pacl 18. avgust 2006 Prijavi Deli 18. avgust 2006 pohane gobe (marele) nabrane včeraj, zraven pa solato Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 18. avgust 2006 Prijavi Deli 18. avgust 2006 Tuna steak na žaru, grška solata. Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zmajcek 18. avgust 2006 Prijavi Deli 18. avgust 2006 samo se solatko pred spanjem pa se skuto Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 19. avgust 2006 Prijavi Deli 19. avgust 2006 Masleni rumeni stročji fižol s prekmurskimi ocvirki inu široki rezanci od špinače z omako iz sladke smetane, parmezana inu masla Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 19. avgust 2006 Prijavi Deli 19. avgust 2006 Jedla sm že...1 banano, 1 cup nudeln juho, pa 2 vrstici ta velke riževe milke in en bananin jogurt...zdej grem pa v štacuno in na muvi najt in bom še palačinke s sirom in še čim al pa pico al pa špagete. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 19. avgust 2006 Prijavi Deli 19. avgust 2006 Danes sva šli s prijateljico kar na pico.Ona je navadno, jaz sem se pa odločila za pelate, sir in OGROOOOOOOOMNO rukole. Slastna je bila Zraven naju je pa sedel luškan otročiček, ki mu je padela kepica sladoleda iz korneta, on jo je prav simpatično pobral iz tal, postavil na kornet, skoraj lizal dalje ( so ga prej opazili )...po vsem tem si je lepo obrisal roke v čist pulover Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 19. avgust 2006 Prijavi Deli 19. avgust 2006 pa saj ne morem verjeti ... kok je ura? a se samo meni zdi, al smo okoli polnoči sami eni in isti v temah s prehrano? danes sem bila pridna, nič preveč žrla, samo kosilo ter sadje in jogurt. aja, pa eno polnozrnato žemljico. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 19. avgust 2006 Prijavi Deli 19. avgust 2006 Ja, samo smo res mal smotkoti Meni ravno prijateljica na msnju razlaga, kako je čokolado Mi je pa nimamo Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 za zajtrk mlečni riž z ogroooooooomno kakava ... dalje pa cel dan menda nič pametnega. se mi ne ljubi kuhat, mojega pa tudi ni doma. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 Sm domači sendvič za malco Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 Včeri sem po dolgem času jedla sardelce s krompirjem v blitvi, MNJAMIIII!!!! Dans bo neki zelenjavnega, spet mamica kuha, to bo še dobr ...kolkr sem uspela v lonc poškilit, neki z malancani in drugo zelenjavo pa pečen krompirček in meso / no slednjega se niti ne veselim tolk kakor tistih zadevic prej Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Teyka 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 pr nas bo pa danes za kosilo "sprehod skozi vrt", juhca s cvetačo, korenčkom, grahom, paradižnikom, papriko, stročjim fižolom in svežim peteršiljem. Citiraj Never let the fear of striking out keep you from playing the game!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 Na dieti kaj pa vem... špinača Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 Hmmm pirine omlete - a to pomeni pirine palačinke ali kaj drugega???No ne vem, jst sem pri Juretu jedla nek pirin namaz, ga full pogosto kupuje ampak meni osebno je čist :xx!: zdej pa ne vem, če je vse ostalo iz pire tut slabega okusa ali se splača kupit surovo piro pa probat kaj narest iz tega? PS: Drugače sem se napalila na kašo in jo bom prav v kratkem naredila - pečeno kašo s suhimi slivami ali jabolki *mnjam* Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 No vidiš, vsak nasvet prav pride, bom vzela na znanje ko bom naslednjič v trgovini hvala Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 Ta pira je pa stalnica pr teb Od kerega podjetja jo kupiš? Jaz imam ričet..bo pasal..brez mesa jasno. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 Mene se bo pa matka usmilila pa mi filane paprike dostavla. Sn že par dni brez priklopljenega štedilnika, grrrr.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 basmati s čičeriko. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 zelenjavno rižoto Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 bananenektarinegulaš pa žgankepa jabučni štrudl kasneje pa ruknem še kaki sendviček pa jogurt ka mas ti to neko dieto al kaj Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zmajcek 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 spinacooo pa piscancji zrezek pa solatko najbolsa hrana pa brez mascob Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 Pizza Napolitana! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Teyka 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 mmm...mami je ravnokar spekla palačinke, jest sem si jih pa napolnla s sirom in paradižnikom...pol pa na kolo, da jih pokurim Citiraj Never let the fear of striking out keep you from playing the game!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 uuuu, ful se mi luštajo penaste jagode. ponavadi sunem celo vrečko sama, da me pol bolijo usta, čeljust in vse od polurnega prežvekovanja. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 Heh, dans Mick naredil lušte s filanimi paprikami in pol pride mami domov in NARDI FILANE PAPRIKE Qrc pa taka dieta, sm mogla eno pohamcat. Še dobr da sm se cel dan šparala Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.