Michelle 23. april 2005 Prijavi Deli 23. april 2005 Sojine polpete in solataaaaaaaaa Za malico sem si pa ze v trgovini kupila sojin jogurt Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 23. april 2005 Prijavi Deli 23. april 2005 Mi bomo pa danes na rižu in solati Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 23. april 2005 Prijavi Deli 23. april 2005 Joj, jaz sem pa glihkar zajtrk mela, pa moram do 3h si se nekaj za kosilo zmislit, ker pol do vecera ne bo casa bucke mam.. kuskus.. bomo neki scaral... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 23. april 2005 Prijavi Deli 23. april 2005 jz pa dons nepalsko vegeterjansko pojedino Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 23. april 2005 Prijavi Deli 23. april 2005 Evo - improvizacija za prste pojest Kuskus z bakalarjem, kaprami in camembertom Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 23. april 2005 Prijavi Deli 23. april 2005 To mora bit pa eksplozija za brbončice Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 23. april 2005 Prijavi Deli 23. april 2005 Jaz bom pa danes radler Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 23. april 2005 Prijavi Deli 23. april 2005 Si na tekoči dieti? Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 solato... kaj bomo zram pa še ne vem... za enkrat sem sam do solate pršla... hehehe Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 spekla sem kruh, naprej pa še tudi ne vem-juhica?omakica?solatkica? Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 Dons bom pa prpravu: Hua sheng zhi ji kuai in Tang cu xia fan in Suan sha la za desert pa Zha shuiguo shala! Grem kuhat! Prevod:Piščančje kocke v arašidovi omaki,pražen riž s sladko-kislimi rakci,kisla zelenjavna solata,rahlo popečena sadna solata! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 Bom pobrskala po zamrzovalniku, ker se mi ne da nič, ne samo cmarit Niti oblečt in malce napleskat nos, da bi kam ven šli. Bi mogle bit še ene sarme, pa kaneloni, pa jota, ..... mah, klinc, se bom pustila postreči danes Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 sem pripravila pašto s koruzo, grahom, korenjem, začinjeno z obilico curry začimbe in radič Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 mi smo šli pa dons u mčkator, pa sm jedwa zelenjavni kanelon, pa mal praženga krompirja... pa vse sorte enih solatk sem si nadevala... vsake čist mal... je blo fino. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 2. maj 2005 Prijavi Deli 2. maj 2005 Grem pojest en mamin višnjev štrudelj mljask, obožujem ga! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 2. maj 2005 Prijavi Deli 2. maj 2005 češplove knedlne.. Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 3. maj 2005 Prijavi Deli 3. maj 2005 Danes smo jedli: testenine v smetanovo-tunini omakci, z veliko česna, ter zelena solatka s paradižnikom. Njamata....... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 5. maj 2005 Prijavi Deli 5. maj 2005 z dele grickam..mandeljni,slan poprazeni njam..heheh pa veliiiiiiiiiiko šalo kofeta..jep Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 Palachinke z jagodami... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 pr ženi so ble jagode s smetano... sam... pr men ni blo več placa za to... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>pr ženi so ble jagode s smetano... sam... pr men ni blo več placa za to... Ekhhh...kaj sem jaz res edini kle, ki razmislja.Za take primere se pa nosi doggy-bag s sabo.Jah kaj...ma pac tvoj pes cudne prehranjevalne navade. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aiša 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 jagode Njamsko Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 sm dobila prej svoj suhomesni delež kolin........kk smo specialne želodce nardili....njami nesramno dobri so Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 špagetki ala tuna Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 Jagode predvsem.Grem pogledat v hladilnik, po moje si bom pripravila bucke. Al pa solato z vsem ( beri: zelena, paradiznik, koruza, fizol in jogurt). Groza, ko sem sama in ne kuham Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.