natrixred 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 Pošlji mi po hitri pošti! prvo ne vem, a je kakšna pita iz piščanca s čilijevo omako in šampinjoni? Bi morala zraven 1 l mleka spit! V tem delu Mehike, so nori na zar, ki pa se imenuje Asada, meso = carneLahko pa tud reces Pollo asado, kar je malo krajse... Torej, piscanec, pecen na zaru, postrezen v posebni omaki iz smetane in z dodanim chile in gobicami.....in pa seveda tortilje Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 No nisem bila daleč od resnice! Mnjamsi! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
flygirl 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 a somi se jejo? kako ga pa pripraviš? Moj je bil, glede na ribica ulovljen tam nekje za Vrhovsko elektrarno, se preden je zalaufala bostanjska, tako da je moral se oreng plavat. Sedaj ko bostanjska he obratuje, je voda pred njo ze bolj pocasna. Jaz sem dobila ze zamrznjene zrezke, zgledajo nekako tako kot tunini. Tako da sem ga samo nasolila malo cesna in direkt na olivno olje. Ko ga peces, sploh ne smrdi po ribah. Moj sin, ki rib sploh ne je, soma obozuje. - soma v đuveču- mleti zrezki iz soma- som s sladko smetano- pečen polnjen som- somov kotlet- kuhani som- panirani som lalalaIz gornjega seznama je bil moj torej somov kotlet. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 Sm glih eno banano uničla... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
angeo 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 Za kosilo filane paprike ki sem jih včeraj sama naredila in so celo dobro izpadle Citiraj A guardian AngelWho will guide what you do,Her pure essence is love,Sent to watch over you Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Teyka 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 jest bom pa skuhala riž in zelenjavo (sezonsko- paradižnik, papriko, čebulo) z jajčkom Citiraj Never let the fear of striking out keep you from playing the game!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 hvala nosorog, flygirl ... hm .. ti naši somi so menda zamuljeni in mastni. enkrat je stric enega prinesel domov, ga narezal in nastavil potepuškim mačkam, pa ga niti te niso hotele ... kljub temu, da ga je najprej kakšna 2 dni imel v naši fontani (živega), da bi se vsaj malo sčistil. tako da se verjetno ne bom podala v kakršnokoli eksperimentiranje. sicer pa nisem ne vem kakšen ljubitelj rib. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 v 10-ih dnevih zgubila 4 kile. Upam, da najditelj ne bo pošten. Nč, zunaj bom zakuril in vrgel na žar par kosov piščančka. Solata zraven bo dovolj. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 Upam, da najditelj ne bo pošten. fak. :OO!: zdaj si ne upam taknit se niti jogurta več. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 Zelo gosta gobova juhca s polžki in VELIIIIIIK PETRŠILA ...pa seveda mami ni več na dopustu zato je notri ssol na zgornjo mejo okusa po nasvetu strokovnjaka želodček pa morm priznat, že veliko bolje verjetno so bli res v večini živčki krivi za njegovo slabo počutje! Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 najprej mcdonalds ... potem pa še palačinko z nutelo in višnjami zdaj pa grem počit Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 si metuljčke za solato kuham.. paradižnik, tuna, koruza... mi je ful zadišalo zdele Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 šmorn bi! Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
maticml 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 Paše mi zrezek, kakšenkoli, samo da je zrezek. Imam pa pomisleke saj gre vendarle za neko meso, ki gnije. Verjetno bo zrezek zmagov. Citiraj Sem takšen, ker sem živ. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 danes sem za večerjo samo tiramisu! pa kaj še? za zajtrk proseno kašo s sojinim mlekom, za kosilo en jogurt, pa pol še ne jogurt, ... do večerje - tiramisu. no ja, še mal, pa bom na prani. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 Jst bi pa ful jedu segedin golaz Sam tuki se ne da kupit kislega zelja....a gdo ve, kako ga lahko kisas sam? Teoreticno vem, ampak me bolj zanima prakticno znanje, ce kdo ve, mu bom hvalezen. Pa tud zganci brez zelja niso, kar bi moral bit... Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 naribaš zelje...v sod polagaš palst zelja posoliš...zelo potlačiš..daš novo plast zelja in soli(v sol pa daš še kumino in celi poper)..ko je sod poln, daš čez zelje zeljne liste..leseno desko , ki jo obtežiš z kamnom...vsake tolk časa očistiš desko, ker se nabere pena in v roki treh tednov že maš kislo zelje..pa temparature morjo bit nzke kaj pa če se ti pošlje bakumsko pakirano zelej al pa zeljna glava h teb Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 jaz sem še pa od včeraj sita. bomo zajtrk kar spustili ... Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 naribaš zelje...v sod polagaš palst zelja posoliš...zelo potlačiš..daš novo plast zelja in soli(v sol pa daš še kumino in celi poper)..ko je sod poln, daš čez zelje zeljne liste..leseno desko , ki jo obtežiš z kamnom...vsake tolk časa očistiš desko, ker se nabere pena in v roki treh tednov že maš kislo zelje..pa temparature morjo bit nzke kaj pa če se ti pošlje bakumsko pakirano zelej al pa zeljna glava h teb Hvala za tole, sam po mojem bo res tezko, vsaj kar se temperatur tice. Bom moral pocakat, da pride december in z njim nizje temperature. Saj v ZDA majo sigurno tako zelje in tud pakirano, sam kaj, ko tega tu ne jejo. Zelje ze, kislo pa ne. Sem jim pripravil enkrat zeleno solato s kisom, oljem in soljo, pa so se kremzel k 100 hudicev Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 kaj šele, da bi dobl konkretno skisano zelje Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 kaj šele, da bi dobl konkretno skisano zelje Ah, ne, kle ni kej, bi jih od shuba pobral. Skor tko kt je mene, ko so mi dal za probat kokos z limono in chille Ravno tako so nori na lizike, ki so kot nase, le da imajo se oblogo citronske kisline in chiltepina (pikantno, podobno chille) Sem se na zacetku norca delal, ce mi je kdo to ponujal in sem odgovoril, da bi bil to kulinaricni samomor zame Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 Ah, ne, kle ni kej, bi jih od shuba pobral. Skor tko kt je mene, ko so mi dal za probat kokos z limono in chille Ravno tako so nori na lizike, ki so kot nase, le da imajo se oblogo citronske kisline in chiltepina (pikantno, podobno chille) Sem se na zacetku norca delal, ce mi je kdo to ponujal in sem odgovoril, da bi bil to kulinaricni samomor zame to pa bi blo neki za mene....mamo vmb eno kavarno, kjer se dobi kava s čokolado cimetom in čilijem sam da peče Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 Ne verjamem, da je enak okus, sicer bi to pili tudi tukaj.......kaaaavaaaaaa. Se ena stvar, ki je ni. Sam vodeni nescafe Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 Včeraj sem imela za pozno kosilce, bolj zgodnja večerja metuljčke (Barilla, jasno) z Barillino pikantno omako (paradižnik + čili = zelo dobro ) pa še mal nasekane sveže bazilike (poudarek na nasekani - debelo) pa grobo nariban parmezan Grana Padano. Bilo zelo dobro, tut moja pesjanka se je oblizovala Dans za zajtrk: kozarec vode, bela kavica pa mal Leibnitz keksovZa malico bo malo belega grozdja, pa jogurt z müslijiZa kosilo pa še ne vem Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 cookie, saj boš čisto shirala. natrixred, tudi meni je bilo v ZDA blazno hudo, kar se hrane tiče .. ljubi bog, kaj tisti ljudje tam jejo ... sem čisto shujšala, nič mi ni bilo dobro. crispy pork skins ... v paklu od čipsa .. :xx!: pa restan (tenstan) krompir s kečapom. in to za zajtrk!!! svašta, kaj vse se da tam doživet. ko sem pa prosila, naj mi dajo kečap zraven pice, pa so me gledali, kot da imam zelene fleke po telesu. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.