Michelle 9. oktober 2005 Prijavi Deli 9. oktober 2005 Sej moji mami so, tako da pojedli se bodo Danes smo imeli ze....riz ( tadober ) s frisnimi lisickami in medvedijimi tacami ( al kako se ze rece ). Je treba se izkoristit, dokler so mjam. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 9. oktober 2005 Prijavi Deli 9. oktober 2005 dobr se to sliš, dobr tek Michelle Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 9. oktober 2005 Prijavi Deli 9. oktober 2005 za večerjo sem zmazala polnozrnat kruh s tofujem in zeljno solato Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aishah 9. oktober 2005 Prijavi Deli 9. oktober 2005 sm vidla tole temo na vrhu novih objav... in me je prjel da bi zdele pojedla en kos gibanice k jo je mami dons spekla... in jo po moje tud bom zakaj, zakaj, ste se zdele spomnl pisat v tole temo?? vete kok to redi če človk ob 11 zvečer je.... sam zarad vs, gibanica here I come Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 9. oktober 2005 Prijavi Deli 9. oktober 2005 Čisto tvoja odločitev je, če jo boš jedla in tvoja. Jaz nisem kriva, če se boš zredila! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aishah 9. oktober 2005 Prijavi Deli 9. oktober 2005 sej je ne bom, ne da se mi lezt do kuhne.... predelč (5m) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 10. oktober 2005 Prijavi Deli 10. oktober 2005 Riba/List;Riž s korenčkom; Grška solata, predjed pa goveja juhica z rezanci ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 10. oktober 2005 Prijavi Deli 10. oktober 2005 Za kosilo sem jedla rižoto z jurčki in mešano solato. Zdaj pa pečem kruh iz bele, koruzne in sojine moke - to prvič delam, prej sem vedno pekla česnov kruh. Rada eksperimentiram s picami, zavitki, kruhom, .. Če moj foter reče, da je delicious, bo že. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 11. oktober 2005 Prijavi Deli 11. oktober 2005 jaz sem pa včeraj naredila skutni zavitek - po domače štrudl Bil je zalo dober, čeprav mi je jabolčni še vedno najboljši Sicer pa za kosilo špagete s tunino/smetanovo omakico in zeleno solato Citiraj http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 11. oktober 2005 Prijavi Deli 11. oktober 2005 Včer špinača pa pire by moi, dons pa repa in matevž by mami. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 11. oktober 2005 Prijavi Deli 11. oktober 2005 kruh je uspel Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NikaNika 11. oktober 2005 Prijavi Deli 11. oktober 2005 danes se mi ne da kuhat in grem jest na bone Citiraj party girl Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 11. oktober 2005 Prijavi Deli 11. oktober 2005 a lahko vprašam, kam hodiš jest na bone? mogoče se kdaj po nesreči znajdem tam Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 11. oktober 2005 Prijavi Deli 11. oktober 2005 rižoto....specialno Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 11. oktober 2005 Prijavi Deli 11. oktober 2005 Kosilo:Meso; goveje s tartufi ter polenta, kot priloga; Grška Solata... Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 11. oktober 2005 Prijavi Deli 11. oktober 2005 Vceraj sem zelenjavno juho, danes nisem nic edino kokosove kroglice, ki sem jih naredila.Take v easy....rabis cokolado v prahu, piskote ( albert kr), mleko, kokosovo moko, mogoce malce masla in je aja, pa rumcek. nekateri dajo kave, jaz ne, je ne maram :xx!: Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 11. oktober 2005 Prijavi Deli 11. oktober 2005 jst tud ne kave, bi bla prec za tele kroglce. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 11. oktober 2005 Prijavi Deli 11. oktober 2005 se morva midve enkrat dobit, pa greva na nekaj sladkega Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 11. oktober 2005 Prijavi Deli 11. oktober 2005 Za večerjo;Rižota; mal žafrana, tuno, pa mal različne zelenjavce zmešano skupaj ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 11. oktober 2005 Prijavi Deli 11. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>se morva midve enkrat dobit, pa greva na nekaj sladkega deal bejba! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 11. oktober 2005 Prijavi Deli 11. oktober 2005 Sam da ne bo ostal sam pri obljubah tu Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 11. oktober 2005 Prijavi Deli 11. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sam da ne bo ostal sam pri obljubah tu jst mam svoj prevoz, tko da ni nujno, da se v lj dobiva...sam datum pa plac treba dorečt. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 11. oktober 2005 Prijavi Deli 11. oktober 2005 Tudi jaz ga imam Datum pa lahko ze drug teden, samo da se mi te stvari uredijo. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 11. oktober 2005 Prijavi Deli 11. oktober 2005 prov...čeprov men bl čez vikend ustreza...med tednom 2 službi (ta treta na poti), pa faks, odbojka, en dobodelni klub, pevske...cel hudič. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 11. oktober 2005 Prijavi Deli 11. oktober 2005 Tud u redu vikend Na kremsnite? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.