Skoči na vsebino

Kaj bomo dons jedl

Recommended Posts

Ruby s kakšni sirom paprike nadevaš?

Hm, zelo različno. Včeraj sem jih z mozzarello, tisto v kosu. Narezala sem jo na palčke, posolila in nadevala paprike. Glavno je, da paprike tako izdolbeš, da sir ne odteče ven. Jaz jih najprej položim v pekač, da ugotovim njihovo pravo, stabilno lego :eek: x;)x .Potem jim na zgornji strani z ostrim nožkom naredim za 5 tolarski kovanec veliko odprtino. Previdno zarežem stržen s semenom in še bolj previdno s pomočjo vodnega curka izmijem seme ven. Pecelj in kapica morata biti cela, nepoškodovana. Potem jih nadevaš s palčkami sira. Najboljše so s kakšnimi močnimi in mastnimi siri, odsvetujem pa razne bele sire in parmezan. Dno pekača namastim z olivnim oljem, položim paprike, jih malček še od zgoraj posolim in pokapljam z olivnim oljem. Pečem na 180. stopinj že v ogreti pečici 30-35 minut.

Še slikici prej in potem, sem ju nekje našla(solila z gomaziom :eek: ) :inocent:

Deli na socialnih omrežjih

jabolčni štrudel z ingverjem!?!? :sick: prvič slišim .. joj, meni pa je ingver direkt za bruhat.

Tudi čez tisoč let, tu bom stal,

sonce bo moje srce,

ena od tisoč zvezd mi bo prav ,

nosil bom njeno ime ...

Sem iz Lj in ja poznam te palačinke :yumy: te z nutelo sem sicer jedla samo enkrat in so mi bile ful všeč - prava cukr bomba xg:Dx kadar ti zapaše kaj sladkega (kar je pri meni skoraj vsak dan), edino kar mi je blo malo čudno je bilo testo - takrat je blo tako bolj trdo in zrnato - tako, ki bi bolj pasalo z zelenjavnim nadevom, ma vseeno so ble super x^x spomnim se da so ble tko nafilane da je vse ven teklo mmmm

Probala pa sem tudi že zelenjavne - mislim da so ble z bučkami in tudi te so ble njaaami x^x

Ampak danes grem nekam drugam in upam da bodo lih tko dobre.

mogoče si pa dobila palačinko iz mase na dnu sklede, ko so se grudice posedle ... :sori:

jaz še zelenjavnih nisem probala, nekako kar zmeraj na tej pristanem, mi je dobra za umret. si pa včasih kakšno zelenjavno doma naredim, pa ne umiram ravno za njimi, moram priznat. imam raje sladke x^x

Tudi čez tisoč let, tu bom stal,

sonce bo moje srce,

ena od tisoč zvezd mi bo prav ,

nosil bom njeno ime ...

Guest mačona

kaj sem si šla zdaj nardila - vaniljev puding s sojinim mlekom in mascavo sladkorjem. jaooooooo .... no comment ... :P

... da ne rečem, kakšne barve je vse skupaj ... x:Dx

hm, zgleda da so samo pudingi s sojinim mlekom take "želejasti".

kako loh folk sred noči poha meso ... mi zdele smrdi tle v sobi ... za bruhat ... :sick: :sick: :sick: :xx!: :xx!: :xx!: :o|o:

... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ...

http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg

Jz pa dans zjutri po dolgem času jedla kislo smetano na kruhu in to na takem svežem-belem.. x:px

Kosilo pa bo...full njam -njam..

Zrezki v gobovi omaki,solata in pire krompir.. x:px

Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.

Richard Bach

Guest sstane
Ful se mi jedo palačinke, kaj pa zdaj?

Na neslani vodi skuhaj špagete, medtem, ko se kuhajo, pa hitro s paličnim mlinom zmiksaj omako iz dveh paradižnikov, enega feferončka, pol deci olivnega olja, šopka peteršilja in pol eporuvetke soli.

Špagete odcedi in takoj v vroče vmešaj presno omako.

Namesto palačink pa greš na en tiramisu v slaščičarno x;)x

Filane paprike, krompir za pire se pa tud že kuha.

x:px

Tudi naše kosilo je bilo takšno, seveda kodirano x:Dx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...