Skoči na vsebino

Kaj bomo dons jedl

Recommended Posts

sem ravnokar zmazala skutin kruhek z gauda sirom in zeleno papriko. njam.

za poslastico še životinjsko carstvo, potem pa spat.

Tudi čez tisoč let, tu bom stal,

sonce bo moje srce,

ena od tisoč zvezd mi bo prav ,

nosil bom njeno ime ...

Deli na socialnih omrežjih

Guest mačona

aja, pol se pa čudim, valjdka, več kot očitn, da mi sede tale Merkur. xDDx

uj, cimra je prinesla domače rafaelote- njet good. ker ko men folk ponudi, naj si neki postrežem, pol zmažem do konca brez slabe vesti in sramu. kaj pa ponujajo, pismo, če je tok dobro. x:Dx x:px xcivx

Guest mačona
Jest sem pa zdele zmazal x:px rogliček z nutelo x:px x:px x:px

uuu, njami, jaz pa zdaj mažem une rafaelote. pa še povitica (tako rečemo v Prlekiji potici, naglasak je na drugem i-ju, čeprav ne vem, zakaj moj ptujski bratranec naglasi prvi i, meni to ful zveni smešno x:Dx ) je tam nekje v kuhni. xscratchx xcivx

pa še povitica (tako rečemo v Prlekiji potici, naglasak je na drugem i-ju, čeprav ne vem, zakaj moj ptujski bratranec naglasi prvi i, meni to ful zveni smešno x:Dx ) je tam nekje v kuhni. xscratchx xcivx

hihi, v Beli krajini se tudi reče povitica, ampak z naglasom na 1. i-ju x;)x x:Dx

... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ...

http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg

Guest mačona
to reče dvema slovenistkama. xcivx x:px jao jao, dajmo malce intelektualnosti pokazat, ne pa sam zadovoljevanje osnovnih potreb. x:Dx x:Dx x:Dx

Guest mačona
za moj želodec je samo tiramisu. x^x povitice ne maram in mi je zanimivo le to, da se ji reče povitica, kar dokazuje povezavo med poimenovanjem in sestavljenostjo te jedi. :madpro: xzobkox tko, dost intelektualiziranja. x:Dx

Guest mačona
kje, kak sladki greh, a na sadni kupi na vrhu smetane - njami x:px bemu, zakaj skoz ob takih urah sanjam sladice, sendviče, pice, bureke. :sori: kaj čmo, tak bioritem mam.

za moj želodec je samo tiramisu. x^x povitice ne maram in mi je zanimivo le to, da se ji reče povitica, kar dokazuje povezavo med poimenovanjem in sestavljenostjo te jedi. :madpro: xzobkox tko, dost intelektualiziranja. x:Dx

K vidm, da se ful ukvarjate s pravorecjem in izvori besed, mi pa dovoli vprasanje...zakaj se potem "parobku" rece "parobek"? A ma kako hudo vezo beseda s trhlim storom?

Natrix

IX. "LUX PERPETUA"

SI HA de ser condición de mi dicha el olvido

de ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).

Prefiero la existencia más árida y doliente

al innoble consuelo de olvidar a mi ausente.

Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia,

que me halague o sonría en esta clara inopia,

ni qué luz en mis noches me quedará si pierdo

también la lamparita cordial de tu recuerdo!

2 de octubre de 1912

Na Ptuju (mesto) se reče potica in ne povitica. Z ostrivcem na i (ki je samo en).

Meni babica vedno naredi manj sladko, brez rozin in z malo orehi. Direkt po mojem okusu.

No, jaz sem si danes privoščila McDonalds.

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

jest sem pa za kosilo si prpravla eno fino solatko s hrenovkami, za večerjo pa sem jedla skuto z malo smetane

Neverjetno, kolk je treba včasih okuse prilagajat razmeram, v katerih živiš. Pred leti sem živel dlje časa v Libiji. Preden sem jo mahnil k Arabcem, hrenovk sploh nisem jedel (mimogrede - v OŠ mi je en sošolc, doma iz kmetov rekel, da jih delajo iz kravjih pizd in vimen x:o)x x:Dx ), v Libiji pa je bil futer tak, da so ble hrenovke ena najboljših jedi.

sem ravnokar zmazala skutin kruhek z gauda sirom in zeleno papriko. njam.

Jst sm pa zasvojen s skutinimi zavitki. V Lj so mel včasih najboljše v pekarni ob ljudski kuhinji, pod ljubljanskim gradom. Takrat sem delal v Smeltu in sem se od tam vozil po skutine zavitke v to pekarno.

Danes me je obiskal zloglasni ( x:o)x x:Dx x:o)x ) Marjan Ogorevc. Sva dol udarla gobovo juhco, v planu mam pa še skutine cmoke.

lalala

http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

ne poznam skutinih zavitkov. kakšni pa so? sladki (kot recimo gibanica) ali slani? imajo rozine :xx!: ?

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

ne poznam skutinih zavitkov. kakšni pa so? sladki (kot recimo gibanica) ali slani? imajo rozine :xx!: ?

Te jim bom enkrat predstavil. x:o)x x:o)x x:o)x

Tud kakšno rozino majo notr, drugač so pa po mojem prej sladki kot slani.

lalala

http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...