5rca 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 ruske palačinke, to pa prvič slišim! Matr sej bomo doktorat nardile iz palačink Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 ruskim palačinkam se rečejo blini..se pa delajo slani in se pač ponavadi postrežejo s kaviarjem al pa kakim slanim nadevom Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 grem si naredit topli sendvič, zraven pa eno papriko. končno so palačinke spustile. hehe za te bline pa sem že slišala, ampak takoj tudi pozabila. klarus, a moraš ta kvas prej kaj vzhajat ali kako? pa sklepam, da ne namečeš toliko cukra notri. svež ali "suh" kvas? Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 najbolš je da se nardi kvasni nastavek..kvas(svež al suh vseen) žlica sladkorja, mlačna voda(na 36° kvasovke pocrkajo) moka in daš vshajat...potem pa v maso..mogoč jo nardiš za malenkost bol gosto kot za palačinke Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 bomo probali. hvala. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 Bla na enem svetovnem pikniku..Jedla pa perutničke,čevapčiče,veliko čebule,svetovno dobro pečen krompirček,kotlete...in podobne zadeve...Obožujem hrano iz žara.. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 njam! žar pa imam tudi jaz rada. zelenjavne ražnjiče. uh ... pa ne sme manjkat okus po malo zasmojenem .. hehe Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 3. september 2006 Prijavi Deli 3. september 2006 lp danes bodo slivovi cmoki Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
angeo 3. september 2006 Prijavi Deli 3. september 2006 Pečen piščanec,pomfri in skleda zelene solate ufff kdaj bo že kosiloooo Citiraj A guardian AngelWho will guide what you do,Her pure essence is love,Sent to watch over you Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 3. september 2006 Prijavi Deli 3. september 2006 Kaj....domača solata...endivija bo sigurno. Za ostalo pa se morem še spomnit Aha Klarus...sem prebrala tiste ruske palačinke bom pa probala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 3. september 2006 Prijavi Deli 3. september 2006 goveja župcarestan krompirhrengovedinapohan piščanecsolata gentile Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 3. september 2006 Prijavi Deli 3. september 2006 goveja juhica, polnjene bučke, endivja s krompirjem - zadnje čase vso salatko pripravljam z olivnim oljem... moram it nazaj na pag, da ga nabavim večjo količino Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 3. september 2006 Prijavi Deli 3. september 2006 čokolinopečen krompir in pečena zelenjava(malancani, paprika, paradižnik, bučke) ter zeljnata solata in naribana kumara zdajle pa bom pokončala vrstico milke Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 3. september 2006 Prijavi Deli 3. september 2006 vrstico al kr celo čokolado js bom pa mela skledo zelene salate s koruzo in piščancem Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Binch 3. september 2006 Prijavi Deli 3. september 2006 goveja juha pa še kakšen jabolk.... Citiraj I don't suffer from insanity. I enjoy every minute of it! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 3. september 2006 Prijavi Deli 3. september 2006 vrstico al kr celo čokolado js bom pa mela skledo zelene salate s koruzo in piščancem samo eno vrstico zaenkrat Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 3. september 2006 Prijavi Deli 3. september 2006 Dans sm se spičla z mojimi tko da sem se prostovoljno (v dobro svojega naroda) šikanirala goveje župce, restanga krompirja in svinjskih kotletov sem si šla pa za inat 1 uro kasnej narest pašto z gobovo omako in totalno uživala v njej eat this Eh jabka, zdej grem pa eno domačo jabko pojest, to! Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 3. september 2006 Prijavi Deli 3. september 2006 Zdjle pa ližem in grickam bombone Rondo C,... Me spominjajo na mojo otroštvo... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 3. september 2006 Prijavi Deli 3. september 2006 Dopoldne solata iz doma pridelanega paradajza in paprike, popoldne sm pa tresnu v pečico cipla in par krompirčkov. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 4. september 2006 Prijavi Deli 4. september 2006 njam! žar pa imam tudi jaz rada. zelenjavne ražnjiče. uh ... pa ne sme manjkat okus po malo zasmojenem .. hehe Jap, to je kancerogeno . Če ješ malo tega, ni sile, če pa več...greš pa rakom žvižgat (tko pravjo) Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 4. september 2006 Prijavi Deli 4. september 2006 torteline nardila....pa omako iz tune......ful se mi je čilija usulo, žge kt svina pa saljat Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 4. september 2006 Prijavi Deli 4. september 2006 Pidoče na buzaro, koruzni kruh, kozarc traminca! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 4. september 2006 Prijavi Deli 4. september 2006 Od dans naprej na dietki čem samo še zdravo hrano haha, karkoli že to danes je ane No popoldne mešano solatko, tko kot jo imam najraje in v fajn družbi zdaj zvečer pa sem si naredila puste ovsene kosmiče tako da sem jih najprej mal prepražila na maslu in zalila z malo mleka potem pa notri naribala eno majhno jabko in banano taka kašica je prišla, pismo da mi je kar mal na otročje udarlo Za mami skuhala jajčka z lisičkami in za jutri bučke v omaki - glede na to kolk je dišalo v kuhinji še dobro, da se nisem pregrešila 1:0 zame Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 4. september 2006 Prijavi Deli 4. september 2006 Mamico obisku, pa mi je postrvco spekla. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 5. september 2006 Prijavi Deli 5. september 2006 evo, taka zgodnja ura je, jaz pa že jem zajtrk jogurt, banana, oreški, pa čaj pijem, danes črni čaj Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.