Skoči na vsebino

Kaj bomo dons jedl

Recommended Posts

dons neb nč jedla. sm včeri mela mačka pa sem mau preveč, kr kila več dons... dons nč. sam k... k morm une vn pelat jest. dubočica bo padla pa bojo čevape jedl. najbul. eno plato za dva... pa lahk jz bulim zravn. x:Dx hahaha
spet se mi je na bolš poslabšal
Deli na socialnih omrežjih

danes pa je na jedilniku "pravo" nedeljsko kosilo. goveja juhica, pečen krompir, meso in solatka...more bit, ker je krajevni praznik in sorodniki pridejo na kosilo.
Never let the fear of striking out keep you from playing the game!!!

.... tortoline sem si nabavla...

Tud jst sm jih dons nabavu, sam niso u prvem planu. Bom šel počas ven zakurit in bom fuknil košček trupla piščanca in košček trupla prašiča na žar; zraven pa ogromno zelenjave.

lalala

http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

jaz pa danes menda eno dobro domačo gobovo juhico ... sem dedkovo skrinjo malo izpraznila .. hehe

Tudi čez tisoč let, tu bom stal,

sonce bo moje srce,

ena od tisoč zvezd mi bo prav ,

nosil bom njeno ime ...

recept za polpete: x:px

veliika buča pribl pol metra, decimeter premera x:)x , jo olupiš, naribaš, posoliš in pustiš da spusti vodo,

medtem sem dala v to zmes še precej popra, malo nekih začimb podobno kot vegeta, peteršilj (posušen),

in to se je namakalo, potem

odlila vodo kolikor se je dalo, dodala 2 pesti pšenič. zdroba, 2 veliki sesekljani čebuli, in moko za kruh) da poveže in da ni preveč bljuzgavo + paradižnik iz tube, fejst stisnila, in !

kania salsa-hot chilly sauce, od oka 6 velikih žlic...za okus. nato se oblikuje polpetke (ne preveč debele) kar v roki in cvre na olivnem olju.

super so ratali.

x:Ix

Jaz pa noter še malo sira naribam, pa česna, pa brez paradižnikove mezge. je tudi ok. x:px

http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg

evo še slikico kosila od zadnjič ... gobice, bučke, malancani, krompirček, paprika, malo sira pa še italijanski radič se je nekje skrival ... mmmmmmm x:px x^x

Tudi čez tisoč let, tu bom stal,

sonce bo moje srce,

ena od tisoč zvezd mi bo prav ,

nosil bom njeno ime ...

Kar lačna postajam ob tehle vaših... dobrotah xrolleyesx

Jst še vedno na dietki, danes zjutraj sem se prekršila za en mini košček biskvitka omočenega v čokolado :xx!: tok sem šibka pismo! No ampak je šel en teden skozi, uspešno :palec: od danes naprej pa župcina dieta, mnjamsi prov morm rečt da je ubitačno dobra tale predpisana juhca, bomo vidli če bo kaj učinka :vio:

Torej, rešujem se mesa, delam bolj na zelenjavi x^x

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Jst pa vidim samo zelo slastno zelenjavo iz žara potreseno z naribanim sirom :2src:

Lačna xrolleyesx

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

neki diši po filani papriki x:px x:Dx x^x

Jst sm si jih na zalogo naredila (zmrzovalnik), tko da ta tedn bojo kr filane paprike na jedilniku!

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Zrezki iz mletega mesa,pa solata ,pa pire krompir..in čokoladni puding po vrhu... :yumy:

haaaaaaaaa x:Dx x:Dx x:Dx podobn k pr men. polpeti bojo pa pire. solata pa tut ni slaba ideja - bom na poti dam kupla x:px

tenks x:Xx

spet se mi je na bolš poslabšal

Guest mačona
pridem domov lačna ko volk, začnem jest torteline in solato ... ne morem jest .... čokolado rabim, če ne bom umrla ... zato si grem po nekaj pred šihtom, če ne ne bom mogla delati. x:Dx x:Dx x:Dx

Jz sem pa prej en full dober hamburger zmazala..Mi ga je sekica prinesla,da me mal pocartla,ko se že dolgo nisva vidle..Kaj je bil dober.. :yumy: :yumy:

Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.

Richard Bach

jest pa sm jedla za kosilo pire krompir, puranji zrezek in solatko, za sladico pa vanilijev sladoled, za večerjo pa sem si privoščla čokoladne krogljice z mlekom x:px
Never let the fear of striking out keep you from playing the game!!!

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...