Osamljena 28. september 2005 Prijavi Deli 28. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Če bo po sreči, bova z mami dons tud matevža pa repo....mi bl sede, k pa zele. Mesa pa sploh ne nucam zravn, k je že uno dvoje tok dobr. /quote] Pikica se priporočam Mi smo pa dons jedli kislo zelje in pečenice- bljek :xx!: Citiraj Zaupam, da je življenje na moji strani. Svobodno in radostno se izražam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 28. september 2005 Prijavi Deli 28. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hehehe...... Se zmeniva, če ti meni spečeš tvoj kruhek (aaaaa, je mogoče pečen v krušni peči? ) Pa, saj ne jemo tako veliko .....res pa je, da vsi radi "dobro" jemo, še najraje kaj nam všečnega ....res pa je tudi, da se držimo načela : jesti vsaj enkrat na dan topel obrok x!x x!x x!x .....Takrat se cela naša družinica zbere, pa malo počvekamo, potem pa tako in tako vsak hiti na svoj konec (beri dejavnosti) .....Kosilo nam je nekakšen lep družinski obred ....In ne mislim ga kar tako zavreč..... Ja prou, ko ga spet spečem ti javim, v navadni pečici je spečen , no ni lih navadna dokaj sofisticirana je (moram rečt, da sem en dan rabu, da sem jo usposobu za delovanje- jasno nisem prebral navodil, da se mora najprej uro nastavt, da če tega ni ne dela... mislm....) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 28. september 2005 Prijavi Deli 28. september 2005 Danes je bila bučkina juha. Prvic kaj takega. Pohvalno! Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 28. september 2005 Prijavi Deli 28. september 2005 Prejle pospravila en velik krožnik peresnikov z omakco iz češnjevih paradajzkov mljask (bila totalno sestradana....) Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 28. september 2005 Prijavi Deli 28. september 2005 Ruby, kako se že reče onim italijanskim zmletim nogicam v lastni koži Danes sem si privoščil eno stacino di maiale ali kako že Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 29. september 2005 Prijavi Deli 29. september 2005 Jst sm se pa včeri povabla h mat na kosilo: sva mele zelenjavno juhico, pečene sardine, kuhan krompir v kosih, paradižnikovo solato. Za posladek pa sladko belo grozdje Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 29. september 2005 Prijavi Deli 29. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ruby, kako se že reče onim italijanskim zmletim nogicam v lastni koži Danes sem si privoščil eno stacino di maiale ali kako že sstane misliš zampone morda Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 29. september 2005 Prijavi Deli 29. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>sstane misliš zampone morda Ne morem se spomniti, so pa to polnjneni svinjski parklji z mleto kožo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 29. september 2005 Prijavi Deli 29. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ruby, kako se že reče onim italijanskim zmletim nogicam v lastni koži Danes sem si privoščil eno stacino di maiale ali kako že Cotechino (izg. kotekino), značilna božična 'klobasa' Lombardije, pa Emiglie-Romagne.Jaz pa ne maram predelanega mesa, razen tatarca, katerega rigorozno naredim sama , na ortodoksen način Stane, verjetno si dobil asociacijo na'Stinco di maiale', kar pomeni pujskova krača Ampak če greš v Kubed pri Kp, po domače Ćubed, obvezna etapa 'gostilna' (je samo ena), gospodarica je Varaždinka Blaženka, ki naredi najboljše telečje krače na svetu . Pred tem naročiš njihvo čuveno 'mešano predjed'; vroč hlebček iz peči, 6-7 vrst raznih koleščkov domačih salam, klobasic, pršutov, pancet, pa ene dve sorti sira. Pa na svojo sol ne pozabi, ker te po takem obedu mal zvije ------------------------------------------------------------------------------------------- Enja ,Bom vprašala mojo kmetico, veš, je prava Istranka, pri nas pa smo učitelji Škotov in Gorenjcev Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 29. september 2005 Prijavi Deli 29. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Cotechino (izg. kotekino), značilna božična 'klobasa' Lombardije, pa Emiglie-Romagne.Jaz pa ne maram predelanega mesa, razen tatarca, katerega rigorozno naredim sama , na ortodoksen način Stane, verjetno si dobil asociacijo na'Stinco di maiale', kar pomeni pujskova kračaE, to, stinco di maiale, bravo. Ampak ni krača, je bolj podobno klobasi, le da je namesto v črevo, ta mleta krača polnjena kar v kožo, pa še kosti so notri. No, pujskovi polnjeni parklji. Se pa ne spomnim, da bi se temu reklo cotechino Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 29. september 2005 Prijavi Deli 29. september 2005 Evo tegale si pomlatil, je imela Wanessa prav: zampone Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 29. september 2005 Prijavi Deli 29. september 2005 Tu ti pa prilagam še spisek tipičnih italijanskih pujskovih dobrot: Tipični italijanski pršuti, salame, pancete, speki, klobase...... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 29. september 2005 Prijavi Deli 29. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Evo tegale si pomlatil, je imela Wanessa prav: zamponeTočno. Ampak tega capina nisem jedel nikoli drugje, kot na avtocesti in če bi se uradno tako imenoval, bi si zapomnil. Verjetno je to narečni izraz Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 29. september 2005 Prijavi Deli 29. september 2005 Ah, slaba se piše nepoznavalcem jezika So obsojeni na menze ob avtocesti, da lahko hrano s prstom izberejo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 29. september 2005 Prijavi Deli 29. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Tu ti pa prilagam še spisek tipičnih italijanskih pujskovih dobrot: Tipični italijanski pršuti, salame, pancete, speki, klobase......Jao, si mi naredila sline in vzbudila lepe spomine na moja česta potepanja po Italiji. Kako se že reče onim močno kuhanim vampom, položenim v kruh kot sendvič. V Firencah na tržnici so bili najboljši Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 29. september 2005 Prijavi Deli 29. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ah, slaba se piše nepoznavalcem jezika So obsojeni na menze ob avtocesti, da lahko hrano s prstom izberejo Ne, ne, največkrat sem s ceste zavil v Dolo na ribe, na avtocesti pa seveda včasih tudi kaj mazneš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 29. september 2005 Prijavi Deli 29. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jao, si mi naredila sline in vzbudila lepe spomine na moja česta potepanja po Italiji. Kako se že reče onim močno kuhanim vampom, položenim v kruh kot sendvič. V Firencah na tržnici so bili najboljši Trippa/vampi Jao, od pujska samo kakšen dober pršut, pa sem ga jedla malo povsod po svetu kjer ga poznajo, ampak čez našega kraškega, sušenega na burji- GA NI! Pa kakšne suhomesnate dobrote, ki najdejo mesto zraven sarm tudi, pa šunka pečena v testu Joj, SAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARME, uh, bi jih jedla, samo še ni zelja.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 29. september 2005 Prijavi Deli 29. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Trippa/vampi Jao, od pujska samo kakšen dober pršut, pa sem ga jedla malo povsod po svetu kjer ga poznajo, ampak čez našega kraškega, sušenega na burji- GA NI! Pa kakšne suhomesnate dobrote, ki najdejo mesto zraven sarm tudi, pa šunka pečena v testu Joj, SAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARME, uh, bi jih jedla, samo še ni zelja.... Ja, ja, triper To o kraškem pršutu imaš prav, toda le, če je soljen z naravno soljo, kar pa je bilo do nedavna in morda je celo še, v Sloveniji uradnim proizvajalcem prepovedano. Tako da tistega, ki ga dobiš v trgovinah, še moj maček ne mara Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 29. september 2005 Prijavi Deli 29. september 2005 Krompircek sem za kosilo. Pecen pa solata. V easy. Lih kar sem pa naredila eno zelooo lahko ( lahko za narest) pecivo ( se se pece, o rezultatu porocam). Bom najprej familijo zamorila s tem, da probajo Torej:4 velika jabolka2 žlici limoninega soka2 žlici sladkorja3/4 skodelice moke (lahko tudi polnozrnata)1/2 skodelice kokosa1/2 skodelice ovsenih kosmičev1/2 skodelice sladkorja100 g masla Jabolka olupimo in narežemo na rezine. V kozico damo jabolka, limonin sok in sladkor. Dušimo tako dolgo, da se jabolka zmehčajo. V posebni posodi zmešamo moko, kokos, ovsene kosmiče in sladkor. Maslo raztopimo in prelijemo čez suhe sestavine. Premešamo, da dobimo drobtine. Pečico segrejemo na 175 stopinj C. Pekač ali jensko posodo namastimo in vanjo damo jabolka. Čez jabolka damo drobtine iz suhe mase. Pečemo 20-25 minut oz. tako dolgo, da je skorjica zlata in hrustljava. Bomo vidl Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 29. september 2005 Prijavi Deli 29. september 2005 Mislim da se temu tvojemu receptu reče Apple Crumble, sladica izvira iz anglije.Večrat naredila ko sva dobila kakšne obiske Ti pa že jaz lahko povem, da je slastno Pa dober tek Sončk Citiraj http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 29. september 2005 Prijavi Deli 29. september 2005 Zdaj sem dala iz pecice. Je bolje jest bolj toplo? Samo se mi ne zdi, da se bo dobro rezalo No, me prav zanima Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. september 2005 Prijavi Deli 29. september 2005 Včer sm jedla špagete s puranom in bučkami v smetanovi omaki... Dons pa stefani pečenko, pire pa zeleno solato...sm bl a všparu na kosilu med službama, me je prjel. Drgač je pa mami klicala, kdaj pridm, k je neki dobrga skuhala, bo treba hit damu... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 29. september 2005 Prijavi Deli 29. september 2005 jz pa JOTO kaj bo pa jutr se pa pustim presenetit Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 29. september 2005 Prijavi Deli 29. september 2005 Porocilo o Apple Crumble: sem sla v spodnji stuk ( ker sem dala hladit malo), pogledat, ce je lih prav toplo in so jo nasi ze polovico pojedli Je zelo dobra Priporocam Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 29. september 2005 Prijavi Deli 29. september 2005 Se mi zdi da sm preveč pojedla... dopoldne sicer nič - samo en kakav.... potem ok 5h pop kosilo - juhica + špageti s paradižikom... in potem zvečer spet malo tortilja čipsa - grozno tole s čipsom - že skoraj odvisnost - nujno morm vsak teden 1x malo čipsa... Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.