Guest mačona 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 picaaaaaaaaa. čakam, da me frendica kliče, da gremo jest ven. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bluee 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 Ravno pojedla pico....mmmm...je bla doooobra Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 picaaaaaaaaa. čakam, da me frendica kliče, da gremo jest ven. dober tek in na zdravje Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 Mlatim müsli z jogurtom In sm ponosna NADljubiteljica vampov, praženih jetrc (kurje so najboljše) s še več čebule, filanih paprik, sarm pa kumina je tut zakon! Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 Mlatim müsli z jogurtom In sm ponosna NADljubiteljica vampov, praženih jetrc (kurje so najboljše) s še več čebule, filanih paprik, sarm pa kumina je tut zakon!pri filani papriki pa se najina okusa razhajata - sem nadneljubiteljica f.p. - zaradi paradajzovega zosa Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 Mlatim müsli z jogurtom To je super nasitno In sm ponosna NADljubiteljica vampov, praženih jetrc (kurje so najboljše) s še več čebule, filanih paprik, sarm pa kumina je tut zakon! Jaz ne jem nič od tega že dolga leta vegi Bom pa ravnokar zamesila testo za pico: z obilico zelenjave Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 Hahaha, kr se drobovine tiče...ne jem jst tega vsak dan, tut vsak mesec ne, enkat, mogoče dvakat letno pa , no edin f.p. jem večkrat, takrat, ko je sezona paprik.V bistvu sm jst skor veg., sam včasih zmlatim kak zmlet meso (f.p., pa sarme), no jetrc že celo večnost nism jedla (3 leta bo semizdi)...tko da se zarad tega ne morm štet za veg. Pojem pa res zelo malo mesovja (in mes.derivatov). Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 pica je bla dobra. sam pol sem pojedla še ne krof in je bil tu mač masten. :xx!: žbljak, ko mam kar okus po ocvrtem v ustih. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 jaz grem pa v kitajsko ob 18.00 se šibam oblečt Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 Mana Jaz tud pojedla pico, vidim da nas jo je kar nekaj jedlo Ravnokar pa pečem čokoladno-bananine mufine (prvič z bananami) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 In sm ponosna NADljubiteljica vampov, praženih jetrc (kurje so najboljše) s še več čebule, filanih paprik, sarm pa kumina je tut zakon! Jao, Cookie , kako sva si različniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Hudo nič iz tvojega spiska, razen SARME Obožujem sarme!In to moje izdelave Kakšen šajs vse folk dela in je pod tem imenom .Od nadeva s surovim mesom , rabo svinskega mletega mesa :xx!: , pa kafanske velikosti in z zobotrebci zašpilane sarme Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 Jz sem pa dans za kosilo pojedla porcijo špagetov z bolognese omako in zelno solato..pol pa dolgo nič..pol pa dve čokoladici in hruškov sok zravn popila...Prejle,ko sem prišla pa domov sem si pa v mikravalovki pogrela dve žemlici in dala not varovano šunko in z užitkom popapala... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Teyka 4. avgust 2006 Prijavi Deli 4. avgust 2006 hey! danes bomo jedli pa doma narejeno piiicooooooo s tunino, papriko in paradižnikom!Mljac Citiraj Never let the fear of striking out keep you from playing the game!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 4. avgust 2006 Prijavi Deli 4. avgust 2006 Trenutno bi vola in pol...sm pa belo grozdje jedla. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 4. avgust 2006 Prijavi Deli 4. avgust 2006 Dans bo pa kr corn flakes z EGO nav.jogurtom. Za kosilce morm še razmislit Ruby, sm enkat brala kako delaš ti sarmičke lačna ratala....jst jih ne delam, ker jih ne znam jih jem pa z veseljem Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 4. avgust 2006 Prijavi Deli 4. avgust 2006 Cookie , znaš, znaš, boš naredila take kot se šika . Enkrat jeseni, ko bo škorpijonski čas in se bo zelje skisalo, ti napišem postopek, da si boš naredila svoje sarmičke Jaz jih delam po svojem receptu, take, kot so nam všeč. Vsak dom ima svoje sarme *danes za kosilo jedla najslabši rižoto z jurčki vseh časov :xx!: Zelo so ga ponujali, potem pa bili užaljeni, ker ni padla pohvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 4. avgust 2006 Prijavi Deli 4. avgust 2006 Cookie, ni čudno da pol tko skrbiš za ustno higieno ...in nic cudnega da nimas kariesa... tut ce za ustno higieno ne bi skrbela... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 5. avgust 2006 Prijavi Deli 5. avgust 2006 Dans bomo pa jedli piščančja nabodala,paradižnikovo solato in pomfri.. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 5. avgust 2006 Prijavi Deli 5. avgust 2006 puri, besan ke gate - kakšna imena za jedi majo indijci - aja, to so polpeti iz čičerikine moke. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 5. avgust 2006 Prijavi Deli 5. avgust 2006 Jaz pa včasih prav rada imela svinjske možgane z jajčko..pa pečeno kri..pikola..za tole sem se bila pripravljena kar stepst..mislim, da jo je mama naredila takole - krvi dodala moko, česen, poper, sol, lovorov list, razžvrkljala in spekla..na kolinah tole bilo obvezno Pa vampe imam tudi rada - ne umiram ravno za njimi..enkrat,dvakrat letno pa jih damo na mizo..Sarmo tudi - moja teta je slavonka - kar pomeni..da naredi fantastično in me je popeljala malo v kuharske skrivnosti..res fantastično kuha ta ženska in jaz se ful rada učim.. no, deca jedo ocvrto ribo, blitvo in krompirjaz pa zelenjavne ribe danes..pa vroči žemljici maznila prej in dve viliamovki rdeči.. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 5. avgust 2006 Prijavi Deli 5. avgust 2006 dons je bla na jedilniku orada Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 5. avgust 2006 Prijavi Deli 5. avgust 2006 Sem odtalila malo telečje/junečega mletega mesa (se mi je zaluštalo meso te dni , pa še o sarmah smo nakladali ), ga malo začinila po svojem receptu in oblikovala za zlatnik velike krpice, med dve vtisnila košček hudo aromatičnega sira in stisnila robove. Potem je to Velikan mojstrsko spekel. Zraven sem postregla s pečenim kifelčarjem in zeleno solato s pomidori. Vsake toliko telo kar pokliče po takih jedeh Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 6. avgust 2006 Prijavi Deli 6. avgust 2006 za večerjo sem si skuhala čokoladni puding s sojinim mlekom. komaj čakam, da se ohladi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Teyka 7. avgust 2006 Prijavi Deli 7. avgust 2006 danes za kosilo bo pa špinača z jajčki...zelo dobra stvar! Citiraj Never let the fear of striking out keep you from playing the game!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 7. avgust 2006 Prijavi Deli 7. avgust 2006 Joj, kok ene skrbi moja ustna higiena Folk, nič bat, mam jst orenk čekane , k jih od časa do časa kje mal nabrusim Torej, dans je že zjutraj padel mešan zavitek (se je kolegica že za dobro jutro pohvalila ), družbo mu obeta domač koruzni kruh (od ene druge kolegice), pa še sodelavec me je presenetil z domačimi hruškami ok, kva zdej hočjo od mene Ne, sej ne, sam prijazni so; je bil prejšni tedn svinsko naporen. Le kako se naj oddolžim, hm (pečt se mi ne da ), mah, bom nabavla kake fajn piškote Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.