Skoči na vsebino

Kaj bomo dons jedl

Recommended Posts

Haha, girly, kaj pa praviš na živomoder pire krompir (to so dal eni moji frendici za jest, ko je bla v Ameriki).

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Deli na socialnih omrežjih

Ne verjamem, da je enak okus, sicer bi to pili tudi tukaj.......kaaaavaaaaaa. Se ena stvar, ki je ni. Sam vodeni nescafe

:sori: najbolš, da sem kr tiho..če ne te bo še pobralo od luštov :inocent:

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

Haha, girly, kaj pa praviš na živomoder pire krompir (to so dal eni moji frendici za jest, ko je bla v Ameriki).

uh, tega pa nisem videla. na srečo. verjetno si to lahko samo doma pripraviš (iz vrečke, seveda), jaz sem pa več ali manj veni jedla.

se je pa kolegom blazna fora zdela, ko so me v baltimorju peljali na njihovo "specialiteto". sem pred sebe dobila krožnik rakcev (okroglih), hamer, pa kozarec najbolj cheap in :xx!: piva, kaj so ga imeli. potem pa hamer v roke in tolči, da se do tsitih dveh gramov mesa pritolčeš. enega sem fentala, celi čas se mi je smilil vmes, čeprav je že bil mrtev, pa še gravžal se mi je, pa do komolcev sem bila umazana, samo špricalo je vse okoli. do mesa pa nikakor. joooj. sem se šla "potolažit" in v najbližjem štantu naročila pečen krompirček. Ti tipi sploh ne lupijo krompirja!!! :eek: na vsaki strani pomfrijčka (palčke) je olupek. in valda, se sem končke stran trgala, itak da ne bom olupkov jedla (ni bil mlad krompir). potem sem pa še ne vem kako razvajeno izpadla. uh ...

Tudi čez tisoč let, tu bom stal,

sonce bo moje srce,

ena od tisoč zvezd mi bo prav ,

nosil bom njeno ime ...

Ko vas tkole berem se mi kar smilite, jst bi ob hrani Američanov sigurno full shujšala od stradanja x:px svinjarije pa ne maram, včas jo zaradi vljudnosti pojem ampak predolg je tut nebi x:Dx

Drugače pa bom dej nardila neki v smeri da se mi bo nehal sanjat po tistem šmornu od včeri zvečer x:Ix grem si narest palačinke po Jamie Oliverjevo x;)x torej tiste male "ameriške" like pancakes :yumy:

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Evo moje ameriške pačalinke :yumy: predno jih je še kej blo seveda x;)x

...samo mal temne so ratale, pomoje zato ker sem dala maslo namesto navadnega olja v podlago xrolleyesx

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Evo moje ameriške pačalinke :yumy: predno jih je še kej blo seveda x;)x

...samo mal temne so ratale, pomoje zato ker sem dala maslo namesto navadnega olja v podlago xrolleyesx

zo pa dobro zgleda ... ne bi imela nič proti, če bi še recept napisala x:Dx

Tudi čez tisoč let, tu bom stal,

sonce bo moje srce,

ena od tisoč zvezd mi bo prav ,

nosil bom njeno ime ...

Hehe, ja ni problema x:)x

No, Jamie Oliver je razdelil to na dva dela, suhe in mokre sestavine sam... jst to kar v eno skledo če sem čist odkrita pa mešam s tisto metlico za biskvit delat. Pečem v teflonasti ponvici, tisti majhni zato pridejo tut tolk majhne palačinkice in so dost nasitne.

Sestavine:

1 skodelica (140g) moke

1+1/2 čajne žličke (7g) pecilnega praška

1/2 čajne žličke soli (3.5g / ščep)

2 jušni žlici sladkorja (navadnega ali v prahu)

1 veliko jajce, lahko stepeno (ali kar 2 - po želji glede na količino)

1 skodelica (240ml) mleka

2 jušni žlici (28g) stopljenega masla

+ maslo za peko palačink v ponvi

Tole rahlo zmešaš, al pa kar sproti ko dodajaš sestavine tko kot jst ( se mi ne da posode mazat x:Ix ) da ni grudvic pol pa vliješ v ponev da je približno za debelino prsta ali manj / po želji. Počakaš da se odpre večina luknjic gor na palačinki in potem obrneš.

No men zmeri vse steče še mal na drugo stran tko da perfektno pomoje se ne da narest ker nikol čist suha ne pride zgornja površina zato ker so tok debele.

Drži xcrossfingx sej je full na easy, jst tko ne znam pečt kamoli navadne palačinke normalne narest tko da...če mi to rata pol vem da bi vsakmu ratal x:Dx

Dans sem pojedla dva mlečna grisa s čokolado,3 banane, za kosilo kurjo obaro in jabolčni zavitek,za večerjo sem si pa spekla piščančji zrezek in zraven naredila fižolovo solato z veliko čebule... x:px xcivx x:px

Zdjle pa čips grickam in zraven pijem Za symphony...

Full sem dans mela apetita..čudno to...najbrž zato,ker se tolk smotano počutim...

Juter bo boljš..sigurno... x^x x:o)x

Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.

Richard Bach

Joj nosorog tebe pa tko občudujem zaradi tvojih kuharskih sposobnosti :2src:

Zadnjič sem mami razlagala o tebi, sem rekla mami ne boš verjela ampak en tip na forumu zna marmelado narest pa ena čuda drugih jedi!!! Veš kaj je rekla, zakaj pa ga ne upecaš x:Ix xflirtx ja da bi mi kdo marmeladke delal pa ribice pekel ki jih naravnost obožujem x:Dx

Hehe, nosorogice ja x;)x kako se pa kvalificiraš med nosorogice???

Frend mi je dons šenkal 4 kilskega krapa. Mal sem ga maznu za večerjo, pa ni bil bog ve kaj. Ampak ni blo s samim krapom nič narobe - moja priprava je bla mal kilava.

lalala

Jaz ga nardim takole.... :palec:

Krapa oderem...kožo potegnem dol,nato ga narežem na kotlete in ga nekaj časa pustim s česnom,vegeto, čebulo,peteršiljem,da se napoji arom....nato kotlete povaljam po koruzni moki in scvrem na vročem olju... x^x

Nosko...krapa ulov pa ti ga pripravim x;)x

LEPOTA ŽIVLJENJA JE SKRITA V LJUBEZNI DO ŽIVLJENJA.BREZ NJE JE VSAKO ŽIVLJENJE DOLGOČASEN SPREHOD.

danes sem dobila čokolado med šihtom. x:px ne rabim nič več. x^x

Mačona....tudi jaz sem jo dobila danes,tako veliko z lešniki x;)x

LEPOTA ŽIVLJENJA JE SKRITA V LJUBEZNI DO ŽIVLJENJA.BREZ NJE JE VSAKO ŽIVLJENJE DOLGOČASEN SPREHOD.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...