_zahara_ 13. avgust 2006 Prijavi Deli 13. avgust 2006 francoska solata in dunajski zrezek za povrh pa še sladoled LP Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 13. avgust 2006 Prijavi Deli 13. avgust 2006 So me nafehtla doma, da muffine nardim...s kokosom, višnjami in čokolado. Se že pečejo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 13. avgust 2006 Prijavi Deli 13. avgust 2006 Dans je mami mal eksperimentirala in je naribala krompir, dodala sesekljano čebulco, mal vegete in nekih drugih začimbic ter s tem nafilala paprike!!! Potem jih je dala v jeno posodo, dolila 2 prsta vode in dala pečt v pečico.No in to se je peklo pomoje kako urico, iz tiste vode je taka sluzica nastala od paprike, tako da je na koncu dodala še tekočo sladko smetano pa še mal pustila v pečici in morm priznat da je blo naravnost BOŽANSKO!!! Za zraven te "priloge" so bili pa dunajski zrezki in solata. Uglavnem 1A vam rečem Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 13. avgust 2006 Prijavi Deli 13. avgust 2006 trenutno borovnice s cukrom :yumy: :yumy: Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 13. avgust 2006 Prijavi Deli 13. avgust 2006 jaz sem pa ugotovila, da ful folka v LJ ne ve, kaj so to murke. dokler ne rečeš kumare, nimajo pojma, o čem govoriš. sem zadnjič delala kohačove murke pa nihče ni vedel, kaj je to. sem po vsakega vprašala, kaj si pol predstavljajo, kaj so MURKE v "tam kjer murke cveto ..." in so rekli, da rože. in potem ugotovim, da dejansko obstajajo rože, ki se jim reče murke! no, besedila cele pesmi ne znam, tako da ne vem, o katerem od teh dveh dejansko govori ... aha ... sem našla na internetu besedilo ... glede na to, da še o neki dveh rožah govori (encijan in evrikelj), menda res misli rožo .. sem torej ves čas živela v zmoti ... Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 13. avgust 2006 Prijavi Deli 13. avgust 2006 Jst pa vem, kaj so murke in tud nardit jih znam. Pa pesem tud poznam... tam kjer murke cveto, tam kjer ptički pojo, v lepi dragiiiiiiiiiiiii Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 13. avgust 2006 Prijavi Deli 13. avgust 2006 Dans pa cel dan nič jedla..Post je bil..Kr paše..Sam vode sem pa full popila..Jutri pa sadni dan..Pol v torek pa bom normalno začela jest..Si morem mal telo spucat... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andromeda 14. avgust 2006 Prijavi Deli 14. avgust 2006 mi bomo pa danes špinačino rižoto. sm na popu vidla recept od unga nasmejanga italijana je čist u izi, pa še dobr zgleda... njamaaa Citiraj "The meeting of two people is like the meeting of two chemical substances. If anything happens, both are changed."- C. G. Jung Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Teyka 14. avgust 2006 Prijavi Deli 14. avgust 2006 mi bomo tut dans mel špinačo za kosilo, sam ne v rižoti, ampak s pire krompirjem in jajčki...mljac...to bi lahk skos jedla Citiraj Never let the fear of striking out keep you from playing the game!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 14. avgust 2006 Prijavi Deli 14. avgust 2006 Mysti dober recept xyesxDanes sem jedla polnozrnate testenine z omako ( iz paradiznika, bučk, bazilike...doma narejena - hvala mami )... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 14. avgust 2006 Prijavi Deli 14. avgust 2006 a si poskusla? Ne ŠE.Ampak so same take gudy stvari, da bom kmalu Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andromeda 15. avgust 2006 Prijavi Deli 15. avgust 2006 Joj meni se pa danes je pršut meni pa čokolino, pa mi ga je zmanjkalo.... Citiraj "The meeting of two people is like the meeting of two chemical substances. If anything happens, both are changed."- C. G. Jung Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 15. avgust 2006 Prijavi Deli 15. avgust 2006 Jst bom pa po moje solato z zeljem, tuno in koruzo dons. Včeri sm pa špinačne njoke z omako in pesto genovese, pa zeleno solato. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 15. avgust 2006 Prijavi Deli 15. avgust 2006 gobovo juho s kislo smetano. z vrečke. pomfri z majonezo bi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 15. avgust 2006 Prijavi Deli 15. avgust 2006 enako kot mystica ... s tem da razmišljam v smeri bučkine omake, ne ocvrtih bučk ... Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 15. avgust 2006 Prijavi Deli 15. avgust 2006 no, buč danes ne bo, ker jim je rok trajanja potekel .. neke čudne barve so postale, pa malo sluzaste, ko sem jih razrezala bo očitno paradižnikova omaka ... škoda, da nimam nič graha, grahovo imam še raje. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 15. avgust 2006 Prijavi Deli 15. avgust 2006 Dans smo jedli pa govejo juhco,restan krompir,hren,govedino in solato....Se je mama posebaj za mene potrudla,ker je vedla,da sem mela dva dni post.. Popoldan..no pozno popoldan pa še eno vlko pizzo zmazala s kolegom..Morem nadoknadit izgubljeno.. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 15. avgust 2006 Prijavi Deli 15. avgust 2006 Danes:Zajtrk : lahki jogurt + domači musslijiMalica: breskevKosilo: polnozrnate testenine z lisičkamiMalica: paradižnik, malce posoljenVečerja: beljakovinski šejk Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nikka 16. avgust 2006 Prijavi Deli 16. avgust 2006 Mi pa bomo danes jedli za kosilo:-kremno juho iz brokoli(domačo,ne iz vrečke)-pečen krompirček-pečene malancane na plošči z siirom-mešana solata(paradižnik,paprika9 Ful dobro,to najraje jem...pečen krompirček včasih zamenjam za pire... Ima še kdo kakšno idejo???Pa dober tek... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 16. avgust 2006 Prijavi Deli 16. avgust 2006 midva pa danes krompirček s pečice, grahovo omako in paniran sir. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 16. avgust 2006 Prijavi Deli 16. avgust 2006 Eno smotano čorbo sem jedla za kosilo..mal prej ,pa mal pršuta..To je pa tud vse..Aja,zjutri sem pojedla mlečni gris s čokolado,za malico pa en cheesburger... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 16. avgust 2006 Prijavi Deli 16. avgust 2006 joj, dons sva šla z lubijem skupi na kosilo ... js sem si naročila solato ... na meniju pač ni pisalo, kaj je v tisti solati ... spraševala pa tudi nisem, ker sem pač pričakovala SOLATO in imam dejansko vsakršno solato rada, tako da mi je bilo vseeno, kaj je notri ... in dobim eno veliko skledo solate, notri je bila pa narezana šunka :xx!: :xx!: :xx!: želodec se mi je obrnu ... večino šunke sem sicer vn spravla (priznam, da moje početje ni bilo preveč kulturno ... ampak pač ) ... pojedla nekaj solate ... lih tok da je neki zgledal ... ker me je itak ves tek minil :xx!: :xx!: :xx!: Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 17. avgust 2006 Prijavi Deli 17. avgust 2006 ravnokar en magnum Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 17. avgust 2006 Prijavi Deli 17. avgust 2006 pizzo,pizzo,pizzo...čez cel dan sem jedla pizzo..Ni blo cajta za kaj drugega...Juter bo boljš.. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 18. avgust 2006 Prijavi Deli 18. avgust 2006 pomfri Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.