Aishah 14. oktober 2005 Prijavi Deli 14. oktober 2005 dons bo pa pr men mc`chicken pa nejbrz se ker pomfri zravn. mcdonalds and ljubljana here I come Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 14. oktober 2005 Prijavi Deli 14. oktober 2005 Uf,kaksna vecerja. pocla bom ostanek cvetacne solate s kosom kruha, potem pa trojanski krof z borovnicevo marmelado in kozarec naravnega soka (banana, limona, pomaranca). Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 14. oktober 2005 Prijavi Deli 14. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>fotke nč? Ne, k ti lohk lušte nardim. Za večerjo je bil pomfri in ena miksana solata s sirom..pa svašta not...mjam. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 14. oktober 2005 Prijavi Deli 14. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ne, k ti lohk lušte nardim. Za večerjo je bil pomfri in ena miksana solata s sirom..pa svašta not...mjam. Samo svašta Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 14. oktober 2005 Prijavi Deli 14. oktober 2005 svašta = kumarce, koruza, paradajz, jajca, stročji fižol, korenček, sir in majonezni preliv. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 15. oktober 2005 Prijavi Deli 15. oktober 2005 Danes bomo za kosilo skupaj "spackali" pico ......Za popoldansko malico pa ravnokar delam listnato testo za jabolčni študelj ...... Zvečer bomo pa pekli kostanj.........mljaskataaaaaaaa ....ja, pa seveda na mošt ne bomo pozabili Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LeINA 15. oktober 2005 Prijavi Deli 15. oktober 2005 Moje kosilo danes pa sarma jamsiiii kk mam jst to rada ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 15. oktober 2005 Prijavi Deli 15. oktober 2005 nia je skočila v noč in dan po dva hlebčka kruha - enga zame pa enga za njo wiiiiiiiiiiiiiiiii food sweet food... Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 15. oktober 2005 Prijavi Deli 15. oktober 2005 Evo spet se morm pohvalet pravkar sem probal še toplo pehtarnovko... no namest pehtrana sem uporabil meto pa mal stevie sem dal vmes.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 15. oktober 2005 Prijavi Deli 15. oktober 2005 kaj je to stevie Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 15. oktober 2005 Prijavi Deli 15. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}> kaj je to stevie Stevia je ena rastlina katere liste lahko uporabiš namesto sladkorja... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 15. oktober 2005 Prijavi Deli 15. oktober 2005 hm ... hvala Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 15. oktober 2005 Prijavi Deli 15. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}> hm ... hvala prosim, u r velkom... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 16. oktober 2005 Prijavi Deli 16. oktober 2005 porova juha s sezamom, špinačni rezanci s kuhanim pršutkom,parmezanom in sladko smetanco, alfa kalčki z repinclom, pa gibanica *zdaj še eno mičkeno sončne žarke lovit svet je lepši , če si sit Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 16. oktober 2005 Prijavi Deli 16. oktober 2005 je blu finu kosilu... mmmm... bi šla kr še mau spat... sam je že cajt za ustat... mmmmm Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 16. oktober 2005 Prijavi Deli 16. oktober 2005 jedla se je lepinja s kajmakom Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 16. oktober 2005 Prijavi Deli 16. oktober 2005 bo bučna juha in koruzni kruhek. Pol grem pa muffine pečt. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 16. oktober 2005 Prijavi Deli 16. oktober 2005 muffini wiiii Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 16. oktober 2005 Prijavi Deli 16. oktober 2005 Se že pečejo, sem naredila kombinacijo banana - nutella - rum - cimet - polnozrnata moka.. Me prav zanima... No, kar povabte se, dve urci sem še doma Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 16. oktober 2005 Prijavi Deli 16. oktober 2005 Preden ti prides, bodo itak trdi ratal Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 16. oktober 2005 Prijavi Deli 16. oktober 2005 bom se zadrzala... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 16. oktober 2005 Prijavi Deli 16. oktober 2005 ...polnozrnata moka v muffinih??? :xx!: :xx!: bi blo pa boljs da bi ovsene kosmice zmlela... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 16. oktober 2005 Prijavi Deli 16. oktober 2005 zakaj? Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 16. oktober 2005 Prijavi Deli 16. oktober 2005 ...ful bolj rahlo pride in brez grenkega priokusa...(za moj okus) Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 16. oktober 2005 Prijavi Deli 16. oktober 2005 Aja? Kul, bom vedla za drugič. Sem jih prvič tko... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.