Trillian 12. september 2006 Prijavi Deli 12. september 2006 Danes za kosilo Subway-ev vegi sendvič. Mnjami! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 12. september 2006 Prijavi Deli 12. september 2006 Dost mam diete, pizzo bi Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 12. september 2006 Prijavi Deli 12. september 2006 Lačn sm k svina Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 12. september 2006 Prijavi Deli 12. september 2006 Dost mam diete, pizzo bi oh ... kaj je zdaj to, cele dneve bi samo jedla ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 12. september 2006 Prijavi Deli 12. september 2006 oh ... kaj je zdaj to, cele dneve bi samo jedla ... Mah, zdej se že en teden in dva dni "stradam" od tega pa že sigurn 5 dni mislim na eno četrtinco pizze zadnjič je bla mami tko "uvidevna" pa je nardila za sobotno kosilo dve meni najljubši jedi - eno so bli njoki z golažem, drugo pa so čupavci (sladica pač, biskvitek v čokoladi in kokosu) ...pol pa še spod od sosedov palačinke zadišijo pa pizzopek vstop v dvigalo, kolegica govori o špagetih čist adijo pamet :xx!: Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 12. september 2006 Prijavi Deli 12. september 2006 Mah, zdej se že en teden in dva dni "stradam" od tega pa že sigurn 5 dni mislim na eno četrtinco pizze zadnjič je bla mami tko "uvidevna" pa je nardila za sobotno kosilo dve meni najljubši jedi - eno so bli njoki z golažem, drugo pa so čupavci (sladica pač, biskvitek v čokoladi in kokosu) ...pol pa še spod od sosedov palačinke zadišijo pa pizzopek vstop v dvigalo, kolegica govori o špagetih čist adijo pamet :xx!: pol pa malo "ustavi" dieto, malo se pregreši in pol nadaljuj ... ah, te diete ... not for me. rabim stres na eks in sem avtomatsko na dieti ali pa nič iz tega in jem kot volk. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 12. september 2006 Prijavi Deli 12. september 2006 Ma ja dej, so šle dve kili in par dek dol, če se pregrešim bom takoj vse nazaj dobila sej bom preživela, tut če umrem vmes Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 juhu! jz sm si pa včer kristalko kupla, tko da jo bom dons prpravla s česnčkom pa bučnim oljem. pa svež polnozrnat kruhek zraven njama njama Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 jaz bi si šla pa po raviole pa nardila sirovo omako zravn...samo potem bi verjetno počla, al pa celo popoldne k crknjen konj ležala doma in se po glau toukla, kva sem se rabla tko nažret :xx!: ...tko da še ne vem kaj bom jedla Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 jaz pa danes z zelenjavo nadevan krompir, vegetarianske polpetke in kristalko. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 ocvrti zajček Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 jaz pa danes z zelenjavo nadevan krompir, vegetarianske polpetke in kristalko. a lahk pridem Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 hm. danes bo bolj težka, je že kosilo mimo, se pa lahko za drugič zmeniva Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 no, sem naredila rižotko s česnčkom, papriko, korenjem (vsi zelenjavni ostanki iz hladilnika) pa žlica lanenega olja Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 pomfri (brez soli), pohan sir, solata iz paradižnika, kumar, paprike in koruze. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 ravno pokončala četrt milke, kolikor mi jo je še ostalo od včeraj Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 ravno pokončala četrt milke, kolikor mi jo je še ostalo od včeraj to je pa nekam malo zate... a si na dieti? Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 hm. danes bo bolj težka, je že kosilo mimo, se pa lahko za drugič zmeniva okej jz sm pa solatko pojedwa še zdej mam okus po česnu dons nav nobenga bliz Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 to je pa nekam malo zate... a si na dieti? kake imaš?ne, nisem, bi jo še jedla, pa je nimam več Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 kake imaš?ne, nisem, bi jo še jedla, pa je nimam več a prideš k men na bled? dobiš ta veliiiiko milko s celimi lešniki Aiwek, mene pa česen čist nič ne moti Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 mene tut ne obožujem odganja zle duhove pa še za spomin je dober Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 juhu! jz sm si pa včer kristalko kupla, tko da jo bom dons prpravla s česnčkom pa bučnim oljem. pa svež polnozrnat kruhek zraven njama njama Pa menda ja ne našo kristalko iz foruma? A si kanibal, al kwa. Če si požrla našo kristalko, ti nikol ne odpustim, pa Bog ti tud ne bo. lalala Jst pa, k waljda nimam bene domišljije, sm pa spet ribe pa solato. lalala No2 Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 si pa res bogi skor tak kot js..razn da ribe :xx!: zamenjam z pišancom Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 ribe so pa res najboljše meso ....super, jaz bi vsak dan kako ribico, pa školkulje, hobotnikulje, škampulje...mmmmm Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 pa da crknem najbolša ribica je svinska ribica Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.