Trudi 9. september 2006 Prijavi Deli 9. september 2006 Jest pa se tolažit z sendwichom Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. september 2006 Prijavi Deli 10. september 2006 dons neb nč jedla. sm včeri mela mačka pa sem mau preveč, kr kila več dons... dons nč. sam k... k morm une vn pelat jest. dubočica bo padla pa bojo čevape jedl. najbul. eno plato za dva... pa lahk jz bulim zravn. hahaha Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Teyka 10. september 2006 Prijavi Deli 10. september 2006 danes pa je na jedilniku "pravo" nedeljsko kosilo. goveja juhica, pečen krompir, meso in solatka...more bit, ker je krajevni praznik in sorodniki pridejo na kosilo. Citiraj Never let the fear of striking out keep you from playing the game!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Teyka 11. september 2006 Prijavi Deli 11. september 2006 testeninska solata in pečene paprike polnjene s sirom Citiraj Never let the fear of striking out keep you from playing the game!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 11. september 2006 Prijavi Deli 11. september 2006 kaj čm pa jz dons met za kosiw? hmmmm.... tortoline sem si nabavla... al pa mogoče kšno juhco. bom še vidwa kaj bo pasal k pridem domov. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 11. september 2006 Prijavi Deli 11. september 2006 .... tortoline sem si nabavla... Tud jst sm jih dons nabavu, sam niso u prvem planu. Bom šel počas ven zakurit in bom fuknil košček trupla piščanca in košček trupla prašiča na žar; zraven pa ogromno zelenjave. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 11. september 2006 Prijavi Deli 11. september 2006 neki diši po filani papriki Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 11. september 2006 Prijavi Deli 11. september 2006 postajam lačna sem ob jabolkih in vodi Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 11. september 2006 Prijavi Deli 11. september 2006 jaz pa danes menda eno dobro domačo gobovo juhico ... sem dedkovo skrinjo malo izpraznila .. hehe Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 11. september 2006 Prijavi Deli 11. september 2006 recept za polpete: veliika buča pribl pol metra, decimeter premera , jo olupiš, naribaš, posoliš in pustiš da spusti vodo, medtem sem dala v to zmes še precej popra, malo nekih začimb podobno kot vegeta, peteršilj (posušen),in to se je namakalo, potemodlila vodo kolikor se je dalo, dodala 2 pesti pšenič. zdroba, 2 veliki sesekljani čebuli, in moko za kruh) da poveže in da ni preveč bljuzgavo + paradižnik iz tube, fejst stisnila, in ! kania salsa-hot chilly sauce, od oka 6 velikih žlic...za okus. nato se oblikuje polpetke (ne preveč debele) kar v roki in cvre na olivnem olju. super so ratali. Jaz pa noter še malo sira naribam, pa česna, pa brez paradižnikove mezge. je tudi ok. Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 11. september 2006 Prijavi Deli 11. september 2006 jaz sem pa danes samo riž ... brez vsega ... pasal Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 11. september 2006 Prijavi Deli 11. september 2006 evo še slikico kosila od zadnjič ... gobice, bučke, malancani, krompirček, paprika, malo sira pa še italijanski radič se je nekje skrival ... mmmmmmm Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 11. september 2006 Prijavi Deli 11. september 2006 Kar lačna postajam ob tehle vaših... dobrotah Jst še vedno na dietki, danes zjutraj sem se prekršila za en mini košček biskvitka omočenega v čokolado :xx!: tok sem šibka pismo! No ampak je šel en teden skozi, uspešno od danes naprej pa župcina dieta, mnjamsi prov morm rečt da je ubitačno dobra tale predpisana juhca, bomo vidli če bo kaj učinka Torej, rešujem se mesa, delam bolj na zelenjavi Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 11. september 2006 Prijavi Deli 11. september 2006 crkotina je meso. ki ga na tej deski ni. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 11. september 2006 Prijavi Deli 11. september 2006 Jst pa vidim samo zelo slastno zelenjavo iz žara potreseno z naribanim sirom Lačna Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 12. september 2006 Prijavi Deli 12. september 2006 včeri sem si sama ustvarla kremno zelenjavno juhco. bla zelo okusna. dons bom kej podobnega.že zdej sem lačna... bom en jogurt Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
angeo 12. september 2006 Prijavi Deli 12. september 2006 Hot-dog zakaj pa ne Citiraj A guardian AngelWho will guide what you do,Her pure essence is love,Sent to watch over you Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 12. september 2006 Prijavi Deli 12. september 2006 jz bi pa mogoče polpete pa zelenjavo... .... tok sem neki lačna dons... nicht gut... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 12. september 2006 Prijavi Deli 12. september 2006 neki diši po filani papriki Jst sm si jih na zalogo naredila (zmrzovalnik), tko da ta tedn bojo kr filane paprike na jedilniku! Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 12. september 2006 Prijavi Deli 12. september 2006 Zrezki iz mletega mesa,pa solata ,pa pire krompir..in čokoladni puding po vrhu... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 12. september 2006 Prijavi Deli 12. september 2006 Zrezki iz mletega mesa,pa solata ,pa pire krompir..in čokoladni puding po vrhu... haaaaaaaaa podobn k pr men. polpeti bojo pa pire. solata pa tut ni slaba ideja - bom na poti dam kupla tenks Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 12. september 2006 Prijavi Deli 12. september 2006 pridem domov lačna ko volk, začnem jest torteline in solato ... ne morem jest .... čokolado rabim, če ne bom umrla ... zato si grem po nekaj pred šihtom, če ne ne bom mogla delati. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 12. september 2006 Prijavi Deli 12. september 2006 začnem jest torteline in solato Jst sm si tud dons tole kombinacijo omislu. Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 12. september 2006 Prijavi Deli 12. september 2006 Jz sem pa prej en full dober hamburger zmazala..Mi ga je sekica prinesla,da me mal pocartla,ko se že dolgo nisva vidle..Kaj je bil dober.. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Teyka 12. september 2006 Prijavi Deli 12. september 2006 jest pa sm jedla za kosilo pire krompir, puranji zrezek in solatko, za sladico pa vanilijev sladoled, za večerjo pa sem si privoščla čokoladne krogljice z mlekom Citiraj Never let the fear of striking out keep you from playing the game!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.