julijana 6. marec 2005 Prijavi Deli 6. marec 2005 Hoj, ker ne morem grizt bom na pasirani hrani oz. sadju-banane, višnjev džem, pa malo sladke smetane...mmmm. se vračam nazaj v otroštvo Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 6. marec 2005 Prijavi Deli 6. marec 2005 Ne grizi, raje me liži Tvoja gripa pa nekam dolgo traja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 6. marec 2005 Prijavi Deli 6. marec 2005 hOJLA!Ja, traja. Mam en tak čuden občutek, da ni samo gripa, ker me cel obraz boli- ko se dotaknem ličnic-auuaa. Sem malo prej dobila homeopatsko zdravilo, pa se mi zdi, da je malo boljše.Je podobna bolečina kot pri zobobolu.Lp Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 6. marec 2005 Prijavi Deli 6. marec 2005 Potem imaš pa granolom in še kakšno gnojno angino zraven. Vse se ti mora izčistiti, medicina pa rešuje tak akuten problem z antibiotiki. Dokler sem bil podsoljen, sem imel take in podobne probleme skoraj redno vsake pol leta in sem jih reševal z antibiotiki, dokler se nisem popolnoma debalanciral in si skoraj popolnoma uničil trinajsti organ, floro v črevesju. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 6. marec 2005 Prijavi Deli 6. marec 2005 Dons pa bom jedl,Goveja juha z rezanciRiž z raznimi dodatki...! Dober tek želim ! Ups, solato sem pozabil ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 6. marec 2005 Prijavi Deli 6. marec 2005 julijana upam da se čimprej pozdraviš...huh do takrat pa uživaj v pasirani hrani, imaš izgovor da lahko Čokolino ješ! Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 6. marec 2005 Prijavi Deli 6. marec 2005 berem gor... od Marse... "js bi sam pila" hihi kašn hec tole, prava pivka hehe Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 6. marec 2005 Prijavi Deli 6. marec 2005 Potem bi se sigurno dobro ujele čeprav poredkoma ampak takrat z duškom Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 7. marec 2005 Prijavi Deli 7. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>julijana upam da se čimprej pozdraviš...huh do takrat pa uživaj v pasirani hrani, imaš izgovor da lahko Čokolino ješ! Hvala, da si me spomnila. smo ga nabavli in uživali.mmmm. Razmišljam, da bi še malo podaljšala to s pasirano hrano. Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 7. marec 2005 Prijavi Deli 7. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Potem bi se sigurno dobro ujele čeprav poredkoma ampak takrat z duškom sej nas je precej takih k bi se dobro ujeli aja upam, da bo mami dons kej dobrga skup spravla... no zih bo dobro... vprašanje je samo če sploh bo... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klavdija 7. marec 2005 Prijavi Deli 7. marec 2005 danes po dolgem času langaše! klavdija Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 7. marec 2005 Prijavi Deli 7. marec 2005 ...smo že jedli !Ocvrt file - Škarpena z dodatkom špinača in ingver. Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 7. marec 2005 Prijavi Deli 7. marec 2005 Segedin,za sladico pa tiramisu! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 7. marec 2005 Prijavi Deli 7. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>danes po dolgem času langaše! klavdijaKaj pa je sploh to????? Jaz bom pa špinačko + pire krompir... njami.... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Binch 8. marec 2005 Prijavi Deli 8. marec 2005 Uf, dans bo pa juha.......njammmm! Citiraj I don't suffer from insanity. I enjoy every minute of it! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klavdija 8. marec 2005 Prijavi Deli 8. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kaj pa je sploh to????? prekmurska jed - ocvrti kruhki(kvašeno testo s krompirjem; lahko tudi z jogurtom)premazano s strtim česnom klavdija Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 8. marec 2005 Prijavi Deli 8. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kaj pa je sploh to????? Jaz bom pa špinačko + pire krompir... njami.... ja kwa je to - langaše? špinaččččč mmmmm tinček... vidm da mava tud podobn okussss dons: juha, krompir, solata x!x Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 8. marec 2005 Prijavi Deli 8. marec 2005 Špinačna lazanja s ful sira, ampak, ko sem prišla do kisle smetane, me je minilo. Pa solata, ki je videla zgolj kis. :xx!: Mah, če ješ zunaj na bone, moraš imeti srečo, da dobiš okusno solato, tako da od danes naprej za večerjo jem paradižnikovo solato, da ne bom utrpela pomanjkanja C vitamina. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 8. marec 2005 Prijavi Deli 8. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Uuuu, dans bo eno tistih vegetarijanskih kosil, ki jih ful maram ....sojini kosmiči v čebulni omaki pa endivija......njamsi Dobro zakodirano, mmmmmm Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 8. marec 2005 Prijavi Deli 8. marec 2005 kok sem se nažru.... za včeerjo kruh majoneza kumarce sirček.... pol litra mleka je edina zmerjena količina ampak ostalo je bilo v razmerju Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 jz bi pa makarone... že včeri zvečer sem si zaželela za dons makarone... grem pogledat kaj bo zares... v službi nč pametnega ... tko da najbolš da nč... doma se bomo pa zmenl za makarone Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 verjetno bom skuhala juho iz leče in sojinih koščkov, za zraven sem že včeraj spekla olivni kruh, za sladico se bomo pa šli-ZNAJDI SE SAM Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klavdija 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 langaši z jogurtom 0,5 kg moke5 dkg kvasa1 dl toplega mleka1 žlička sladkorja2 žlički soli1 navadni jogurt langaši s krompirjem1/2 kg ostre moke, 20 dak kuhanega pretlačenega krompirja, 5 dag kvasa,3 dl mlačne vode, 2 žlički soli Zamesimo kvašeno testo in ga pustimo vzhajati. Nato vzamemo za pest testa in ga oblikujemo kakor za majhno pizzo. Nekaj časa naj počiva, nato ga prebodemo z vilicami. Ocvremo ga v vrelem olju.Ko je pečen ga premaženo s česnom. (par strokov česna razmešamo z malo belega olja) klavdija Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 mmmm, to mora bit pa dooobrooo , bom poskusila. Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 aha! baje bo kremna juhca pa sirove palačinke (skutine) Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.