Skoči na vsebino

Kaj bomo dons jedl

Recommended Posts

Dans je mami mal eksperimentirala in je naribala krompir, dodala sesekljano čebulco, mal vegete in nekih drugih začimbic ter s tem nafilala paprike!!! Potem jih je dala v jeno posodo, dolila 2 prsta vode in dala pečt v pečico.

No in to se je peklo pomoje kako urico, iz tiste vode je taka sluzica nastala od paprike, tako da je na koncu dodala še tekočo sladko smetano pa še mal pustila v pečici in morm priznat da je blo naravnost BOŽANSKO!!! :2src:

Za zraven te "priloge" so bili pa dunajski zrezki in solata.

Uglavnem 1A vam rečem :palec: x^x

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Deli na socialnih omrežjih

jaz sem pa ugotovila, da ful folka v LJ ne ve, kaj so to murke. dokler ne rečeš kumare, nimajo pojma, o čem govoriš. sem zadnjič delala kohačove murke pa nihče ni vedel, kaj je to. xnckrivx

sem po vsakega vprašala, kaj si pol predstavljajo, kaj so MURKE v "tam kjer murke cveto ..." in so rekli, da rože. in potem ugotovim, da dejansko obstajajo rože, ki se jim reče murke!

no, besedila cele pesmi ne znam, tako da ne vem, o katerem od teh dveh dejansko govori ...

aha ... sem našla na internetu besedilo ... glede na to, da še o neki dveh rožah govori (encijan in evrikelj), menda res misli rožo .. sem torej ves čas živela v zmoti ...

Tudi čez tisoč let, tu bom stal,

sonce bo moje srce,

ena od tisoč zvezd mi bo prav ,

nosil bom njeno ime ...

Dans pa cel dan nič jedla..Post je bil..Kr paše..Sam vode sem pa full popila..Jutri pa sadni dan..Pol v torek pa bom normalno začela jest..

Si morem mal telo spucat... x^x

Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.

Richard Bach

mi bomo pa danes špinačino rižoto. sm na popu vidla recept od unga nasmejanga italijana :) je čist u izi, pa še dobr zgleda... njamaaa xDDx

"The meeting of two people is like the meeting of two chemical substances. If anything happens, both are changed."

- C. G. Jung

mi bomo tut dans mel špinačo za kosilo, sam ne v rižoti, ampak s pire krompirjem in jajčki...mljac...to bi lahk skos jedla x:px
Never let the fear of striking out keep you from playing the game!!!

enako kot mystica ... s tem da razmišljam v smeri bučkine omake, ne ocvrtih bučk ...

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

no, buč danes ne bo, ker jim je rok trajanja potekel .. neke čudne barve so postale, pa malo sluzaste, ko sem jih razrezala :ermm:

bo očitno paradižnikova omaka ... škoda, da nimam nič graha, grahovo imam še raje.

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

Dans smo jedli pa govejo juhco,restan krompir,hren,govedino in solato....Se je mama posebaj za mene potrudla,ker je vedla,da sem mela dva dni post.. xsrcx x:)x

Popoldan..no pozno popoldan pa še eno vlko pizzo zmazala s kolegom..Morem nadoknadit izgubljeno.. x:Dx

Richard Bach

Danes:

Zajtrk : lahki jogurt + domači mussliji

Malica: breskev

Kosilo: polnozrnate testenine z lisičkami

Malica: paradižnik, malce posoljen

Večerja: beljakovinski šejk

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Mi pa bomo danes jedli za kosilo:

-kremno juho iz brokoli(domačo,ne iz vrečke)

-pečen krompirček

-pečene malancane na plošči z siirom

-mešana solata(paradižnik,paprika9

Ful dobro,to najraje jem...pečen krompirček včasih zamenjam za pire...

Ima še kdo kakšno idejo???

Pa dober tek... x:Dx

Eno smotano čorbo sem jedla za kosilo..mal prej ,pa mal pršuta..To je pa tud vse..Aja,zjutri sem pojedla mlečni gris s čokolado,za malico pa en cheesburger... x^x

Richard Bach

joj, dons sva šla z lubijem skupi na kosilo ... js sem si naročila solato ... na meniju pač ni pisalo, kaj je v tisti solati ... spraševala pa tudi nisem, ker sem pač pričakovala SOLATO in imam dejansko vsakršno solato rada, tako da mi je bilo vseeno, kaj je notri ... in dobim eno veliko skledo solate, notri je bila pa narezana šunka :sick: :sick: :sick: :xx!: :xx!: :xx!: želodec se mi je obrnu ... večino šunke sem sicer vn spravla (priznam, da moje početje ni bilo preveč kulturno ... ampak pač xrolleyesx ) ... pojedla nekaj solate ... lih tok da je neki zgledal ... ker me je itak ves tek minil :xx!: :xx!: :xx!: xrolleyesx

... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ...

http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg

pizzo,pizzo,pizzo...čez cel dan sem jedla pizzo..Ni blo cajta za kaj drugega...Juter bo boljš.. x:px

Richard Bach

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...