emmzi 2. marec 2007 Prijavi Deli 2. marec 2007 z: kosmici sok in bananam: cajk: eni polpeti iz buck pa solatam: kosmici v: francoska solata potem pa se kozarec jogurta iz gozdnih sadezev Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 2. marec 2007 Prijavi Deli 2. marec 2007 Zajtrk: žlico meda (akacija), kruh, salama (ošokolo)Malica: krofKosilo: goveja juha z rezanci, biftek, špinača, solata-radičVečerja: rižota z morskimi sadeži Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 2. marec 2007 Prijavi Deli 2. marec 2007 V tem trenutku tamanim čokolešnik Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 3. marec 2007 Prijavi Deli 3. marec 2007 Pri nas pa regrat skoraj vsak dan na jedilniku. Z ogromno vročega krompira zmučkan in za ziher na koncu narezana 4 jajca. Pol pa kaj pač pade zraven. Ali haloške pečenice, ali makaroni, ali rižota, ali bilo kaj..regrat pa je glavni. Ogroomna skleda. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 3. marec 2007 Prijavi Deli 3. marec 2007 pr nas tud, pa še lazanje zravn *** včeraj sm ga pa sam z mladim krompirčkom, domačimi ocvirki pa kisom nebeški je bil, glih ta prav tak svetlorumen in svetlozelen, neponovljiv okus , al pa te sam lakota svoje naredila Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 3. marec 2007 Prijavi Deli 3. marec 2007 basmati z olivcem in tofujem, ogromna skleda kristalke. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 3. marec 2007 Prijavi Deli 3. marec 2007 pr nas tud, pa še lazanje zravn *** včeraj sm ga pa sam z mladim krompirčkom, domačimi ocvirki pa kisom nebeški je bil, glih ta prav tak svetlorumen in svetlozelen, neponovljiv okus , al pa te sam lakota svoje naredila Viš na lazanje vedno znova pozabim. Z ocvirki je tudi fantastičen Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 3. marec 2007 Prijavi Deli 3. marec 2007 Zajtrk: Mal melone in ananasaKosilo: 2 kosa margerite in ena solata iz bučk, paradajza in mal siraVečerja: kos skutino čokladno jagodne tortePa po mojem bom še kej. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sprehajalec 3. marec 2007 Prijavi Deli 3. marec 2007 Da se nauš zredila! Piškote, in to take, ki majo veliko Ejev!! Citiraj "Če ni vetra, VESLAJ!" latinski"Navada je navada. Ni je moč kar vreči čez okno. Valiti jo moramo po stopnicah, korak za korakom." M.Twain"Kako pojesti slona? GRIŽLJAJ ZA GRIŽLJAJEM!!!" Colin RoseKaj je izvir stresa in strahu? Se zavedamo sposobnosti svojih lastnih možganov?- Bodi to kar si; manj se boš oziral na mnenja drugih, bolje bo zate osebno.Vse kar napišem je zgolj moje subjektivno mnenje in kot takega ga tudi vzemite. Prav tako ne ogrožam vašega obstoja, pač pa vam le podam pogled iz mojega zornega kota. Hvala za razumevanje.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 3. marec 2007 Prijavi Deli 3. marec 2007 Da se nauš zredila! Piškote, in to take, ki majo veliko Ejev!! Se ne morm zdej, k preden grem spat, skoz govorim VITKA SEM, VITKA SEM, pa celo lepo se vidm, tko da...splJoh ni problem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
RUSLANA 3. marec 2007 Prijavi Deli 3. marec 2007 Z: kava in pecivo....M: /K: /M: /V: filana paprika in sladica - banana split... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 3. marec 2007 Prijavi Deli 3. marec 2007 Z: kava in pecivo....M: /K: /M: /V: filana paprika in sladica - banana split... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 3. marec 2007 Prijavi Deli 3. marec 2007 Zajtrk: žlico meda, pečen pršut, žemljicaMalica: krofKosilo: mehiška restavracija > patata con pollo Večerja: morem še razmislit...kaj Z: kava in pecivo....M: /K: /M: /V: filana paprika in sladica - banana split... Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 3. marec 2007 Prijavi Deli 3. marec 2007 banano za zajtrkzelenjavno juho, sejtan, malo fete in regrat za kosilozdajle pa pokončala skodelico malin in jagod Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 3. marec 2007 Prijavi Deli 3. marec 2007 Z: kosmiči, cedevita, kakav M: /K: žlička mlečnega riža, nekej kjer je zmesan krompir,, soja p se ena zelenjava k nwm tocn kera M: /V: toast si sirom Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 3. marec 2007 Prijavi Deli 3. marec 2007 Večerja: namaz>Philadelphia + koruzni kruh Desert: Bounty-kokosove čokoladice Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 3. marec 2007 Prijavi Deli 3. marec 2007 Sem si za hec po dolgem času izmeril cuker, komaj 4 Ni čudno, da se mi nekaj lušta Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 3. marec 2007 Prijavi Deli 3. marec 2007 Sem si za hec po dolgem času izmeril cuker, komaj 4 Ni čudno, da se mi nekaj lušta Preden se bom začel lotiti Bounty-jev...bom najprej obdelal še kake rezance s tartufi Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 3. marec 2007 Prijavi Deli 3. marec 2007 Preden se bom začel lotiti Bounty-jev...bom najprej obdelal še kake rezance s tartufi Dobra ideja, samo nič od tega nimam Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
maticml 3. marec 2007 Prijavi Deli 3. marec 2007 RUSLANA kok pa je kej tebe skupej od teh dveh obrokcev solatka, tuna, jajckruh + tunagrmadagobova juhcaena 100g čokolada milkanekej jabolk Citiraj Sem takšen, ker sem živ. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 3. marec 2007 Prijavi Deli 3. marec 2007 Dobra ideja, samo nič od tega nimam Boš moral pridet na obalo...! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 3. marec 2007 Prijavi Deli 3. marec 2007 Boš moral pridet na obalo...! Čak mal, smo bili lani ali predlani Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 4. marec 2007 Prijavi Deli 4. marec 2007 Čak mal, smo bili lani ali predlani Jaz sem tudi bil v prejšnjem življenju Mao Zedung... Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 4. marec 2007 Prijavi Deli 4. marec 2007 Jaz sem tudi bil v prejšnjem življenju Mao Zedung... Senilni starci Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 4. marec 2007 Prijavi Deli 4. marec 2007 Danes je pri nas dišalo po jabolčni piti zdaj pa jo že polovico pekača manjka... ja damnit x!x obiske smo imeli Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.