Guest sstane 29. september 2005 Prijavi Deli 29. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> in potem zvečer spet malo tortilja čipsa - grozno tole s čipsom - že skoraj odvisnost - nujno morm vsak teden 1x malo čipsa... Pa veš, zakaj se ti to dogaja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 29. september 2005 Prijavi Deli 29. september 2005 Glede na to, da je bil danes tak luštkan deževen dan je prav pasalo današnje kosilce: -dušeno kislo zelje, kuhan krompir v kosih, z ocirki zabeljen fižol in domača dimljena krajnska klobasa..... Razen klobase vse posoljeno z zdravo soljo....... p.s. Stane, unega parkljčka tam zgoraj pa jaz še nisem jedla ....Mi zgleda tako sumljivo .....Pa, je dobro? Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 29. september 2005 Prijavi Deli 29. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Glede na to, da je bil danes tak luštkan deževen dan je prav pasalo današnje kosilce: -dušeno kislo zelje, kuhan krompir v kosih, z ocirki zabeljen fižol in domača dimljena krajnska klobasa..... Razen klobase vse posoljeno z zdravo soljo....... p.s. Stane, unega parkljčka tam zgoraj pa jaz še nisem jedla ....Mi zgleda tako sumljivo .....Pa, je dobro?Super, sin ga je našel v italijanski trgovini na Prevaljah. Je globoko zamrznjen in ga daš en daj prev v hladilnik, potem pa v pečici le zagreješ na 100°C. Verjetno bi se tudi v kropu segrel. Pa še nekaj je pomembno, narejen je bil z naravno soljo, to sem takoj okusil.Sicer pa, naši bedaki v kolinski id drugih fabrikah še tega ne vedo, zakaj je italijanska hrana tako okusna Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Porocilo o Apple Crumble: sem sla v spodnji stuk ( ker sem dala hladit malo), pogledat, ce je lih prav toplo in so jo nasi ze polovico pojedli Je zelo dobra Priporocam Tudi meni zelo všeč Citiraj http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 Za zajtrk banano(sadno, da nov pomote! ), za kosilo pa golaž pa pire pa zeleno solato. Zdej po ta novem kr s sabo nosm dozico sstanetove soli, da vse posolim še enkrat mal, da je ta prava sol. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 za malico na šihtu: puranov zrezek v smetanovi omaki, pire, zelena solata s paradižnikom.kosilo je pa zadnje čase isto kot večerja...vsaj časovno...upam, da bo kaj dobrega Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pa veš, zakaj se ti to dogaja To je bolj tko namesto kakega posladka recimo zelo malo pojem čokolade in raznoraznih sladkarij... včasih pa me zamika tale čips pa še to bom zdej ukinla! Danes bo pa zelenjavna župca. Za zajtrk je pa bil muesli in en jogurt Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 pire, sladko zelje, pulpetki blo jami Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 hja, smo imel za kosilo šmorn Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>To je bolj tko namesto kakega posladka Temu se reče poslanek, ne posladek Organizem išče v hrani vedno to, česar mu primanjkuje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 Danes pa sem ponovno jedel sushi oziroma sashimi na svoj preprosti način. Šel sem v ribarnico po kos tune, jo doma narezal na tanko, polil z limoninim sokom in morsko vodo (nekaj je imam pač doma shranjene), dodal baziliko, strt česen, e.d. oljčno olje ter po potrebi posolil z naravno soljo. Nato sem lepo počasi z užitkom vse skupaj premaknil v usta! Tunino rdeče meso je čudovito mehko in nežnega okusa. Ne vem pa, kako izpade mariniranje ribe čez noč.... P.S. Nikoli več ne probam tunine konzerve - ogabno, pa škodljivo. Japonci že vedo... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. oktober 2005 Prijavi Deli 1. oktober 2005 u sushi - jaz pa se nisem nikol pripravljala. Tunine konzerve prakticno ne jem - letno pojem recimo 1 konzervo ali dve.Tud spagetov, testenin nikol ne pripravljam s tem... se mi zdi tko... *konzervasto*, ni to taprava hrana zame.(rajs nic ne jem, kot pa kar nekaj tkole, junk food pa taksno) Vceraj mi je kar dobro ratal; sem se lotila ene jedi, za katero mi je dala idejo in okvirni recept povedala astra, sem pa sicer jedla to ze tud v eni gostilni na Krasu (ki sem jo tud priporocila, pa se zdajle ne spomnim imena, morda se dopisem, ce se spomnim).Namrec - njoki s panceto in zafraniko (ker nikjer nisem staknila zafrana, ki kao mora bit za to).Tolk mi je zadnjic zapasal kaj tacga s to panceto, pa sem se vceraj lotila.priprava je cist preprosta in blazno hitro je narejeno; skuhas pac njoke, posebej preprazis ono slaninco, potem sem dala se eno zlico kisle smetane pa en scep zafranike. In solila. in parmezan gor. In to je to.mega dobr! saj najbrz je 'originalni recept' pac drugacen, a sem kar tkole naredila, pa je blo dbest. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 1. oktober 2005 Prijavi Deli 1. oktober 2005 Hehe, jaz tudi vse recepte prilagajam po svoje... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 2. oktober 2005 Prijavi Deli 2. oktober 2005 Brancine bodo naši....so ze vceri in bli navduseni "na mrzlo" pečene, al kako so ze rekli...Jaz pa...se spravljam delat buckino juhco zeeelooooooooo počas.... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 2. oktober 2005 Prijavi Deli 2. oktober 2005 Danes pa pripravljam, na željo prijateljev ajdove žgance s kislim zeljem. Brez mesnih dodatkov, sta vegija. Samo ocvirke bom pa zase vseeno naredila. Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 2. oktober 2005 Prijavi Deli 2. oktober 2005 Mi bimo mel pa končno spet segedin Ga bo ukradla še za v Lj mal Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 2. oktober 2005 Prijavi Deli 2. oktober 2005 V smislu velikega povpraševanja pri nas doma , sem danes za zajtrk spekla muffine po Michellinem receptu (tisti z ovsenimi kosmiči in jabolkami) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 2. oktober 2005 Prijavi Deli 2. oktober 2005 Ruby, kje najdeš tako lepe slikce, da se mi kar sline cedijo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 2. oktober 2005 Prijavi Deli 2. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Namrec - njoki s panceto in zafraniko (ker nikjer nisem staknila zafrana, ki kao mora bit za to). žafran najdes v Intersparu Citypark.. tam med začimbami.. delala tele spanske paelle, pa sem ga edino tam uspela dobit, ko mi je zaloge s potovanja zmanjkal Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 2. oktober 2005 Prijavi Deli 2. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ruby, kje najdeš tako lepe slikce, da se mi kar sline cedijo Stane, ti mene (kot vedno ) hecaš Vse kar je na slikah, ki jih objavljam, razen tistega tvojega polnjenega pujskovega parkeljna , vse dobrote , krožniki, pribor , vključno s slabo zlikanimi prti - je MOJA last. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 2. oktober 2005 Prijavi Deli 2. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}> Stane, ti mene (kot vedno ) hecaš Vse kar je na slikah, ki jih objavljam, razen tistega tvojega polnjenega pujskovega parkeljna , vse dobrote , krožniki, pribor , vključno s slabo zlikanimi prti - je MOJA last. Potem pa kapo dol Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 4. oktober 2005 Prijavi Deli 4. oktober 2005 Ruby, ti s za ožent...a s še frej? Jst grem pa domu zdej, k sm lačna k volk...bom po moje spet špinačne raviole s tuno...to je ta najnovejša obsesija. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 4. oktober 2005 Prijavi Deli 4. oktober 2005 Mi smo pa imeli ene blazinice s sirčkom in zelišči, pečene, zraven pa salso - pekočo to je toook dobr, sam da peče Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 4. oktober 2005 Prijavi Deli 4. oktober 2005 polnozrnati špageti , omaka iz svežega paradižnika in tune v lastnem soku + začimbe k pašejo zravn in sevda parmezan sladica - tiramisu Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 5. oktober 2005 Prijavi Deli 5. oktober 2005 Jst bom pa prežganko (juha s česnom in jajci), kuhan fižol v zrnju pa pražena čebula zraven Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.