutri jim pa pripravim presenečenje zjutraj: malo kruhca, masla, pa salamice, pa sirčka .....ma, me bodo veseli.... Hja, zanimivo, vse lepo vsuješ v posodo, prižgeš in aparat lepo pregnete, vzhaja, peče in zapeče....zaenkrat Jutri grem pa še v nabavko nenavadnih mok, semen in drugih dodatkov....potem bomo pa eksperimentirali.... kul, v 1. poskusu uspelo (saj men tud, drugi je bil bolj tko-tko ) dober tek! Aja, tema..za kosilo neka na easy rizota iz buck in paprike, vecerjica pa kruh z zelenjavnim namazom in kozarec naravnega soka (banana, pomaranca, cimet - ugotovila, da je ful bolje pomaranco prej ozet in samo sok dodat zraven, je manj kasasto, pa ful njami!) Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 Postane sladka Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 Kdo postane sladek Evo, posebej zate: kruh z namazom sem na debelo s soljo posula, sem dobila obcutek, da mi jo malo manjka... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Postane sladka Razloži to,prosim..... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 Sta pozabili, kaj je biokoda, sol in c-vitamin, ki je pod 65° pozitivno aktivna, od 65°C do 225°C negativno aktivna, nad to temperaturo pa nevtralna, ker C- vitamin razpade.Torej, če že ne marata neslanega kruha, sol vsaj nevtralizirajta, ker biokodo vsebuje tudi moka, še posebej pa zrna in semena, ki jih dodajata in že to ni najboljša kombinacija, ker se kruh peče na max 200°C. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 Stane Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 Aja, nisem nad mano brala, pa mi ni blo jasno Ja, vemo to Stane zato pa po vrhu solim.. (no, priznam da mi to ni prislo na misel, da bi zazigala sol prej... jaz bolj ta sistem uporabljam, da ce ze kaj vmes solim, pol se ohlajeno mal dodatno posolim, da kodiram.. saj to je tud OK naceloma, a ne ) Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Aja, nisem nad mano brala, pa mi ni blo jasno Ja, vemo to Stane zato pa po vrhu solim.. (no, priznam da mi to ni prislo na misel, da bi zazigala sol prej... jaz bolj ta sistem uporabljam, da ce ze kaj vmes solim, pol se ohlajeno mal dodatno posolim, da kodiram.. saj to je tud OK naceloma, a ne )Je, kadar ne delaš ravno kakšne shujševalne kure ali si odpravljaš kakšne bolezni, kajti, več kot soli prekuhaš, manj ti je ostane za kodiranje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 Pol pa (v bistvu zdaj ugotavljam, da ful malo soli uporabljam.. sem sele odprla ta tretjo flasko...) Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 Juhica s koruzo, pražen krompir, solata iz kumare in krompirja zadnje čase mam skoz krompir Prej pa sem pojedla preveč tortila čipsa - to je edin čips ki je men ful dobr - tak, fajn začinjen pa kšna paradižnikova omakca zraven Sej res sem vidla nekaj strani nazaj - kaj je to liptaver - to je ful dobr namaz (najboljši je doma narejen) - jst dam skuto, kumarce, čebulo, veliko zelišč, malo zenfa, paprika, paradižnik... mljaski Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 21. september 2005 Prijavi Deli 21. september 2005 Gobova juha pa zganci Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. september 2005 Prijavi Deli 21. september 2005 Pojma nimam, sam lačna sm pa za pop.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bluee 21. september 2005 Prijavi Deli 21. september 2005 verjetno bodo sirovi tortelini danes...pa paradižnikova omaka....jamiiii Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 21. september 2005 Prijavi Deli 21. september 2005 pohan sir pa pomfri :xx!: Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 21. september 2005 Prijavi Deli 21. september 2005 skuto...preveč nje. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 22. september 2005 Prijavi Deli 22. september 2005 Za fruštk sm eno japko, za južno bom špinačne raviole z paradajzovo-papričino omako, pol bom pa eno čoko. To bo najbrž to. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sunny girl 22. september 2005 Prijavi Deli 22. september 2005 zajtrk sojin jogurt, malica fige (njami), kosilo solata z malo piscancka, potem se kaksno jabolko in za vecerjo cokolino s sojinim mlekom.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 22. september 2005 Prijavi Deli 22. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pastasciutta ,ena od mnogih, ena najbolj klasičnih Orecchiette pugliesi (izg. orekjette puljezi / apuljska ušesca Gre za najbolj tipično pasto it regije Apulija (nasproti Črne gore, da boste imeli predstavo), kjer se čuti jug, kjer imajo paradižnike, ki se topijo v ustih, pa močno olivno olje, pa hudo mafijo Santa corona unita/'Sveta združena krona' :OO!: Torej, gremo narediti v 20 min eno odlično paštašuto; - Na štedilnik dam lonec z vodo in prižgem ogenj -eno šalotko sesekljam tako, kot da bi delala rižoto, torej jo z nožem spremenim skoraj v peno. Nakar jo v težki neoprijemljivi ponvi zasteklenim. Nato jo pošpricam z belim vinom (ni nujno , ampak je tako boljše ).- odprem klasično piksno pelatov, in jih kar v konzervi malo presekam z nožem- vsujem na šalotko, kjer je že vince izhlepelo (paziti na to, ker paradižik ne mara vina!) in pocukram z ščepcem sladkorja - dodam vejico bazilike, dodam 8 cm dvojnega paradižnikovega koncentrata in posolim.-kdor mara pikantno, lahko doda malo peperoncina - ko voda zavre, jo solim s pestjo grobe morske soli in vržem v lonec ušesca, pmešam in navijem mini uro na (v tem primeru 11 minut)- vmes mešam omako, ki se mora pokuhati- pripravim cedilo in ko ura zazvoni, odstavim pasto z ognja, nalijljem v lonec malo mrzle vode, da blokiram kuhanje (!!!!) in odcedim pasto- ušesca fliknem v ponev z omako, kjer na močnem ognju pasto temeljito združim z paradižnikovim 'sugom' (omako ) Mljask! Osebno menim, da parmezan ni potreben, kdor pa pogreša- naj izvoli Jaz pa tole imela včeraj za kosilo in bilo je Citiraj http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.