Cookie 5. september 2006 Prijavi Deli 5. september 2006 Včeraj za večerjico: sataraš pa polentoZajtrk: bela kavica pa veeeelik čajaZa malico bo bombetka s tuninim namazom, pa grozdje in hruška.Za kosilce pa solata iz testenin, pečenih bučk, paradižnika, koruze, fetke, paprike, pa obvezno bučno olje in balzamični kis Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 5. september 2006 Prijavi Deli 5. september 2006 LUFT! Cashy, če rabiš kej špeha in odvečnih kil, ti jih z veseljem darujem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 5. september 2006 Prijavi Deli 5. september 2006 Dons bom samo veliko skledo namešane solate, mam berivko, radič, rukolo, koruzo......vse živo ......... pa olivno olje + balzamični kis mmmm Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Teyka 5. september 2006 Prijavi Deli 5. september 2006 danes bojo pa "barvaste" testenine in tunina omaka s paradajzom Citiraj Never let the fear of striking out keep you from playing the game!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 5. september 2006 Prijavi Deli 5. september 2006 Hruške, breskve.Tuna, žemljica..malo čipsa..hruške do onemoglosti.Kaj me pa doma čaka nimam pojma..ziher pa grozdje potem.(kar s trte..nič oprano in tako..)ampak ne menjam za nič na svetu tole.. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 5. september 2006 Prijavi Deli 5. september 2006 snedvič s sejtanom in balaram z lešniki - prek preveč za cel dan. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 5. september 2006 Prijavi Deli 5. september 2006 Yeees 2. dan diete že mimo, i'm feeling goooood!Paradižnikova župca danes, krekerji, litre hruškovega soka, 5-zrnati kruh vedno bolj mi je všeč čeprav mi ni bil tko zlo simpatičen ko sva se spoznala Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 5. september 2006 Prijavi Deli 5. september 2006 5rca kakšno dijeto pa imaš to? jaz se pa ne morm upret špagetom zdejle pa kozarcu refošk zraven...yesssssss, sam da M neha delat že za dons Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 5. september 2006 Prijavi Deli 5. september 2006 Snedla lasagno bolognese Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 5. september 2006 Prijavi Deli 5. september 2006 5rca kakšno dijeto pa imaš to? jaz se pa ne morm upret špagetom zdejle pa kozarcu refošk zraven...yesssssss, sam da M neha delat že za dons Mah ne vem, sej ni neki predpisana nikjer - dohtar bi mi jo ziher odsvetoval No pač odločila sem se da bom imela mal posta ker sem se full zredila, da se spucam z ekstra zdravo hrano... sama "žita" sem si nabavla kot moja mami pravi. Pa moj cilj je čimveč sadnih sokov pit to je pa tut to!Zdej dokler še lahko pač, ko je tako lepo vreme in to... pozimi si ne bom mogla privoščit tkole spustit svoje "obrambne" zidove ko bo mraz napadal in bakterije Drugače se mi je pa zdej kr zasanjalo o bolognese... whatever al na pašti al v lasagni drž se Petra takoj ko bo diete konec si bom šla pa eno zelenjavno lasagno privoščit in to v Špara v Hali A kjer tkoooo noro dobro naredijo in tiste sveže stisnjene sokce imajo v stekleničkah Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 6. september 2006 Prijavi Deli 6. september 2006 mi bomo verjetno zajca samo ne Rudija ...sem v hladilniku vidla taka lušna bedrčka...pol me je pa stisnilo...jaz mogoče ne bom jedla danes Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 6. september 2006 Prijavi Deli 6. september 2006 hm, moj običajni zajtrk, jogurt, oreške, pa melono danesza kosilo: rjavi riž, zelenjavna omaka in sejtan, radičpa malo prej še ostanke od kosila pokončala Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Teyka 6. september 2006 Prijavi Deli 6. september 2006 danes bla bolj na reznih sendvičkih kot na čem drugem...bo pa jutr najbrž kaj bolj domačega Citiraj Never let the fear of striking out keep you from playing the game!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 6. september 2006 Prijavi Deli 6. september 2006 nč ni blo z zjacom, jaz pa tko sestradana dam prinorela :xx!: Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 7. september 2006 Prijavi Deli 7. september 2006 danes sem se vagala - ene 6 mescev samo luft jest ; sicer pa - kar maš, je bulš ko nč, pravjo stari ljudje Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 7. september 2006 Prijavi Deli 7. september 2006 Mmmm...še mal pa se bom lotila paradižnikov z maminega vrta ... mmm ... Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 7. september 2006 Prijavi Deli 7. september 2006 am, zajtrk kot običajnoza malico breskva za kosilo si pa grem narest solato iz mešane zelenjave pa rjavega riža,pa kisla repa bo tudi notri, sem si jo šla prej kupit Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 7. september 2006 Prijavi Deli 7. september 2006 am, zajtrk kot običajnoza malico breskva za kosilo si pa grem narest solato iz mešane zelenjave pa rjavega riža,pa kisla repa bo tudi notri, sem si jo šla prej kupit Ojla, a daš surovo kislo repo, al jo prej kako toplotno obdelaš? A jo kaj narežeš na manjše koščke (da ni tko špagetasta?) Kaj daš pa za en solatni preliv (olje, kis, jogurt, smetana, začimbe?) Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 7. september 2006 Prijavi Deli 7. september 2006 Ojla, a daš surovo kislo repo, al jo prej kako toplotno obdelaš? A jo kaj narežeš na manjše koščke (da ni tko špagetasta?) Kaj daš pa za en solatni preliv (olje, kis, jogurt, smetana, začimbe?)am, kar surovo. sem kupla ono v kozarcu. sveže še nimajo. pa nič je ne narežem.nič preliva ne dam, samo baziliko Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Teyka 7. september 2006 Prijavi Deli 7. september 2006 jest pa danes jedla fileje postrvi in krompir v kosih, pa zraven paradajzovo solatko . full je blo fino, je prov fajn ko je mami na dopustu da ni treba men kuhat Citiraj Never let the fear of striking out keep you from playing the game!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Binch 7. september 2006 Prijavi Deli 7. september 2006 zajtrk: 2 kosa kruha + sir + jogurtkoslilo: zelenjavna juha + kos kruha, sladoledvmes: sadje + sladoled - lučka!Huh, dans je blo mal več vsega, pa sj bom jutr sam na vodi...upam! Da mi uspe - spet!!!! Citiraj I don't suffer from insanity. I enjoy every minute of it! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 7. september 2006 Prijavi Deli 7. september 2006 Zadnje čase živim večinoma samo od graha, paprik in feferonov, prepraženih na olivnem olju. Mmmmm...Problem je, da nihče več ne hodi k meni na kosilo, ker niso navajeni na moje feferončke.In potem začnejo kašljati, iz oči jim začnejo tečt solze, odpirajo usta kot ribe in tečejo po vodo.Kdo bi jih razumel... Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 8. september 2006 Prijavi Deli 8. september 2006 filane paprike.... se mi zdi da so non stop povsod in vsi sam še o njih govorijo.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
angeo 8. september 2006 Prijavi Deli 8. september 2006 Buranijo in pa za posladek palačinke z nutelo Citiraj A guardian AngelWho will guide what you do,Her pure essence is love,Sent to watch over you Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 8. september 2006 Prijavi Deli 8. september 2006 nič , ker mam prazno denarnico, hladilnik in omare Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.