Skoči na vsebino

Kaj bomo dons jedl

Recommended Posts

Za kosilo neki dobrega - že 3. dan ... Mick bo vedel kaj x:Dx

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Deli na socialnih omrežjih

Tralalalalala jst mam pa še triii-iii-i x:Dx

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Za kosilo sem pojedla eno porcijo špagetov bolognese in zeleno solato...

Zvečer bom pa skuhala koruzo,jo je fater prinesu od enga kmeta.. x:px mmm. x:px .Je že kr lep cajt nisem jedla... x^x

Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.

Richard Bach

Guest mačona

zajtrk: navadni jogurt, banana

kosilo: kos pice s paradižnikom in kislo smetano ter palačinko s skuto, kokosom in rozinami

večerja: sendvič s sejtanom, halva

bilo goody, prav dietno vse skupaj :yumy: x:Dx x:o)x

no need to make a comment ... xrolleyesx

no dons se je pa prekinl uživanje ob maminem kosilu - mamica šla na izletka, mene pa babi naterala kuhat. sma kaj dat v lonc? :inocent: ampak po starem načelu mora ženska postreč moškega, četud je njen brt xrolleyesx kok mi gre to na živce, k je ne prepričaš in ne prepričaš ... :xx!: :xx!: :xx!:

... How do you sleep, while the rest of us cry ...

Riž. Spet :yumy:

Tokrat s korenčkom in bučkami :yumy:

Zanimivo s tem rižem...

Z mami obožujeva riž ( no jaz pa še testenine, od tega bi lahko živela x:Ix ), ampak more bit Scotti x:o)x

Naša družbica ( ženska ), s katero sem bila na morju ( pa hodimo pač skup naokoli) je tudi vsa nagnenja k prenajedanju z rižem x:px Potem pa še lubi, ki lahko riž tudi je skoraj vsak dan x:Ix

xrolleyesx :vragec:

Skratka, riž rox x:px

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

:eek: sej me sploh ne čudi sodeč po horoskopu, JST TUT OBOŽUJEM RIŽ!

Sem imela full probleme neki časa z zaprtjem, ker sem pač "natepavala" riž vsak dan, mostly pust ker imam najraje okus čisto pustega belega riža, ki se namaka v tisti omakici od riževe ovojnice x:Ix :2src:

Ja nič, riž bomo jedl - sej bi filane paprike sam 4. zapored si pa že nebi upala več priznat x:Ix x:Dx

Nosko xsrcx

Zavitek? Ves čas se mi porajajo dvomi v zvezi z zavitkom. Ali je to pravilni izraz za odlični štrudl? x^x

Jaz bi pa en klasik češnjev štrudl, iz obvezno doma vlečenega testa,belih drobtin, sladke smetane in putra. Takega, ki se med peko malo polula x:px in se zaradi njega na nož skregaš s kakšnim domačim , da bi se polastil štrudlove 'ritke' :eek: x:px x:Dx x^x

Nosko xsrcx

Zavitek? Ves čas se mi porajajo dvomi v zvezi z zavitkom. Ali je to pravilni izraz za odlični štrudl? x^x

Jaz bi pa en klasik češnjev štrudl, iz obvezno doma vlečenega testa,belih drobtin, sladke smetane in putra. Takega, ki se med peko malo polula x:px in se zaradi njega na nož skregaš s kakšnim domačim , da bi se polastil štrudlove 'ritke' :eek: x:px x:Dx x^x

Češnjev in sirov sta moja najljubša. No ja - zdele že vem, da tale moj prvi ni nič posebnega (fila super sam testo je bl pizdarija).

lalala

http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

Ne. Iz dveh razlogov:

- enkrat si se tkole zanimala za repetavke na žaru in ko sem te povabil, nisi prišla

- hujšaš

lalala

Kje s pa to slišu, da hujšam? :o|o: Že par let ne, k niam smisla...zdej na fitnes hodm. x^x Jah, une repetavke...takrt te še poznala nism...kaj vem, ker psiho s lohk. x:o)x Itak s pa tok deeeeeeeeeelč, da...eh, klinc te gleda...vrat bom nazaj gor dala. :vragec: :lol:

eh, klinc te gleda...vrat bom nazaj gor dala. :vragec: :lol:

NEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!

Veš da se bo tud zate najdu kak kos*.

Legenda: *kos: mišljen je kos štrudla in ne morda običn ptič pasme kos ali morda celo tisti, ki ni znal plesat, ker je bos

http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

NEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!

Veš da se bo tud zate najdu kak kos*.

Legenda: *kos: mišljen je kos štrudla in ne morda običn ptič pasme kos ali morda celo tisti, ki ni znal plesat, ker je bos

x:Dx x:Dx x:Dx Faconar. x:o)x :palec:

Nej ti bo. x:Xx

A to po pošti dobim? :inocent:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...