Skoči na vsebino

Kaj bomo dons jedl

Recommended Posts

Živjo!

voda(6,4 dcl)+kozarec kombuče

zajtrk: sojin napitek z mlekom(domačim) in omega3

voda(2x 3dcl)

kosilo: sardele, zelenjavna priloga: koromač, korenje,blitva krompir; mešana solata(sveža iz zimskega vrta)

kozarec kombuče+ 2x 1dcl vode

moj plan za popoldne in zvečer:

2x 3 dcl vode

2 mala domača jabolka

večerja: 1x kozarec vode z vlakninami, sojin napitek s kakavom

kozarec vode in kozarec kombuče za lahko noč

Mejte se fajn, Andreja

poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo

http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933

Deli na socialnih omrežjih

Uf, aandreja, tole pa ti točno odtehtaš. ampk, sej je prov tako, če ne, se hitr spozabiš (vsaj jest in pol... ne omenjam naprej)

no jest pa:

Zajtrk: 2 topla sendviča s plesnivim sirom in mozzarelo :yumy: + vanilijev kapučin

vmes pol krofa, 1 tablica čokolade

Kosilo: dons je bla bolj domača hrana- 2 majhna skutna štruklja (btw. sama jih nardila)

Za večerjo pa preostalo polovico krofa (mami pekla jih dons) 1 banano in 1 pomarančo.

Veš kje sem najbolj pozorna?

Pri pitju vode. Odkar pijem dovolj in lepo razporejeno vodo, se veliko bolje počutim.

Lahko nočko, Andreja x:)x

poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo

http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933

zajtrk: kruh, pršut, mleko (hm, ponavadi ne jem tega)

malica:/ je bil bolj pozen zajtrk

kosilo: juha z rezanci, rižota z korenjem, zelena solata z motovilcem+olivno olje

malica in naprej pa še ne vem

Zadnje čase se mi ful je ješprenj(ček). V juhi (ala wannabe ričet) mi po okusu ne pride tako do izraza, zato se že zjutraj namočila ješprenjček, popoldne ga bom pa skuhala. Razmišljam, da bi kuhanemu dodala samo malo "ognjenega olja" (to je neka nova linija olj oljarne Gea; gre za mešanico bučnega in sončničnega olja in z dodatkom feferonov ter mlete paprike. Meni okus tega olja deluje nekako lešnikasto s ck-om pekočega.

Zdele pa glodam domač ajdov kruh pa nesladkan čaj

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

najdi si koga drugega :vragec: :xx!:

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Res ne štekam, kako da sta bla Asterix in Obeliks tok prtegnjena na divje prasce. Dons sm naredu golaž iz divjega prasca - ful se moraš igrat z začimbami, da je okus sprejemljiv, samo po sebi pa ni meso nč posebnega.

la

http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

no, včer bla v kitajcu...pa me je ksl.pekoča juhica kr razočarala...bla premalo kisla inu pekoča, pa še želatina ni bla čist dobr razpuščena, tak da so pol tiste grudice tam not plavale :sick:

me je pa pečena zelenjava prijetno presenetila...k so namesto navadnega tofuja (=bljak) dodali notr dimljenega x:px x:px

tak da se mi je okus po juhici malce popravil x:Ix

danes moram porabit še ostanke kuhanega ješprenjčka, pa koruzo mam še tut za pospravit...kar neko čorbico bom naredila, pa mal čebule, korenčka, peteršiljčka...pa bo x:px

»Grem naprej.

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Res ne štekam, kako da sta bla Asterix in Obeliks tok prtegnjena na divje prasce.

[color="#FF8C00"]Ja kar se tiče prašičev sedaj so vredi, mali letni(torej stari par mesecev) če ima kako leto pa malo zaudarjajo kar se bistveno pozna pri okusu; seveda kdor ima prefinjen !

Drugače, vonj je sedaj izpostavljen zaradi paritve! Po tem obdobju recimo junija so pa zelo dobri, meso enkratno!!!

P:S govorim iz izkušenj- poiskusite se izplača, pa še vedno je mlado boljše kakor starejše. V vsem pa je tudi poanta da poznaš človeka kateri ti je zadevo ponudil!

Da ne bom preveč modrila[/color]

Dons sm naredu golaž iz divjega prasca - ful se moraš igrat z začimbami, da je okus sprejemljiv, samo po sebi pa ni meso nč posebnega.

Lahko ga namočiš tudi v belo vino in začimbe, vendar ne preveč če je maldo skoraj ne potrebuje razen sol in česen!la

Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni.

Mati TEREZIJA

Danes bom sesek(lj)ala špinačo. Zraven pa pire krompir x:px x:px

»Grem naprej.

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

mitbolz pa polenta.. se ravnokar dela :P

Tipka, a lahko prosim za recept za tole tvoje "dinstano" kislo zelje... mam eno vrečko v hladilniku pa se še nisem zmenla sama s sabo kaj bi z njim...

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

NIČ, treba pazit na linijo, da bom imela 55 kg s postlo vred:)))

Ti, pa si karakter tut upoštevala pr tem izračunu :inocent:

da ne bom sam ircala...

jem pomarančo x:px

pol bom pa pizzo xDDx

»Grem naprej.

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Tkole: s pizzo ni blo nič pol xrolleyesx, sem si pa privoščila zeljnato solato z Ognjenim oljem, zraven pa hrenovko.

Danes bom mineštrco :2src:

»Grem naprej.

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...