Todika 7. avgust 2006 Prijavi Deli 7. avgust 2006 jem torteline zdele, z raznimi siri gor.......tud plesnivimi sm zasmradla celo bajto Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 7. avgust 2006 Prijavi Deli 7. avgust 2006 jaz pa spet njoke s smrdljivim sirom. če ne vem, kaj naj drugega, tako da je ta stvar vsaj enkrat na teden na mojem jedilniku. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
evelin 7. avgust 2006 Prijavi Deli 7. avgust 2006 Dans bomo pa jedli piščančja nabodala,paradižnikovo solato in pomfri.. to je bilo pa danes pri nas na jedilniku.........nabodalca so bila kar zelo pikantna Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 7. avgust 2006 Prijavi Deli 7. avgust 2006 se sladkam s kruhom, namazanim z evrokremom Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 8. avgust 2006 Prijavi Deli 8. avgust 2006 Dans si kom pa kupla veliko porcijo čevapčičev z veliko,veliko ćebule...To bo moje kosilo...Njam,njam..Komi čakam,da se konča služba... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Teyka 8. avgust 2006 Prijavi Deli 8. avgust 2006 pr nas bojo pa danes naravni puranji zrezki z zeleno solato, za sladico bo pa sadna solata...jami Citiraj Never let the fear of striking out keep you from playing the game!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 8. avgust 2006 Prijavi Deli 8. avgust 2006 jaz pa spet njoke s smrdljivim sirom. če ne vem, kaj naj drugega, tako da je ta stvar vsaj enkrat na teden na mojem jedilniku. sej so ves kaj stvari je seeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee..... sam ja no, rabis vec casa za pripravit kot njoke (posebej, ce so kupljeni) hehe... js danes delam "ciganski golaz" tist ful paradiznika na preprazeni cebuli na konc pa se jajcka Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 8. avgust 2006 Prijavi Deli 8. avgust 2006 jaz pa še razmišljam, če bi burek ali paniran sir s pečenim krompirčkom ... pa solato ... potem pa definitivno torto, da ne bi slučajno stara postala .. bi bil kriminal Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 8. avgust 2006 Prijavi Deli 8. avgust 2006 Ja za kuhanje moraš imet voljo in čas. Če ne pa kaj nahiter: pečen krompir, omakca, radič s paradajzom Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 8. avgust 2006 Prijavi Deli 8. avgust 2006 delam si zelenjavno rižoto. na olivcu sem prepražila čebulo, česen, paradižnik, papriko, jajčevce in malo Barilline ricotte sem dodala . zraven bo solata iz paradižnika, kumar in paprike. za posladek pa imam veliko milko s celimi lešniki, ker sem danes žalostna in si bom privoščila. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
angeo 8. avgust 2006 Prijavi Deli 8. avgust 2006 Makaroni Bolognese Ja, so mi kar uspeli Uff zdej pa počivat Citiraj A guardian AngelWho will guide what you do,Her pure essence is love,Sent to watch over you Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 8. avgust 2006 Prijavi Deli 8. avgust 2006 kaj se pa ti režiš??? Veš kaj so bli dobri čevapčiči...pa tolk čebule mi je dal...njam ,njam... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 8. avgust 2006 Prijavi Deli 8. avgust 2006 evo, se mi je tak luštalo pečenega krompirja pa imam tako fajno mami in mi ga je res šla speči tak da zdajle mljaskam pečeni krompir Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 8. avgust 2006 Prijavi Deli 8. avgust 2006 Za kosilčka smo danes jedli:-zelenjavno juho-solatko; skuhala sem rjav riž, popekla malo bučk in ostrigarjev, narezala papriko (zeleno + rdečo), paradižnik, por, malo indijskih oreščkov, sončničnih semen, liste zelene solate, feta sir; na koncu še malo olivnega olja in začimb za solato. Riž sem lepo naložila na rob krožnika in na sredino dodala zelenjavo in feto, prelila z oljem dodala začimbe in zdravo sol. Okusno in nasitno. Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 8. avgust 2006 Prijavi Deli 8. avgust 2006 delam si zelenjavno rižoto. na olivcu sem prepražila čebulo, česen, paradižnik, papriko, jajčevce in malo Barilline ricotte sem dodala . zraven bo solata iz paradižnika, kumar in paprike. Ricotta= italijanska beseda za - skuto. Jaz se v Slovenijo vozim ponjo, ni je čez mariborsko nepasirano , italijanske pa so mi :xx!: , še žaganje ima več okusa. Katerakoli že skuta, stvar okusa pač, nikoli je ne kuhamo, kot tudi smetane ne. Dodajamo na koncu, ko je jed že odstavljena iz ognja. Pozor tudi pri praženju, ker imajo različne sestavine različen čas kuhanja. Če pražimo sočasno čebulo in česen , slednji porjavi in postane grenek, medtem ko čebula še ni niti zasteklenela. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 8. avgust 2006 Prijavi Deli 8. avgust 2006 pomota - dodala sem Barillino omako z ricotto, ne pa same ricotte. da se najprej spraži čebula, česen pa doda na koncu, to pa vem (tudi jaz poznam kakšno kuharko tajno, čeprav sem lesena v kuhinji ). Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 8. avgust 2006 Prijavi Deli 8. avgust 2006 Aha, v tisto omako dodajo naribno skuto, ki je precej trda, v bistvu trd mladi sir. Drugič lahko probaš omaki iz iste serije- s provolonejem 'Con il provolone' in taleggiom 'Con il taleggio' Provolone je močen, zorjen sir, odličen tudi za na žar. Drugi je najbolj žlahten sir iz družine plesnivcev, zelo nežnega okusa. Kar se tiče kuharskih napotkov- nič osebnega-. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 8. avgust 2006 Prijavi Deli 8. avgust 2006 hehehehehe, vse Barilline omake moram sprobati. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 8. avgust 2006 Prijavi Deli 8. avgust 2006 hehehehehe, vse Barilline omake moram sprobati. Meni so vse ( razen mesnih ) odlične Zadnjič sem v Italiji kupila gromozanske makarone ( veliko vrst ima že ta firma, pa vsi so 3krat večji od "navadnih" ). Je zelo zanimivo jest take velike Samo so mi všeč Drugače sem pa danes.Doma narjene zelenjavne polpete, zeleno solato s fižolom, pa jogurt z doma narejenimi "mussliji". Dober dan je bil glede tega Poskušam se izogibat kruha, pa cukra. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 9. avgust 2006 Prijavi Deli 9. avgust 2006 Pekla "primorski štrukel" po Pavlič-evi:za 5 os (no, pr men je ratal za velikost 1 srednje visoke torte)2 jogurtova lončka pšeničnega zdroba (gres)2 jog.lončka rjavega sladkorja2 jog.lončka polnozrnate (ali pirine) moke1 dcl dobrega olivca + 3 dcl mleka (lahko nadomestimo z 4 dcl tekoče sladke smetane - to sm vzela jst)sezonsko sadje (jst sm vzela 6 srednjih banan - nakolutala)olivc za pomastitev pekačaPostopek:zmešala sladkor, moko, zdrob. Na pomaščen pekač (jst mam unga za peko tort/pit) stresi polovico mešanice. Čez naloži sadje, posuj z drugo polovico mešanice. Prelij s smetano oz. mešanico mleka in dobrega olivca. Lahko narediš v več plasteh (priporočljivo, jst nism). Priporočam, da pekač še mal pretresete, da se tekočina lepo porazdeli po pekaču, oz z vilico mal prešpikat, da pride tekočina za zihr povsod. Daj v hladno električno pečico in peci 45min na 200°C. Jej mlačno ali hladno Aja, polovica je zmankala že včeri Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 9. avgust 2006 Prijavi Deli 9. avgust 2006 cookie to se pa fuuuuuul njami bere ni cudn da je polovica, ze vceri zmanjkala pridna, da se spravis kaj takega pacat js pa trenutno kr napolitanke hrustam hmmm...temu pri nas pravimo sataraš...ciganski golaž je čisto nekaj drugega...pomlatli skledo zabeljenega...z ocvirki in kislo smetano...krompirja v kosih s stročjim fižolom...aja...sataras je ja uno k mas cel kup mesanic, od paprike, cebule, paradiznika, fizola, jajcke, riza... ciganski golaz je tko zgleda na 101 nacin z vsemi raznimi mesanicam :xx!: nc vec mi ni jasn kaksna tocn je razlika? uglavnem za nas je ciganski golaz samo preprazena cebula, fuuuuuuuuuul paradiznika (nic drugega), zacimbe pa jajcka... Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pjotra 9. avgust 2006 Prijavi Deli 9. avgust 2006 nič, ker je polna luna Citiraj Morigenos“Sometimes we are lucky enough to know that our lives have been changed, to discard the old, embrace the new, and run headlong down an immutable course. It happened to me ... on that summer's day, when my eyes were opened to the sea... “ J. Y. Cousteau Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 9. avgust 2006 Prijavi Deli 9. avgust 2006 lih kar zmazala borovnice :yumy: Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 9. avgust 2006 Prijavi Deli 9. avgust 2006 jaz pa pravkar večerjam zžvrkljana jajčka in vegetariansko hrenovko (to prav ni pravično, kako so drage v primerjavi z mesnimi). Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 9. avgust 2006 Prijavi Deli 9. avgust 2006 Za kosilo sem jedla stročji fižol z veliko,veliko čebule,pomfri in perutničke... Prejle sem pa zmazala tri kepice sladoleda-rum-punč,limona in jagoda..Zdjle pa jem moje najljubše bombone-Katjes-Yoghurt gums-brez maščob... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.