strelka02 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 dones sem jedla palačinke..... Se pogovarjate o ribah.....zelo dobro, sam še boljš bi bilo, če ne bi bilo ribjih kost.....npr od postrvi so ubitačne Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 pa da crknem najbolša ribica je svinska ribica tut to ni slabo dones sem jedla palačinke..... Se pogovarjate o ribah.....zelo dobro, sam še boljš bi bilo, če ne bi bilo ribjih kost.....npr od postrvi so ubitačne postvi pa ne jem... :xx!: sladkovodnih ribic pa ne...jih je pa dost đabe lovit...če pa kej znam...znam pa ribe lovit...yesssssss...ok znam tut še kej druzga imam že celo trofejo morskih rib najbolj ponosna pa na 2 oradi Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 Vidiš jaz jih pa ne lovim....jem jih pa rada nimam potrplenja...pravijo pa ja da si ob ribolovu fajn živce spočiješ Postrvi so mi dobre.....še raje pa ima morske ribe...ne jem pa rakcev pa školjk, ker po školjkah sem enkrat prav veselo estrila .... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 Bomo vidl, če bom spelu. Dons sm jedu sam enkrat. Ker ne zaupam svojim mortebitnim nočnim napadom lakote, bom iz gole previdnosti spravil kruh en štuk višje . ČPe bom pa ponoč tok lačen, da bom šel v zgornji štuk ponga, me pa tud en lep kurc gleda. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 še bolš je če kruha sploh nimaš...pol itak nimaš kaj jest Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 še bolš je če kruha sploh nimaš...pol itak nimaš kaj jest Ma, sj ga ful mal jem. Včerjašnje 350 gramske sezamove štručke je še 3/4. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 ura se bliža polnoči, Nosorog komentira v temi "kaj bomo dons jedl", Mačona uleti in že študira, kaj bi še prigriznila pred spanjem ... ko sem prišla s šihta sem snedla:solato, ki mi je ostala od kosila in kos kruha, kos kruha, tuno, paradižnik in koruzo, navadni jogurt, zmešan z banano, grozdjem in slivami, eno riževo čokolado, eno tuno kar tako brez vsega .... še kaj ... mislim, da ne, vsaj zdi se mi, da ne ... se bom še spomnila ... sicer pa grem zdaj iskat še kakšne priboljške. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 Ma, sj ga ful mal jem. Včerjašnje 350 gramske sezamove štručke je še 3/4. lalalama js sem ga nehala kupovat....če ga ni, ni skušnjave.... ura se bliža polnoči, Nosorog komentira v temi "kaj bomo dons jedl", Mačona uleti in že študira, kaj bi še prigriznila pred spanjem ... ko sem prišla s šihta sem snedla:solato, ki mi je ostala od kosila in kos kruha, kos kruha, tuno, paradižnik in koruzo, navadni jogurt, zmešan z banano, grozdjem in slivami, eno riževo čokolado, eno tuno kar tako brez vsega .... še kaj ... mislim, da ne, vsaj zdi se mi, da ne ... se bom še spomnila ... sicer pa grem zdaj iskat še kakšne priboljške. a sam Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 ma js sem ga nehala kupovat....če ga ni, ni skušnjave.... a sam potem sem še malo sadja in en Obstgarten . glavno da se počutim fit ... čeprav sem si merila obsegn pasu in bokov malo prej ... nisem mogla verjeti ... obseg je večji kot kadarkoli, ampak ko se vidim v špeglu, si več ne govorim "debela si, shujšaj", pač pa "lepa si taka kot si, originalna, žariš in ni se ti treba spreminjati". Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 si več ne govorim "debela si, shujšaj", pač pa "lepa si taka kot si, originalna, žariš in ni se ti treba spreminjati". tak se govori jaz pa pravkar pokončala jogurt, banano, pa nekaj oreškovzdajle me še dve skodelici čaja čakata, pol pa šibam delat Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 Pa menda ja ne našo kristalko iz foruma? A si kanibal, al kwa. Če si požrla našo kristalko, ti nikol ne odpustim, pa Bog ti tud ne bo. salato sm kupla in pojedla dons pa prov ne vem kaj bom. mogoče bom šla kr direkt spat k damu pridem. kdo bo še kuhu za v službi sem si pa včer mislije končno nabavla pa jogurte, tko da se bom s tem nasitila Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 jaz pa pravkar mljackam kruh nadrobljen v kakav. zmanjkalo grisa, čokota in hrustka. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 mmmm musliji čeprov mam filing, da se bom hitr naveličala....kaj čm dons za kosilo Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 kul. zadnjič sem kuhala polpete, se mi zdi....s sirom brez sira, pojedla sem jih sama skoraj vse. ker je bil preveč "čuden" okus, nenavaden. niso vajeni....danes :xx!: izjemoma torta ... recept:http://www.kulinarika.net/baze/recept.asp?ID=6359 moja je spet drugačna, ker sem povečala dozo kokosa, zmanjšala jajca, pvečala čokolado in sladko smetano.zgornji "štuk" ni rjav ampak pisan. naš zamrzovalnik je švoh. Te je kar težko prepoznati ... Ful neki kuhaš. Super lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 isto kot včeraj - pomfri, pohan sir in dbestično solato - ker mi diši mastno in ker brez blema jem tako čudovito kosilo dva, tri dni zaporedoma. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 jaz imam pa v pečki krompir na kolobarje, čez domač paradajs pa belo čebulokrompir bil osoljen, popopran in namočen v olivca pa mal origana čez grem zdej gledat...mogoče bom mal s folijo pokrila, da se mi čebula ne skur lahko bi še sir gor dala, pa ne bom, ker sem si prej 1 jogurt prvoščla, škoda da nimam nobene gobice, bi fino zraven pasala Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Jaade 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 Bučke v pečici (najprej jih malo zblanširam v slani vodi, potem nafilam in nato popečem v pečici) filane z nadevom zmiksanim iz malancan, pelatov, oliv, bazilike, česna, kisle smetane, malo posušenih paradižnikov, malo sojine omake in malo začimbne mešanice Sabzi masala, na vrh dam še rezincegorgonzole in.... dober tek Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 ima kdo recept za doma narejene posušene paradižnike???? Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 Tok idej pa tok materiala v hladilniku, pa sem se odločil, da mi dons pripada sam še paradajz-paprika solata. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dadika 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 A zato nisi hotel včeraj štrudla jest....hujšaš? Citiraj LEPOTA ŽIVLJENJA JE SKRITA V LJUBEZNI DO ŽIVLJENJA.BREZ NJE JE VSAKO ŽIVLJENJE DOLGOČASEN SPREHOD. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 A zato nisi hotel včeraj štrudla jest....hujšaš? Bil sem ravno od kosila, pa tud hujšam, seveda. S tem v zvezi sem šel od tebe grede še v Sport 2000 po desko za trebušnjake. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dadika 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 Ja , saj je prav tako....uživaj v telovadbi. Citiraj LEPOTA ŽIVLJENJA JE SKRITA V LJUBEZNI DO ŽIVLJENJA.BREZ NJE JE VSAKO ŽIVLJENJE DOLGOČASEN SPREHOD. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 kako pa deska za trebušnjake zgleda? a to je tista klop nagnjena, ki te ubije? Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 jz sem zelenavno župo spet nardila. prow ne da se mi kuhat... sam sem se je pa kr napokala dost za dons.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 kako pa deska za trebušnjake zgleda? a to je tista klop nagnjena, ki te ubije? lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.