Skoči na vsebino

Kaj bomo dons jedl

Recommended Posts

ok, zmenjeno. :palec:

ti bom velikodušno prepustila rozine. x:Dx

jaz pa te predstavim mojim skutinim kruhkom. x:px x^x

Tudi čez tisoč let, tu bom stal,

sonce bo moje srce,

ena od tisoč zvezd mi bo prav ,

nosil bom njeno ime ...

Deli na socialnih omrežjih

jaz bi šla pa ful v kitajsko danes...njamiiiiiii :frog:

...verjetno nič ne bo iz tega

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

taksne lepe zelene, velike, nabite..., jabolke, da sem mogla eno kr utrgat.

se trudm zdj z njo...pa za avgust so se kr, no... :o|o: tam nekje... x:o)x

ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!!

life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone...

Po doooolgem času puding Z MALINOVCEM :2src: počutila sem se kot v vrtcu x:Ix x:Ix x:Ix

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Guest mačona
pih, v Zvezdi sploh nimajo tiramisuja in sem jedla lešnikovo torto (namest kosila x:Dx ). no ja, proti tiramisuju je vsaka sladica škart. :sori: kaj morem, če mam posebne spomine na tiramisu.

Guest mačona
še raje naredim svojega in mam cel pladenj zase. x^x x:px ali pa ga delim s prijateljem, ki je isto tako tiramisu odvisnik. drugim pa ne dam! :vragec: x^x ker tiramisu je alfa in omega, krona stvarstva v kulinariki! xsrcx

Včeraj sm se malce pregrešila - z blejsko kremšnito - tko da bo treba dans bol strogo nastopit!

Mah, sj za kosilo bo itak juha...vmes pa kako sadje! Jutri pa sledi sadni dan in kolesarjenje na bljižni "hrib".....

I don't suffer from insanity. I enjoy every minute of it!

Goveja župca z rezanci :2src: da mal umiri želodček, ki je še zmeri v izredno slabem stanju :C: :sick:

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Čist adijo dan, zjutri 0 jedla, opoldne krožnik prežganke, vmes sem čopnila rezino nekega full hudega kruha iz petih zrn / čist hudo zgledal je kot pirin kruh z lanenimi semeni in polno enih drugih semenk še in čist vlažen kruhek tak...podplat :2src: belo kavo in zdejle šele prišla ob 7h zvečer do totalno nezdrave večerje - kruh, salama, pečena paprika v solati xrolleyesx evo skor pa bi imela post ampak od letanja gor in dol po mestu bi riknila če do jutri zjutri nebi nič pojedla x:Ix x:Dx termit!!! x:o)x

(popravljeno)
Jst sem pa uceri spekla sirov in jabckov strudl za na eno vrtno zabavo. In dans so se trije koscki ostal, sevede jabckovga, ne sirovga, ta je sel se vroc. In tisti trije so bli za kosilo, pred tem pa pecen snicl iz savskega soma, mnjami, morske se lahk skrijejo pred njim. Popravljeno -> flygirl

a somi se jejo?

hm ... moj stric jih pa vedno nazaj vrže. pravi, da so povsem zanič. xnckrivx kako ga pa pripraviš?

Tudi čez tisoč let, tu bom stal,

sonce bo moje srce,

ena od tisoč zvezd mi bo prav ,

nosil bom njeno ime ...

a somi se jejo?

hm ... moj stric jih pa vedno nazaj vrže. pravi, da so povsem zanič. xnckrivx kako ga pa pripraviš?

S somi je enaka zgodba, kot s krapi. Če živi v čisti vodi in mora za to, da se nahrani, preplavati relativno veliko, je odličen. Če pa se valja po kakšnem mulju na dnu in ma okol in okol ful hranwe, pa je masten in smrdeč. Pripraviš ga lahko na naslednje načine:

- soma v đuveču

- mleti zrezki iz soma

- som s sladko smetano

- pečen polnjen som

- somov kotlet

- kuhani som

- panirani som

Če hočeš katerega od načinov bolj detajlno, povej.

lalala

http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

Guest mačona

skor nič. nimam cajta jest. v 10-ih dnevih zgubila 4 kile. ker skoz delam, se učim, sem na compu al pa skačem naokoli.

ja recept, če bo komu hasnu: 3 krat na dan daš neko hrano v sebe, glih tolko do sitega, pa lahko so tudi sladkarije, sam da ne pretiravaš, 6 ur dnevno brisanja prahu, pometanja, praznenja košev etc., 5 ur dnevno tipkanja - čvekanja na forumu in recimo 2-3 uri hoje. x:Dx

Za kosilo bojo čufti v omaki in pire krompir. :yumy:

Drugač pa ,ko sem se zbudila pojedla en mlečni gris s čokolado

Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.

Richard Bach

Carneasada de pollo con crema de chille y shampiñoni

Natrix

IX. "LUX PERPETUA"

SI HA de ser condición de mi dicha el olvido

de ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).

Prefiero la existencia más árida y doliente

al innoble consuelo de olvidar a mi ausente.

Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia,

que me halague o sonría en esta clara inopia,

ni qué luz en mis noches me quedará si pierdo

también la lamparita cordial de tu recuerdo!

2 de octubre de 1912

Carneasada de pollo con crema de chille y shampiñoni

Pošlji mi po hitri pošti! x:px x;)x prvo ne vem, a je kakšna pita iz piščanca s čilijevo omako in šampinjoni? :inocent: Bi morala zraven 1 l mleka spit! x:Dx xcivx

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...