Skoči na vsebino

Kaj bomo dons jedl

Recommended Posts

isto kot jaz. x:Dx hehe, a od kašnega fajnega Leva? :inocent:

Ne...ni bilo od Leva (kako ti je pa lev prišel na misel x?x )...mogoče pa ne bi bilo slabo x:Dx x:Dx

Od ene starejše gospe x^x

LEPOTA ŽIVLJENJA JE SKRITA V LJUBEZNI DO ŽIVLJENJA.BREZ NJE JE VSAKO ŽIVLJENJE DOLGOČASEN SPREHOD.
Deli na socialnih omrežjih

uno polento sem mela še za kosilo.

Jaz ga nardim takole.... :palec:

Krapa oderem...kožo potegnem dol,nato ga narežem na kotlete in ga nekaj časa pustim s česnom,vegeto, čebulo,peteršiljem,da se napoji arom....nato kotlete povaljam po koruzni moki in scvrem na vročem olju... x^x

To je eden od načinov, na katerega ga tud jaz pripravljam, le da ga ne slečem, ampak le malo z žiletko narežem kožo, da gre med pečenjem vlaga lažje ven in pred tem okus po česnu not. Če pa je ujet v zelo čisti vodi in ne rije po dnu, pa je najboljši le malo nasoljen in po možnosti čimbolj svež (do nekaj ur). Pred leti sem krape intenzivno lovil in vse živo probaval. Ko sem jih prinesel zvečer doov, se mi je zdela bistvena razlika v okusu med tistim, ki sem ga pripravil takoj in onim, ki sem ga pripravil naslednji dan.

lalala

Nosko...krapa ulov pa ti ga pripravim x;)x

Problem bo vaba. Je Mačona polento pojedla.

http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

Guest mačona
Nosko, sem že študirala, kako čudno, neki sumljivo, da te že dva dni ne srečam v nobeni temi. :eek: se mi je zdelo, da sem malo pozabila na tole temo, ki jo večkrat tako rada oživim okoli polnoči. nič, treba bo nekaj pojest. xrolleyesx ne da se mi.

Guest mačona
če pa nimam nič več od tega. samo en jogurt in sojino mleko mam v hladilniku, 0 sit v denarnici, na računu raje ne povem x:Dx , kuhat pa se mi ne da. bolj mi je všeč Schumannova glasba. no ja, saj je treba kdaj nahranit tudi dušo, ne le želodec. :vio: pa sej živim od čikov. x:Dx

Guest mačona

in pol še klošarjem z veseljem ponudim čike in še pogovarjam se z njimi. če mi je pa tak fajn. saj nimam kaj zgubit. :vio:

saj sem zdaj snedla tist jogurt. x:Dx

5rca, evo, jaz pa zdaj grem tvoje palačinke pečt ... me prav zanima, kako bo vse skupaj izpadlo. jih včeraj nisem mogla, ker ne maram jajc in jih zmeraj kupim samo, ko jih nujno rabim (za kakšno pecivo ali kaj podobnega), pa še to oni paklček po 4 ali 6.

a še komu jajca tako hudo smrdijo? recimo na oko ali pa zžvrkljana ... :xx!: pa včasih sem jih lahko jedla ... xnckrivx

Tudi čez tisoč let, tu bom stal,

sonce bo moje srce,

ena od tisoč zvezd mi bo prav ,

nosil bom njeno ime ...

evo jih ... mmmm .. odlične. no, naslednjič bom samo pol mase naredila, jih je malo preveč.

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

Palačinke???? Js bi tut w:Iw

Drgač smo pa dans ob 3 zjutri šli na golaž - baje je bil full dobr! Js ga sicer nism jedla, sm pa pojedla neki full full full dobrga kruha (kolk je sedl po tisti "kemiji") :wOOt:

Zdj se bom pa počas že prpravla na kosil - spet piščančja obara! Komi čakam.....njam!!!!!! Kj druzga pa itak ne sede...

Aja, sm se opogumla in stopla na tehtnico dans - 0,6 kg manj! Bravo js x^x

I don't suffer from insanity. I enjoy every minute of it!

Gobovo rižoto :yumy:

Evo tok sem hitela na gobovo rižoto da sem pozabila pokomentirat pačalinke - ki zgledajo na tvojem krožniku girly še bolj fajn kot pri meni x:px res je da jih pride kar dosti ampak jst si jih kar pustim za popoldansko malico ali večerjo, take hladne pač x:Dx

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

ej te palačinke so tako nasitne, da še do zdaj nisem ničesar drugega jedla (eno in pol sem pojedla) in še vedno nisem lačna.

pa tako sem se veselila kohačovih murk za kosilo ...

te palačinke si bom sigurno spekla za na kakšen celodnevni izlet. zaviješ v folijo pa si za cel dan dober.

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

ej te palačinke so tako nasitne, da še do zdaj nisem ničesar drugega jedla (eno in pol sem pojedla) in še vedno nisem lačna.

pa tako sem se veselila kohačovih murk za kosilo ...

te palačinke si bom sigurno spekla za na kakšen celodnevni izlet. zaviješ v folijo pa si za cel dan dober.

Si mal pretiravala v pecilnem prašku :inocent: x:Dx

Napihnejo se full zato so tolk nasitne ja, jst se tistih tankih najem tko da jih dam ene 5 vase pa sem komek, pri tehle je pa ena palačinka tolk debela da je za 5 naših "evropskih" pačalinkic x:Dx

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

ma ne, sem ga menda celo dala manj. iz paklca sem ga stresla, koliko ga je ostalo od enkrat prej, po moje da ga je bila slaba žlička.

ma čudovite so prišle. malo sem imela probleme pri obračanju - če bi čakala, da se zgornja plast strdi, bi se spodnja zažgala - ampak je šlo. bom še delala. x^x x:px

polovico sem je pojedla z nutelo, polovico s kompotom iz breskev (olupljenih) in polovico z jogurtom (navadnim). vse kombinacije dobre. po moje bi fajn prišlo tudi, če bi že v maso malo jabolčka naribala (prej seveda ožmaknila, da ne bi preveč vode šlo z jabolk).

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

ma ne, sem ga menda celo dala manj. iz paklca sem ga stresla, koliko ga je ostalo od enkrat prej, po moje da ga je bila slaba žlička.

ma čudovite so prišle. malo sem imela probleme pri obračanju - če bi čakala, da se zgornja plast strdi, bi se spodnja zažgala - ampak je šlo. bom še delala. x^x x:px

polovico sem je pojedla z nutelo, polovico s kompotom iz breskev (olupljenih) in polovico z jogurtom (navadnim). vse kombinacije dobre. po moje bi fajn prišlo tudi, če bi že v maso malo jabolčka naribala (prej seveda ožmaknila, da ne bi preveč vode šlo z jabolk).

Ja jst bom enkrat borovnice not v maso nametala x:px x:Dx

Jst tut - pokrival pa nikoli nismo pri nas doma :inocent: bom vzela na znanje za prihodnjič :palec:

itak da ne..če se pa delajo une ta tanke x;)x ..če se pokrije tud bol rahlo vse skupi pride x^x

lahka pa namesto pecilnega daš kvas..in maš bline..to so pa ruske palačinke

s tem da rajš kot pecilni uporabljite sodo..pecilni se ne razgradi do konca..tist ko pa ostane je pa strupeno :(

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...