Skoči na vsebino

Kaj bomo dons jedl

Recommended Posts

Mlatim müsli z jogurtom x:px

In sm ponosna NADljubiteljica vampov, praženih jetrc (kurje so najboljše) s še več čebule, filanih paprik, sarm pa kumina je tut zakon!

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Deli na socialnih omrežjih

In sm ponosna NADljubiteljica vampov, praženih jetrc (kurje so najboljše) s še več čebule, filanih paprik, sarm pa kumina je tut zakon!

pri filani papriki pa se najina okusa razhajata - sem nadneljubiteljica f.p. - zaradi paradajzovega zosa xDDx

http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg

To je super nasitno x;)x xDDx

Jaz ne jem nič od tega x:o)x že dolga leta vegi x;)x

Bom pa ravnokar zamesila testo za pico: z obilico zelenjave x;)x xDDx

Hahaha, kr se drobovine tiče...ne jem jst tega vsak dan, tut vsak mesec ne, enkat, mogoče dvakat letno pa xyesx , no edin f.p. jem večkrat, takrat, ko je sezona paprik.

V bistvu sm jst skor veg., sam včasih zmlatim kak zmlet meso (f.p., pa sarme), no jetrc že celo večnost nism jedla (3 leta bo semizdi)...tko da se zarad tega ne morm štet za veg. Pojem pa res zelo malo mesovja (in mes.derivatov).

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Guest mačona
pica je bla dobra. sam pol sem pojedla še ne krof in je bil tu mač masten. :xx!: žbljak, ko mam kar okus po ocvrtem v ustih.

jaz grem pa v kitajsko ob 18.00 se šibam oblečt

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

Jao, Cookie :ermm: , kako sva si različniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii xsingx

Hudo nič iz tvojega spiska, razen

SARME :2src: :2src: x:px

Obožujem sarme!

In to moje izdelave x^x

Kakšen šajs vse folk dela in je pod tem imenom xrolleyesx .

Od nadeva s surovim mesom :sick: , rabo svinskega mletega mesa :xx!: , pa kafanske velikosti in z zobotrebci zašpilane sarme :o|o:

Jz sem pa dans za kosilo pojedla porcijo špagetov z bolognese omako in zelno solato..pol pa dolgo nič..pol pa dve čokoladici in hruškov sok zravn popila...

Prejle,ko sem prišla pa domov sem si pa v mikravalovki pogrela dve žemlici in dala not varovano šunko in z užitkom popapala... x:px

Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.

Richard Bach

Dans bo pa kr corn flakes z EGO nav.jogurtom.

Za kosilce morm še razmislit :vio:

Ruby, sm enkat brala kako delaš ti sarmičke x:px x:px lačna ratala....

jst jih ne delam, ker jih ne znam :sori: jih jem pa z veseljem x:px x:px

»Grem naprej.

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Cookie x:)x , znaš, znaš, boš naredila take kot se šika x;)x .

Enkrat jeseni, ko bo škorpijonski čas x:px in se bo zelje skisalo, ti napišem postopek, da si boš naredila svoje sarmičke x;)x x:px

Jaz jih delam po svojem receptu, take, kot so nam všeč. Vsak dom ima svoje sarme x^x xDDx

*

danes za kosilo jedla najslabši rižoto z jurčki vseh časov :xx!:

Zelo so ga ponujali, potem pa bili užaljeni, ker ni padla pohvala xrolleyesx

:sick:

Cookie, ni čudno da pol tko skrbiš za ustno higieno x;)x x:px x:Dx

...in nic cudnega da nimas kariesa... tut ce za ustno higieno ne bi skrbela... x;)x

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Guest mačona
puri, besan ke gate - kakšna imena za jedi majo indijci x:Dx - aja, to so polpeti iz čičerikine moke. :yumy:

Jaz pa včasih prav rada imela svinjske možgane z jajčko..pa pečeno kri..pikola..za tole sem se bila pripravljena kar stepst..mislim, da jo je mama naredila takole - krvi dodala moko, česen, poper, sol, lovorov list, razžvrkljala in spekla..na kolinah tole bilo obvezno

Pa vampe imam tudi rada - ne umiram ravno za njimi..enkrat,dvakrat letno pa jih damo na mizo..

Sarmo tudi - moja teta je slavonka - kar pomeni..da naredi fantastično in me je popeljala malo v kuharske skrivnosti..res fantastično kuha ta ženska in jaz se ful rada učim.. :palec:

no, deca jedo ocvrto ribo, blitvo in krompir

jaz pa zelenjavne ribe danes..pa vroči žemljici maznila prej in dve viliamovki rdeči..

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Sem odtalila malo telečje/junečega mletega mesa (se mi je zaluštalo meso te dni :eek: , pa še o sarmah smo nakladali x:px ), ga malo začinila po svojem receptu in oblikovala za zlatnik velike krpice, med dve vtisnila košček hudo aromatičnega sira in stisnila robove.

Potem je to Velikan mojstrsko spekel. :palec:

Zraven sem postregla s pečenim kifelčarjem in zeleno solato s pomidori.x^x

Vsake toliko telo kar pokliče po takih jedeh xrolleyesx x;)x x:px

Joj, kok ene skrbi moja ustna higiena xrolleyesx x:Dx x:Dx

Folk, nič bat, mam jst orenk čekane x:o)x , k jih od časa do časa kje mal nabrusim x:px x:px

Torej, dans je že zjutraj padel mešan zavitek (se je kolegica že za dobro jutro pohvalila :2src: ), družbo mu obeta domač koruzni kruh :2src: (od ene druge kolegice), pa še sodelavec me je presenetil z domačimi hruškami x:Ix

ok, kva zdej hočjo od mene :vragec:

Ne, sej ne, sam prijazni so; je bil prejšni tedn svinsko naporen.

Le kako se naj oddolžim, hm :inocent: (pečt se mi ne da :sori: ), mah, bom nabavla kake fajn piškote x^x

»Grem naprej.

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...