Skoči na vsebino

Kaj bomo dons jedl

Recommended Posts

No ta zgornji recept imam ze sprintan :palec:

Danes bo na hitrco, se mi zdi. Rizek z zelenjavo in solata. Simpel stvari so najboljse vcas x;)x x:Dx

Navelicala sem se beljakovinskih sejkov. Fuj in fej so mi ratali :sori:

http://www.cosgan.de/images/midi/haushalt/d030.gif

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.
Deli na socialnih omrežjih

hm hm :D torej zelenjavno juho z vsem, nekam rdečkana je bila, babica je rekla da je cel vrt zmetala notr :D okus je bil odličen :D pikanten pa tk kt je treba čez pa še mal rižka :D pa vse skp pomešano in :) njam njam :D
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

jaz pa zdajle en tofu mlatim, pa bucke s ful cesna in petersilja, vse na hitro na zaru.

imam eno fino marinado za tale tofu in mi sede... x:px

ruby x:Dx

pardiznik pa vince se ne marata?

dober recept, delam podobno, le namesto sladkorja malo medu...mi je vsec, sploh, ce je timijan

v igri ali bazilika+majaron...

:palec:

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

kaj ne poznaš x?x ajajajaj x:Dx

potrebuješ:

25 dkg mortadele

1 jajce

1 pest parmezana

poper

Vse sestavine zmiksaš.Toast namažeš z maslom nato pa na debelo namažeš še dobljeno zmes.Daj peči v pečico,čisto zgoraj,na maximum cca 10-15 min.

Per il mondo tu sei nessuno,

ma per qualcuno tu sei il mondo

Ja, sem že delala na podoben način, samo da sem na toast najprej dala nasekljan paradižnik in baziliko, potem pa še nasekljano šunko in sirček, vse skupaj polila z zmešano jajčko in kislo smetano.....dala v pečico.....bilo je njamsi x^x x:px

p.s. pravkar pečem polnozrnat kruh (seveda v mojem avtomateku- kak je to nobel-nobenega dela nimam)

......upam, da mi uspe :inocent: :o|o:

Smisel življenja je največja sreča

Ja, sem kar nekaj časa razmišljala o nakupu in, ker sem drugače bolj leva za kakšno peko kruha in peciva na klasičen način :xx!: , je pač padla odločitev x8Dx :palec: ....Zaenkrat mi uspeva..... x:Dx x:Dx x:Dx

Wanesa, se priporočam za kakšen dober recept x;)x ....sploh kakšnih temnih in nenavadnih vrst kruha..... x?x

Smisel življenja je največja sreča

Evo en preprost recept za polnozrnat kruhek x:)x

3,3 dcl vode,notri dam žlico olivnega olja,na to 220-250 g polnozrnate in razliko do 500g polbele moke.Moko v posodi poravnam,na eno stran zvrhano žličko(tisto ki je priložena)soli na drugo zravnano žličko sladkorja na sladkor kvas,vedno samo kvas od žita 2,5g kocko, na sredino pa 4 velike žlice mešanice semen(sezam,sončnično ,laneno in bučno seme).Vedno pečem na hitrem programu s tem da za 20 min podaljšam. In to je to xDDx

Per il mondo tu sei nessuno,

ma per qualcuno tu sei il mondo

Guest sstane
<{POST_SNAPBACK}>Evo en preprost recept za polnozrnat kruhek x:)x

3,3 dcl vode,notri dam žlico olivnega olja,na to 220-250 g polnozrnate in razliko do 500g polbele moke.Moko v posodi poravnam,na eno stran zvrhano žličko(tisto ki je priložena)soli na drugo zravnano žličko sladkorja na sladkor kvas,vedno samo kvas od žita 2,5g kocko, na sredino pa 4 velike žlice mešanice semen(sezam,sončnično ,laneno  in bučno seme).Vedno pečem na hitrem programu s tem da za 20 min podaljšam. In to je to  xDDx

Wanesa, ti si moja velika zaveznica x:Dx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...