Skoči na vsebino

Kaj bomo dons jedl

Recommended Posts

Dost mam diete, pizzo bi :V:

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Deli na socialnih omrežjih

oh ... :sori: kaj je zdaj to, cele dneve bi samo jedla ... :sori:

Mah, zdej se že en teden in dva dni "stradam" od tega pa že sigurn 5 dni mislim na eno četrtinco pizze :V: zadnjič je bla mami tko "uvidevna" pa je nardila za sobotno kosilo dve meni najljubši jedi - eno so bli njoki z golažem, drugo pa so čupavci (sladica pač, biskvitek v čokoladi in kokosu) ...pol pa še spod od sosedov palačinke zadišijo pa pizzopek vstop v dvigalo, kolegica govori o špagetih xrolleyesx čist adijo pamet :xx!:

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Guest mačona
Mah, zdej se že en teden in dva dni "stradam" od tega pa že sigurn 5 dni mislim na eno četrtinco pizze :V: zadnjič je bla mami tko "uvidevna" pa je nardila za sobotno kosilo dve meni najljubši jedi - eno so bli njoki z golažem, drugo pa so čupavci (sladica pač, biskvitek v čokoladi in kokosu) ...pol pa še spod od sosedov palačinke zadišijo pa pizzopek vstop v dvigalo, kolegica govori o špagetih xrolleyesx čist adijo pamet :xx!:

x:px x:px x:px

pol pa malo "ustavi" dieto, malo se pregreši in pol nadaljuj ... :inocent: ah, te diete ... not for me. :o|o: rabim stres na eks in sem avtomatsko na dieti ali pa nič iz tega in jem kot volk.

Ma ja dej, so šle dve kili in par dek dol, če se pregrešim bom takoj vse nazaj dobila xrolleyesx sej bom preživela, tut če umrem vmes :vragec:

jaz bi si šla pa po raviole pa nardila sirovo omako zravn...samo potem bi verjetno počla, al pa celo popoldne k crknjen konj ležala doma in se po glau toukla, kva sem se rabla tko nažret :xx!:

...tko da še ne vem kaj bom jedla :inocent:

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

no, sem naredila rižotko s česnčkom, papriko, korenjem (vsi zelenjavni ostanki iz hladilnika)

pa žlica lanenega olja

x;)x

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

:wOOt: xg:Dx kake imaš?

ne, nisem, bi jo še jedla, pa je nimam več :C:

a prideš k men na bled? dobiš ta veliiiiko milko s celimi lešniki x:px x:)x

Aiwek, mene pa česen čist nič ne moti x:px x:Xx x8Dx x:o)x

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

juhu! jz sm si pa včer kristalko kupla, tko da jo bom dons prpravla s česnčkom pa bučnim oljem. pa svež polnozrnat kruhek zraven x:px

njama njama

Pa menda ja ne našo kristalko iz foruma? A si kanibal, al kwa. Če si požrla našo kristalko, ti nikol ne odpustim, pa Bog ti tud ne bo. x:o)x x:o)x x^x

lalala

Jst pa, k waljda nimam bene domišljije, sm pa spet ribe pa solato.

lalala No2

http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

ribe so pa res najboljše meso x:Dx

....super, jaz bi vsak dan kako ribico, pa školkulje, hobotnikulje, škampulje...mmmmm x:px

afriški pregovor

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...