Cookie 6. oktober 2005 Prijavi Deli 6. oktober 2005 Zgleda ni noben dons nč lačen Jst sm suha jabolčne krhlje otepala cel dan. Da povem: od včerišne pražene čebule me je celo noč pekla zgaga :xx!: ampak je bla čebulca dobra Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 6. oktober 2005 Prijavi Deli 6. oktober 2005 Grška solata - Pasulj Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 6. oktober 2005 Prijavi Deli 6. oktober 2005 Ko sem prisla domov, me je cakala zelenjavna zupca pa calapinke (palacinke) z domaco figovo marmelado Gudy... Drugac pa sama taka hrana zadnje dni...Na bone enkrat - zelenjavne testenine+gobova omaka, pa enkrat solata... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 6. oktober 2005 Prijavi Deli 6. oktober 2005 Dvakrat imela kosilo - enkrat veliko solato iz rukole, zelene solate, paradižnika in koruze + par njokcev z eno ful dobro omako... in potem še eno solato + malo rižote... vsega skupej ful malo, zdi se mi pa kot da skoz nekej jem... zdej pa še večerja, kakšen jogurt Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 6. oktober 2005 Prijavi Deli 6. oktober 2005 Mal prej obdelal rezance z Jurčki ! V tem hipu pa obdelujem škatlo čokoladnih žepkov...! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 6. oktober 2005 Prijavi Deli 6. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mal prej obdelal rezance z Jurčki ! V tem hipu pa obdelujem škatlo čokoladnih žepkov...! Jaz bom tudi kmalu nekoga obdelala, tako da revež ne bo vedel, kaj ga je doletelo, jaz pa tudi ne! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 6. oktober 2005 Prijavi Deli 6. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jaz bom tudi kmalu nekoga obdelala, tako da revež ne bo vedel, kaj ga je doletelo, jaz pa tudi ne! Verjetno bo vedel, da si ga doletela ti, tebe pa on! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 6. oktober 2005 Prijavi Deli 6. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Verjetno bo vedel, da si ga doletela ti, tebe pa on! Lucky me, ha? Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 6. oktober 2005 Prijavi Deli 6. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Lucky me, ha? Bi rekla, da on, še počaščen je lahko, da si čas vzameš! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 6. oktober 2005 Prijavi Deli 6. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Bi rekla, da on, še počaščen je lahko, da si čas vzameš! Oh, desci in njihova logika, unglaublich! Ampak zgleda, da bom prej stara in siva, preden bom kaj dočakala! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 6. oktober 2005 Prijavi Deli 6. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Oh, desci in njihova logika, unglaublich! Ampak zgleda, da bom prej stara in siva, preden bom kaj dočakala! Če boš čakala na njihovo logiko, potem res! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 6. oktober 2005 Prijavi Deli 6. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Če boš čakala na njihovo logiko, potem res! , ja kaj pa nej? Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 6. oktober 2005 Prijavi Deli 6. oktober 2005 bla bla... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 6. oktober 2005 Prijavi Deli 6. oktober 2005 Ne draži deklet, imata prav Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 6. oktober 2005 Prijavi Deli 6. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>bla bla... Saj ni treba jokat za usodo jutri bo že bolje! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 6. oktober 2005 Prijavi Deli 6. oktober 2005 so še bolj fukiš ko so razpižene Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 6. oktober 2005 Prijavi Deli 6. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ne draži deklet, imata prav Očitno pametni moški še obstajajo! Sstane rešil si moško čast na forumu! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 6. oktober 2005 Prijavi Deli 6. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>so še bolj fukiš ko so razpižene Ti že veš! Potem spadaš med tiste, ki razburijo žensko šele po sexu, ko se obrišejo v zaveso? Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 6. oktober 2005 Prijavi Deli 6. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jaz bom tudi kmalu nekoga obdelala, tako da revež ne bo vedel, kaj ga je doletelo, jaz pa tudi ne! <{POST_SNAPBACK}>Verjetno bo vedel, da si ga doletela ti, tebe pa on! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 6. oktober 2005 Prijavi Deli 6. oktober 2005 dobro no pol ti spadaš med tiste ko misliš da maš s svojim krapičom cel svet pod kontrolo? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 6. oktober 2005 Prijavi Deli 6. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>dobro no pol ti spadaš med tiste ko misliš da maš s svojim krapičom cel svet pod kontrolo? Imam dovolj enega, drugi so samo za sproti! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 6. oktober 2005 Prijavi Deli 6. oktober 2005 dobro da maš svoj krog sklenjen Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 7. oktober 2005 Prijavi Deli 7. oktober 2005 No whatever Tuki mamo plejs za futr, ne kej druzga Malca: cornflakes + jabolko, sadni čaj, pa še mal zelenga čajčka. Kosilce: bom še razmislila Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 8. oktober 2005 Prijavi Deli 8. oktober 2005 Scotti je pred kratkim dal na tržišče pasto iz riževe moke. Zelo dobro, ljudje pohvalijo, je tudi več formatov na voljo Ruby, danes smo to jedli za kosilo ( sem vceraj kupila v Italiji koncno) spagete iz rizeve moke od Scottija in mi okus sploh ni bil vsec Pa sem mislila, da je bila omaka kriva, pa so bili kar spageti...Mogoce ce so ostali izdelki kaj boljsi Skratka, ker mi to ni bilo vsec, sem si na hitro popekla malancane Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 8. oktober 2005 Prijavi Deli 8. oktober 2005 Michelle , meni so riževi rezanci kar dobri Naredila sem jih zapečene s sirom v pečici. Eno obdobje je bil Velikan na eni posebni dieti, pa sem morala navadno pasto zamenjati s to, pa je kar bilo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.