Skoči na vsebino

Kaj bomo dons jedl

Recommended Posts

Včeraj za večerjico: sataraš pa polento

Zajtrk: bela kavica pa veeeelik čaja

Za malico bo bombetka s tuninim namazom, pa grozdje in hruška.

Za kosilce pa solata iz testenin, pečenih bučk, paradižnika, koruze, fetke, paprike, pa obvezno bučno olje in balzamični kis x:px x:px x:px

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Deli na socialnih omrežjih

Dons bom samo veliko skledo namešane solate, mam berivko, radič, rukolo, koruzo......vse živo ......... pa olivno olje + balzamični kis mmmm x^x
Support bacteria, they're the only culture some people have!

Hruške, breskve.

Tuna, žemljica..malo čipsa..hruške do onemoglosti.

Kaj me pa doma čaka nimam pojma..ziher pa grozdje potem.(kar s trte..nič oprano in tako..)ampak ne menjam za nič na svetu tole..

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Yeees 2. dan diete že mimo, i'm feeling goooood!

Paradižnikova župca danes, krekerji, litre hruškovega soka, 5-zrnati kruh :yumy: vedno bolj mi je všeč čeprav mi ni bil tko zlo simpatičen ko sva se spoznala x:Dx

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

5rca kakšno dijeto pa imaš to?

jaz se pa ne morm upret špagetom zdejle pa kozarcu refošk zraven...yesssssss, sam da M neha delat že za dons x:px

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

5rca kakšno dijeto pa imaš to?

jaz se pa ne morm upret špagetom zdejle pa kozarcu refošk zraven...yesssssss, sam da M neha delat že za dons x:px

Mah ne vem, sej ni neki predpisana nikjer - dohtar bi mi jo ziher odsvetoval x:Dx x:px

No pač odločila sem se da bom imela mal posta ker sem se full zredila, da se spucam z ekstra zdravo hrano... sama "žita" sem si nabavla kot moja mami pravi. Pa moj cilj je čimveč sadnih sokov pit x^x to je pa tut to!

Zdej dokler še lahko pač, ko je tako lepo vreme in to... pozimi si ne bom mogla privoščit tkole spustit svoje "obrambne" zidove ko bo mraz napadal in bakterije x:o)x

Drugače se mi je pa zdej kr zasanjalo o bolognese... whatever al na pašti al v lasagni :sori: drž se Petra xcrossfingx x:Dx takoj ko bo diete konec si bom šla pa eno zelenjavno lasagno privoščit in to v Špara v Hali A kjer tkoooo noro dobro naredijo in tiste sveže stisnjene sokce imajo v stekleničkah :yumy:

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

mi bomo verjetno zajca :eek:

samo ne Rudija x:Dx ...sem v hladilniku vidla taka lušna bedrčka...pol me je pa stisnilo...

jaz mogoče ne bom jedla danes x;)x

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

nč ni blo z zjacom, jaz pa tko sestradana dam prinorela :xx!:

afriški pregovor

am, zajtrk kot običajno

za malico breskva

za kosilo si pa grem narest solato iz mešane zelenjave pa rjavega riža,

pa kisla repa bo tudi notri, sem si jo šla prej kupit x:Ix x:px

Ojla, a daš surovo kislo repo, al jo prej kako toplotno obdelaš? A jo kaj narežeš na manjše koščke (da ni tko špagetasta?) Kaj daš pa za en solatni preliv (olje, kis, jogurt, smetana, začimbe?)

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Ojla, a daš surovo kislo repo, al jo prej kako toplotno obdelaš? A jo kaj narežeš na manjše koščke (da ni tko špagetasta?) Kaj daš pa za en solatni preliv (olje, kis, jogurt, smetana, začimbe?)

am, kar surovo. sem kupla ono v kozarcu. sveže še nimajo. pa nič je ne narežem.

nič preliva ne dam, samo baziliko x:)x

... svet pripada tistim,

ki verjamejo v svoje sanje ...

jest pa danes jedla fileje postrvi in krompir v kosih, pa zraven paradajzovo solatko x:px . full je blo fino, je prov fajn ko je mami na dopustu da ni treba men kuhat x:Dx
Never let the fear of striking out keep you from playing the game!!!

zajtrk: 2 kosa kruha + sir + jogurt

koslilo: zelenjavna juha + kos kruha, sladoled

vmes: sadje + sladoled - lučka!

Huh, dans je blo mal več vsega, pa sj bom jutr sam na vodi...upam! Da mi uspe - spet!!!!

I don't suffer from insanity. I enjoy every minute of it!

Zadnje čase živim večinoma samo od graha, paprik in feferonov, prepraženih na olivnem olju. Mmmmm...

Problem je, da nihče več ne hodi k meni na kosilo, ker niso navajeni na moje feferončke.

In potem začnejo kašljati, iz oči jim začnejo tečt solze, odpirajo usta kot ribe in tečejo po vodo.

Kdo bi jih razumel...

:inocent:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...