Binch 24. avgust 2006 Prijavi Deli 24. avgust 2006 Po včerajšnem sadnem dnevu, je dans kr sedl mal mesa - čeprav nisem ljubiteljica mesa! Tko da sm si že za zjutri umisla sedvič s toastom, sirom in eno suho salamo. Za kosilo je bla potem pečena hrenovka in topli sedvič (sam s sirom ). Pol pa še neki sadja....jah, in standard - sladoled Huh, pojma pa nimam, kaj bi lahko jutri jedla. Sm se odločla, da ne bom spet koruzne juhe, čeprav jo OBOŽUJEM! Bo treba mal okrog pogledat, kaj se kje skriva....neki se bo že našlo....upam! Citiraj I don't suffer from insanity. I enjoy every minute of it! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 24. avgust 2006 Prijavi Deli 24. avgust 2006 OMG, zdaj bi že rada suho salamo! OK, sem vegi, ki je tuno, občasno kakšno pico s pršutom, tudi lososovega namaza se ne branim in zdaj imam željo po enem sendviču z majonezo, sirom in suho salamo. jooooooooooooj!!! aja, pa kakšno ribo bi tudi pojedla, šit, nisem več vegi, ne vem več, kaj sem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. avgust 2006 Prijavi Deli 24. avgust 2006 OMG, zdaj bi že rada suho salamo! OK, sem vegi, ki je tuno, občasno kakšno pico s pršutom, tudi lososovega namaza se ne branim in zdaj imam željo po enem sendviču z majonezo, sirom in suho salamo. jooooooooooooj!!! aja, pa kakšno ribo bi tudi pojedla, šit, nisem več vegi, ne vem več, kaj sem. Jebi ga...če ti paše, ti paše. Poteši željo, pa boš vidla, kako je. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 24. avgust 2006 Prijavi Deli 24. avgust 2006 tele zgoraj naštete stvari sem itak mela najraje preden sem ratala vegi, tako da telo že ve, kaj mu paše. ja, BOM jedla suho salamo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Binch 24. avgust 2006 Prijavi Deli 24. avgust 2006 Dober tek Citiraj I don't suffer from insanity. I enjoy every minute of it! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. avgust 2006 Prijavi Deli 24. avgust 2006 Joj, ampak res se zmer zvečer o tej hrani pogovarjate...zdej bi pa še jst to klinčevo suho salamo, pa jo mogoče 2x na let jem. U rt pejt, mačona. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 24. avgust 2006 Prijavi Deli 24. avgust 2006 Hudo, vegetarijanka bo jedla suho salamo Jst sem sam mnenja da če ti paše in čutiš potrebo, mah ne bo se svet podrl, včasih začutiš da neki potrebuješ - s kerim razlogom / who knows, privošči si brez obžalovanj in pelji naprej to kar se ti zdi prav. Ja...pa dober tek PS: Nebi zdej suhe salame, bi pa maznila kake palačinke s čokolado in orehovo maso Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 24. avgust 2006 Prijavi Deli 24. avgust 2006 Joj, ampak res se zmer zvečer o tej hrani pogovarjate...zdej bi pa še jst to klinčevo suho salamo, pa jo mogoče 2x na let jem. U rt pejt, mačona. kaj čem, ponavadi me ob takih urah zagrabi volčja lakota in mam kakšne pojedine in to delim s forumom. Hudo, vegetarijanka bo jedla suho salamo Jst sem sam mnenja da če ti paše in čutiš potrebo, mah ne bo se svet podrl, včasih začutiš da neki potrebuješ - s kerim razlogom / who knows, privošči si brez obžalovanj in pelji naprej to kar se ti zdi prav. Ja...pa dober tek PS: Nebi zdej suhe salame, bi pa maznila kake palačinke s čokolado in orehovo maso potrebe ravno ne čutim, bolj me rajca misel na okus salame. ali sem res tako podsoljena, ne vem. pa saj konzumiram Stanetovo sol.ne obžalujem nič in ne občutim nobene krivde ali kaj podobnega, saj ne delam proti sebi. še vedno mam isto rada živali, samo jih pač tudi jem - mater, kako sem povedala tole naivno in po otroško. hvala hvala. na pico in palačinko pa bove šle v soboto, mam bone za Hollyfood. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 24. avgust 2006 Prijavi Deli 24. avgust 2006 A pol odpovem kosilo doma ti si zakon, tko mi ni za jest restanga krompirja pa korenčkove župe Sem se že full napalila na to Šmarno, samo mal me pesimizem daje k je tako gnilo vreme :xx!: Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 24. avgust 2006 Prijavi Deli 24. avgust 2006 če ti je dovolj kos pice in woreng palačinka, kar odpovej kosilo. jaz komaj čakam, da spravim svojo rito gor na Šmarno in prižgem čik in razgled - jeeeeee. pa baje bo lepo vreme. samo jutri bo dež. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. avgust 2006 Prijavi Deli 24. avgust 2006 A v nedeljo pa ne morta it? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 24. avgust 2006 Prijavi Deli 24. avgust 2006 jaz lahko, samo za 5rco ne vem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. avgust 2006 Prijavi Deli 24. avgust 2006 No, dejmo..jst grem spat...bom zjutri pogledala..babe. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 24. avgust 2006 Prijavi Deli 24. avgust 2006 ja kaj pa vem... če v nedeljo mami tko fajn krumpirčk s pečenko speče v pečici Ajde nej vam bo, nedelja - sam od mesta naprej bi tebe Pikica zaštopala ker dvomim da bus kej več kt na eno uro vozi do Šmarne no al pa od Šiške recimo še boljš. A sem sploh v pravi smeri Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. avgust 2006 Prijavi Deli 24. avgust 2006 Spet sm za vse sama. EJ, sej pol se lohk pa k teb na krompirčk povabmo, 5rca. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 24. avgust 2006 Prijavi Deli 24. avgust 2006 bemu, zaradi ene pečenke in krompirčka bi se odpovedala pohodu na Šmarno s Pikico in mano! ima, da idemo u nedelju i pika! tako ja kažem i tako če bit. no no, odločta se in povejta. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 24. avgust 2006 Prijavi Deli 24. avgust 2006 Mnja, danes pride stric iz Pule - je že na poti, tko da bodo mel familjarno kosilo predno ga peljejo v bolnico in sej... verjetn me ne bodo kej dost pogrešal ane ma jst se priporočam res za kak kosil zuni, če sta vidve za. Drugače jst sploh ne vem kako se do Šmarne pride sramota božja pa 24 let že v Ljubljani živim. Ajde tega ne bomo okol govoril a drži?!!!!!! Tko da res, bom počekirala vozni red pa se zmenimo za uro, np. Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 24. avgust 2006 Prijavi Deli 24. avgust 2006 McDonald's že 2 dni zaporedoma ......ni blo cajta za nič drugega Drugače jst sploh ne vem kako se do Šmarne pride sramota božja pa 24 let že v Ljubljani živim. ...ne morm vrjet Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 24. avgust 2006 Prijavi Deli 24. avgust 2006 js tud zadnje čase samo še zunaj jem, doma sploh časa ni, razn za fruštk, pa še to kake kosmiče al pa muslije Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 25. avgust 2006 Prijavi Deli 25. avgust 2006 Ribja pecenka: fileti morskega psa, politi z omako (majoneza, sok limet, petersilj, cesen in malo rozmarina) in zaviti v liste cebule. Obdani z mesanico zelenjave (nasekljan korencek, petersilj, cebula, brokoli, avokado, paprika) prelite s tatarsko omako. Vse skupaj zavito v alu folijo, da se pece v lastnem soku v pecici pol ure max, pri najvecjem ognju. Na zalost nevem, kolk stopinj, ker mam plinsko pecico Tole pripravim v roku pol ure in nadaljne pol ure se pece, torej v eni uri s pripravo vred, gres lahko jest Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 25. avgust 2006 Prijavi Deli 25. avgust 2006 zdj si bom za zajtrk omislila palačinke z nutello ... mmm ... do poldneva grem v knjižnico, potem na letališče pobrat kolege iz londona (ta povezava london-LJ je pa res fajn), vmes moram tankat, tako da bom verjetno na bencinski vzela še kakšno čokoladico, z letališča spet v knjižnico - za kosilo sendvič iz avtomata, čeprav so :xx!: - za večerjo pa potem s "turisti" nekam ven. bom videla, kaj jim bo za jest ... Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Teyka 25. avgust 2006 Prijavi Deli 25. avgust 2006 hm, zajtrk sem zaradi živčkov izpustila, za kosilo pa sem si privoščla testenine z gobovo omako Citiraj Never let the fear of striking out keep you from playing the game!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 25. avgust 2006 Prijavi Deli 25. avgust 2006 Dans sm mela pa tko zanič kosilo :xx!: izbira mojega očeta fuj in fej, ki se mu ni dalo niti 3 korake dlje naresti da bi vsaj dobila kake njoke ali palačinke!!! No potem pa valda njegova najbližja izbira, neki mastni čevapi pa jagnje na žaru, ki sem ga samo dvakrat požvečila in obupala ker je bil žilav kot sam hudič... krompir pa tut ni omembe vredno, mami boljšega naredi!!! Uglavnem beda na kvadrat, da sm si sploh šla uničit skoraj cel teden šparanja in zdrave diete zaradi tegale da ne rečem da sva se še spričkala zarad tega ker je tko napalil na tale šit Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 25. avgust 2006 Prijavi Deli 25. avgust 2006 jaz sem jedla pa svinjsko dober burek - nisem ga jedla že 3, 4 leta, ker se mi je enkrat zagabil, je bil tok masten in slan, da joj - tale je bil pa njami in brez mastnih prstov na koncu. sam proti koncu sem gledala že tako , nisem mogla več, sem pustila malo še za večerjo, hladen je bil še boljši. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 25. avgust 2006 Prijavi Deli 25. avgust 2006 jaz sem jedla pa svinjsko dober burek - Ena štorija povezana z bureki - Pred leti sem imel sl. pot v Sarajevo. En frend me je nasral, da tam prodajajo burek na metre. Hodim po baš čaršiji in dejansko vidim, da tam burek v glavnem ne pečejo v okroglih posodah, ampak je kar v roli. In jaz ga res naročim 30 cm. Tip me je sicer mal bukov gledu in se režu, dobu sm ga pa. Prigoda iz baščaršije No2: Z mano je bil en sodelavc in tam sva bla par dni. Ker sem imel burekov in čevapčičev dost, sem ga nasral, da sva šla v orientalsko restavracijo. Gledava jedilni list in niti ene jedi po imenu nisva prepoznala. No - meni se je zdelo, da eno sem prepoznal. Na jedilniku je pisalo pače. Rečem sodelavcu - "glej, pače. To je zihr mlada patka. Jst bom to." Tud on je naroču isto. In kaj sva dobila? Neki tazga, kot žolca, sam da je blo toplo. (in precej zanič) Naslednji dan sem ga hecal, da bi šla v kitajsko restavracijo, pa me je poslal u kurac in zavil na čevapčiče. lalala Aja - dons sem jedu podust iz Krke in salato iz rdeče pese lalala No2 Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.