aandreja 8. februar 2008 Prijavi Deli 8. februar 2008 Živjo!voda(6,4 dcl)+kozarec kombučezajtrk: sojin napitek z mlekom(domačim) in omega3voda(2x 3dcl)kosilo: sardele, zelenjavna priloga: koromač, korenje,blitva krompir; mešana solata(sveža iz zimskega vrta)kozarec kombuče+ 2x 1dcl vodemoj plan za popoldne in zvečer:2x 3 dcl vode2 mala domača jabolkavečerja: 1x kozarec vode z vlakninami, sojin napitek s kakavomkozarec vode in kozarec kombuče za lahko noč Mejte se fajn, Andreja Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 8. februar 2008 Prijavi Deli 8. februar 2008 Uf, aandreja, tole pa ti točno odtehtaš. ampk, sej je prov tako, če ne, se hitr spozabiš (vsaj jest in pol... ne omenjam naprej) no jest pa: Zajtrk: 2 topla sendviča s plesnivim sirom in mozzarelo + vanilijev kapučinvmes pol krofa, 1 tablica čokoladeKosilo: dons je bla bolj domača hrana- 2 majhna skutna štruklja (btw. sama jih nardila)Za večerjo pa preostalo polovico krofa (mami pekla jih dons) 1 banano in 1 pomarančo.Veš kje sem najbolj pozorna?Pri pitju vode. Odkar pijem dovolj in lepo razporejeno vodo, se veliko bolje počutim. Lahko nočko, Andreja Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kala* 12. februar 2008 Prijavi Deli 12. februar 2008 zajtrk: kruh, pršut, mleko (hm, ponavadi ne jem tega)malica:/ je bil bolj pozen zajtrkkosilo: juha z rezanci, rižota z korenjem, zelena solata z motovilcem+olivno oljemalica in naprej pa še ne vem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 13. februar 2008 Prijavi Deli 13. februar 2008 Zadnje čase se mi ful je ješprenj(ček). V juhi (ala wannabe ričet) mi po okusu ne pride tako do izraza, zato se že zjutraj namočila ješprenjček, popoldne ga bom pa skuhala. Razmišljam, da bi kuhanemu dodala samo malo "ognjenega olja" (to je neka nova linija olj oljarne Gea; gre za mešanico bučnega in sončničnega olja in z dodatkom feferonov ter mlete paprike. Meni okus tega olja deluje nekako lešnikasto s ck-om pekočega. Zdele pa glodam domač ajdov kruh pa nesladkan čaj Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 13. februar 2008 Prijavi Deli 13. februar 2008 :xx!: stane, prosm, da NE POTVARJAŠ mojih postov :xx!:Saj jih ne, samo malo te dražim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 13. februar 2008 Prijavi Deli 13. februar 2008 najdi si koga drugega :xx!: Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 14. februar 2008 Prijavi Deli 14. februar 2008 Res ne štekam, kako da sta bla Asterix in Obeliks tok prtegnjena na divje prasce. Dons sm naredu golaž iz divjega prasca - ful se moraš igrat z začimbami, da je okus sprejemljiv, samo po sebi pa ni meso nč posebnega. la Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zm3d3nc 14. februar 2008 Prijavi Deli 14. februar 2008 http://s10.gladiatus.com/game/c.php?uid=19020 najbolše specialitete Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 15. februar 2008 Prijavi Deli 15. februar 2008 no, včer bla v kitajcu...pa me je ksl.pekoča juhica kr razočarala...bla premalo kisla inu pekoča, pa še želatina ni bla čist dobr razpuščena, tak da so pol tiste grudice tam not plavale me je pa pečena zelenjava prijetno presenetila...k so namesto navadnega tofuja (=bljak) dodali notr dimljenega tak da se mi je okus po juhici malce popravil danes moram porabit še ostanke kuhanega ješprenjčka, pa koruzo mam še tut za pospravit...kar neko čorbico bom naredila, pa mal čebule, korenčka, peteršiljčka...pa bo Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
čarli 15. februar 2008 Prijavi Deli 15. februar 2008 Dons je bil McDonals, ker smo imeli informativni dan. Citiraj OM MANI PADME HUM Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tigrota 16. februar 2008 Prijavi Deli 16. februar 2008 Res ne štekam, kako da sta bla Asterix in Obeliks tok prtegnjena na divje prasce. [color="#FF8C00"]Ja kar se tiče prašičev sedaj so vredi, mali letni(torej stari par mesecev) če ima kako leto pa malo zaudarjajo kar se bistveno pozna pri okusu; seveda kdor ima prefinjen !Drugače, vonj je sedaj izpostavljen zaradi paritve! Po tem obdobju recimo junija so pa zelo dobri, meso enkratno!!!P:S govorim iz izkušenj- poiskusite se izplača, pa še vedno je mlado boljše kakor starejše. V vsem pa je tudi poanta da poznaš človeka kateri ti je zadevo ponudil!Da ne bom preveč modrila[/color] Dons sm naredu golaž iz divjega prasca - ful se moraš igrat z začimbami, da je okus sprejemljiv, samo po sebi pa ni meso nč posebnega. Lahko ga namočiš tudi v belo vino in začimbe, vendar ne preveč če je maldo skoraj ne potrebuje razen sol in česen!la Citiraj Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni. Mati TEREZIJA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 17. februar 2008 Prijavi Deli 17. februar 2008 ufff dones pa samo junk food, veliko mjoneze in raznih drugih svinjarij, mmmmmm Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 17. februar 2008 Prijavi Deli 17. februar 2008 js pa pico... pred eno uro Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
čarli 18. februar 2008 Prijavi Deli 18. februar 2008 piščančja rižotka pa motovikčekker sem dons doma verjetno še mufinčki Citiraj OM MANI PADME HUM Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 18. februar 2008 Prijavi Deli 18. februar 2008 Danes bom sesek(lj)ala špinačo. Zraven pa pire krompir Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tipka 18. februar 2008 Prijavi Deli 18. februar 2008 midva z malckom pravkar pospravila "dinstano" kislo zelje, nase domace , restan krompir in popecen tofu ... nad dobro.... zdaj pa pocivat Mojca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lunatica 18. februar 2008 Prijavi Deli 18. februar 2008 pizzo..sem čist industrijsko dete:) Citiraj Love is my only point to be alive...love is my God Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
naivcek 18. februar 2008 Prijavi Deli 18. februar 2008 pizzo..sem čist industrijsko dete:)a bejž no.. a si rojena v industriji??? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 18. februar 2008 Prijavi Deli 18. februar 2008 mitbolz pa polenta.. se ravnokar dela Tipka, a lahko prosim za recept za tole tvoje "dinstano" kislo zelje... mam eno vrečko v hladilniku pa se še nisem zmenla sama s sabo kaj bi z njim... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lunatica 19. februar 2008 Prijavi Deli 19. februar 2008 NIČ, treba pazit na linijo, da bom imela 55 kg s postlo vred:))) Citiraj Love is my only point to be alive...love is my God Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tigrota 19. februar 2008 Prijavi Deli 19. februar 2008 Danes pa bo porova rižota!Ali ste kdaj probali, ohrovtovo , super je!! Citiraj Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni. Mati TEREZIJA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 19. februar 2008 Prijavi Deli 19. februar 2008 NIČ, treba pazit na linijo, da bom imela 55 kg s postlo vred:)))Ti, pa si karakter tut upoštevala pr tem izračunu da ne bom sam ircala...jem pomarančo pol bom pa pizzo Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 20. februar 2008 Prijavi Deli 20. februar 2008 Tkole: s pizzo ni blo nič pol , sem si pa privoščila zeljnato solato z Ognjenim oljem, zraven pa hrenovko. Danes bom mineštrco Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 20. februar 2008 Prijavi Deli 20. februar 2008 danes, včeraj in jutri: ješprenko.in ene 5 ljudi zraven... ugotovila sem, da je v ješprenki nekaj bibljijskega...nikoli je ne zmanjka!poješ polovico...potem dodaš malo vode...in imaš spet poln lonec Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
X~EDGE~X 20. februar 2008 Prijavi Deli 20. februar 2008 žvečim usnje! Citiraj ...kupujemo stvari, ki jih ne potrebujemo, za denar, ki ga nimamo in vse to zato, da bi naredili vtis na ljudi, ki jih ne maramo... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.