Michelle 22. september 2005 Prijavi Deli 22. september 2005 No ta zgornji recept imam ze sprintan Danes bo na hitrco, se mi zdi. Rizek z zelenjavo in solata. Simpel stvari so najboljse vcas Navelicala sem se beljakovinskih sejkov. Fuj in fej so mi ratali http://www.cosgan.de/images/midi/haushalt/d030.gif Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 22. september 2005 Prijavi Deli 22. september 2005 hm hm torej zelenjavno juho z vsem, nekam rdečkana je bila, babica je rekla da je cel vrt zmetala notr okus je bil odličen pikanten pa tk kt je treba čez pa še mal rižka pa vse skp pomešano in njam njam Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 22. september 2005 Prijavi Deli 22. september 2005 jaz pa zdajle en tofu mlatim, pa bucke s ful cesna in petersilja, vse na hitro na zaru.imam eno fino marinado za tale tofu in mi sede... ruby pardiznik pa vince se ne marata?dober recept, delam podobno, le namesto sladkorja malo medu...mi je vsec, sploh, ce je timijanv igri ali bazilika+majaron... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 22. september 2005 Prijavi Deli 22. september 2005 uau diana, kaksna slikca vampirska morda ti zato ne sede...rabis kaj drugega Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 22. september 2005 Prijavi Deli 22. september 2005 ne, pastasuta .... malo hecam no, ker tako divje zgledas Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 22. september 2005 Prijavi Deli 22. september 2005 predjed:mortadelin namaz na toastu,rižota z morskimi sadeži,solata Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 22. september 2005 Prijavi Deli 22. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>predjed:mortadelin namaz na toastu,rižota z morskimi sadeži,solata a to je sam predjed? in kaj potem sledi..? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 22. september 2005 Prijavi Deli 22. september 2005 (mortadelin namaz? que? ) Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 22. september 2005 Prijavi Deli 22. september 2005 mortadelin namaz fuuuul dobro Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 22. september 2005 Prijavi Deli 22. september 2005 nič Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 22. september 2005 Prijavi Deli 22. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>mortadelin namaz fuuuul dobro Recept? Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 22. september 2005 Prijavi Deli 22. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Recept? kaj ne poznaš ajajajaj potrebuješ:25 dkg mortadele1 jajce1 pest parmezanapoper Vse sestavine zmiksaš.Toast namažeš z maslom nato pa na debelo namažeš še dobljeno zmes.Daj peči v pečico,čisto zgoraj,na maximum cca 10-15 min. Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 22. september 2005 Prijavi Deli 22. september 2005 Wanesa, hvala..... Bomo probali..... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 22. september 2005 Prijavi Deli 22. september 2005 to je lahko tudi hitra večerja al pa če dobiš obiske,za na hitro nekaj postrešt Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 22. september 2005 Prijavi Deli 22. september 2005 Ja, sem že delala na podoben način, samo da sem na toast najprej dala nasekljan paradižnik in baziliko, potem pa še nasekljano šunko in sirček, vse skupaj polila z zmešano jajčko in kislo smetano.....dala v pečico.....bilo je njamsi p.s. pravkar pečem polnozrnat kruh (seveda v mojem avtomateku- kak je to nobel-nobenega dela nimam)......upam, da mi uspe Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 22. september 2005 Prijavi Deli 22. september 2005 si kupila super ,boš vidla mi že skoraj eno leto odkar imam kruhopekca jemo samo domač kruh Sem že pozabila kakšen je kupljen Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 22. september 2005 Prijavi Deli 22. september 2005 Ja, sem kar nekaj časa razmišljala o nakupu in, ker sem drugače bolj leva za kakšno peko kruha in peciva na klasičen način :xx!: , je pač padla odločitev ....Zaenkrat mi uspeva..... Wanesa, se priporočam za kakšen dober recept ....sploh kakšnih temnih in nenavadnih vrst kruha..... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 22. september 2005 Prijavi Deli 22. september 2005 velja Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LeINA 22. september 2005 Prijavi Deli 22. september 2005 Nasi ga tudi nabavili..Treba priznat super napravca to res . wanesa kak dober recept prav dobrodosel tud pr meni Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 22. september 2005 Prijavi Deli 22. september 2005 Evo en preprost recept za polnozrnat kruhek 3,3 dcl vode,notri dam žlico olivnega olja,na to 220-250 g polnozrnate in razliko do 500g polbele moke.Moko v posodi poravnam,na eno stran zvrhano žličko(tisto ki je priložena)soli na drugo zravnano žličko sladkorja na sladkor kvas,vedno samo kvas od žita 2,5g kocko, na sredino pa 4 velike žlice mešanice semen(sezam,sončnično ,laneno in bučno seme).Vedno pečem na hitrem programu s tem da za 20 min podaljšam. In to je to Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 22. september 2005 Prijavi Deli 22. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Vedno pečem na hitrem programu s tem da za 20 min podaljšam. In to je to če pečeš na hitrem programu ni potem kruh preveč zbit? V navodilih namreč tako piše.... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 22. september 2005 Prijavi Deli 22. september 2005 Nikakor ne,kot vidiš dam več vode kot je pa v navodilih in pride res ful fin rahel kruhek.Morda pa je odvisno od znamke aparata. Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 22. september 2005 Prijavi Deli 22. september 2005 Wanesa, ti si moja zaveznica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 22. september 2005 Prijavi Deli 22. september 2005 he he zakaj Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 22. september 2005 Prijavi Deli 22. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Evo en preprost recept za polnozrnat kruhek 3,3 dcl vode,notri dam žlico olivnega olja,na to 220-250 g polnozrnate in razliko do 500g polbele moke.Moko v posodi poravnam,na eno stran zvrhano žličko(tisto ki je priložena)soli na drugo zravnano žličko sladkorja na sladkor kvas,vedno samo kvas od žita 2,5g kocko, na sredino pa 4 velike žlice mešanice semen(sezam,sončnično ,laneno in bučno seme).Vedno pečem na hitrem programu s tem da za 20 min podaljšam. In to je to Wanesa, ti si moja velika zaveznica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.