Skoči na vsebino

Kaj bomo dons jedl

Recommended Posts

hOJLA!

Ja, traja. Mam en tak čuden občutek, da ni samo gripa, ker me cel obraz boli- ko se dotaknem ličnic-auuaa. Sem malo prej dobila homeopatsko zdravilo, pa se mi zdi, da je malo boljše.Je podobna bolečina kot pri zobobolu.

Lp

x:)x

fish is mute-fish knows everything-G.B.
Deli na socialnih omrežjih

Guest sstane
Potem imaš pa granolom in še kakšno gnojno angino zraven. Vse se ti mora izčistiti, medicina pa rešuje tak akuten problem z antibiotiki. Dokler sem bil podsoljen, sem imel take in podobne probleme skoraj redno vsake pol leta in sem jih reševal z antibiotiki, dokler se nisem popolnoma debalanciral in si skoraj popolnoma uničil trinajsti organ, floro v črevesju.

Dons pa bom jedl,

Goveja juha z rezanci

Riž z raznimi dodatki...! x;)x :palec:

Dober tek želim ! x:Dx

Ups, solato sem pozabil ! x:Dx x:px

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

julijana upam da se čimprej pozdraviš...huh do takrat pa uživaj v pasirani hrani, imaš izgovor da lahko Čokolino ješ! x:Dx

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Potem bi se sigurno dobro ujele xcheersx čeprav poredkoma ampak takrat z duškom :farb:

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

<{POST_SNAPBACK}>julijana upam da se čimprej pozdraviš...huh do takrat pa uživaj v pasirani hrani, imaš izgovor da lahko Čokolino ješ! x:Dx

Hvala, da si me spomnila. smo ga nabavli in uživali.mmmm. Razmišljam, da bi še malo podaljšala to s pasirano hrano. x:Dx

fish is mute-fish knows everything-G.B.

<{POST_SNAPBACK}>Potem bi se sigurno dobro ujele xcheersx čeprav poredkoma ampak takrat z duškom :farb:

sej nas je precej takih k bi se dobro ujeli x:Dx :vragec: :shsh: xcheersx xcheersx xcheersx :shsh: xsuperx

aja upam, da bo mami dons kej dobrga skup spravla... no zih bo dobro... vprašanje je samo če sploh bo... x:Dx x:Dx x;)x xsrcx

spet se mi je na bolš poslabšal

Segedin,za sladico pa tiramisu! x:Dx

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

<{POST_SNAPBACK}>Kaj pa je sploh to?????  :eek:

Jaz bom pa špinačko + pire krompir... njami....  x:Dx

ja kwa je to - langaše? :eek: :inocent: x?x

špinaččččč mmmmm tinček... vidm da mava tud podobn okussss x:px x:px x:px :palec:

dons: juha, krompir, solata x!x x^x x:o)x

Guest mačona
Špinačna lazanja s ful sira, ampak, ko sem prišla do kisle smetane, me je minilo. Pa solata, ki je videla zgolj kis. :xx!: Mah, če ješ zunaj na bone, moraš imeti srečo, da dobiš okusno solato, tako da od danes naprej za večerjo jem paradižnikovo solato, da ne bom utrpela pomanjkanja C vitamina.

kok sem se nažru.... za včeerjo kruh majoneza kumarce sirček.... pol litra mleka je edina zmerjena količina ampak ostalo je bilo v razmerju :D
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

jz bi pa makarone... že včeri zvečer sem si zaželela za dons makarone... grem pogledat kaj bo zares... v službi nč pametnega ... tko da najbolš da nč... doma se bomo pa zmenl za makarone x8Dx x:o)x x:Dx x:Dx x:Dx

langaši z jogurtom

0,5 kg moke

5 dkg kvasa

1 dl toplega mleka

1 žlička sladkorja

2 žlički soli

1 navadni jogurt

langaši s krompirjem

1/2 kg ostre moke, 20 dak kuhanega pretlačenega krompirja, 5 dag kvasa,

3 dl mlačne vode, 2 žlički soli

Zamesimo kvašeno testo in ga pustimo vzhajati. Nato vzamemo za pest testa in ga oblikujemo kakor za majhno pizzo. Nekaj časa naj počiva, nato ga prebodemo z vilicami. Ocvremo ga v vrelem olju.

Ko je pečen ga premaženo s česnom. (par strokov česna razmešamo z malo belega olja)

klavdija

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...