Skoči na vsebino

Kaj bomo dons jedl

Recommended Posts

Masleni rumeni stročji fižol s prekmurskimi ocvirki inu široki rezanci od špinače z omako iz sladke smetane, parmezana inu masla x:px
....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor
Deli na socialnih omrežjih

Danes sva šli s prijateljico kar na pico.

Ona je navadno, jaz sem se pa odločila za pelate, sir in OGROOOOOOOOMNO rukole. Slastna je bila x:px

Zraven naju je pa sedel luškan otročiček, ki mu je padela kepica sladoleda iz korneta, on jo je prav simpatično pobral iz tal, postavil na kornet, skoraj lizal dalje ( so ga prej opazili )...po vsem tem si je lepo obrisal roke v čist pulover x:o)x x:o)x x:o)x

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Guest mačona

pa saj ne morem verjeti ... x:Dx kok je ura? a se samo meni zdi, al smo okoli polnoči sami eni in isti v temah s prehrano? x:Dx x:Ix

danes sem bila pridna, nič preveč žrla, samo kosilo ter sadje in jogurt. aja, pa eno polnozrnato žemljico.

za zajtrk mlečni riž z ogroooooooomno kakava ... dalje pa cel dan menda nič pametnega. se mi ne ljubi kuhat, mojega pa tudi ni doma.

Tudi čez tisoč let, tu bom stal,

sonce bo moje srce,

ena od tisoč zvezd mi bo prav ,

nosil bom njeno ime ...

Včeri sem po dolgem času jedla sardelce s krompirjem v blitvi, MNJAMIIII!!!!

Dans bo neki zelenjavnega, spet mamica kuha, to bo še dobr x^x :palec:

...kolkr sem uspela v lonc poškilit, neki z malancani in drugo zelenjavo pa pečen krompirček in meso / no slednjega se niti ne veselim tolk kakor tistih zadevic prej :2src:

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

pr nas bo pa danes za kosilo "sprehod skozi vrt", juhca s cvetačo, korenčkom, grahom, paradižnikom, papriko, stročjim fižolom in svežim peteršiljem. :palec:
Never let the fear of striking out keep you from playing the game!!!

Na dieti :o|o: kaj pa vem... špinača :inocent: :palec:

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Hmmm :inocent: pirine omlete - a to pomeni pirine palačinke ali kaj drugega???

No ne vem, jst sem pri Juretu jedla nek pirin namaz, ga full pogosto kupuje ampak meni osebno je čist :xx!: zdej pa ne vem, če je vse ostalo iz pire tut slabega okusa ali se splača kupit surovo piro pa probat kaj narest iz tega?

PS: Drugače sem se napalila na kašo in jo bom prav v kratkem naredila - pečeno kašo s suhimi slivami ali jabolki *mnjam*

No vidiš, vsak nasvet prav pride, bom vzela na znanje ko bom naslednjič v trgovini xDDx hvala x:Xx

banane

nektarine

gulaš pa žganke

pa jabučni štrudl

kasneje pa ruknem še kaki sendviček pa jogurt

:inocent: ka mas ti to neko dieto al kaj

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

mmm...mami je ravnokar spekla palačinke, jest sem si jih pa napolnla s sirom in paradižnikom...pol pa na kolo, da jih pokurim :palec: x:Dx
Never let the fear of striking out keep you from playing the game!!!

Guest mačona
uuuu, ful se mi luštajo penaste jagode. ponavadi sunem celo vrečko sama, da me pol bolijo usta, čeljust in vse od polurnega prežvekovanja. x:Dx

Heh, dans Mick naredil lušte s filanimi paprikami in pol pride mami domov in NARDI FILANE PAPRIKE :wOOt:

Qrc pa taka dieta, sm mogla eno pohamcat. Še dobr da sm se cel dan šparala x:Dx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...