girly 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 uh. to sem tistih edinič, ko sem šla na fitnes, sprobala, pa sem se odločila, da ni zame. se mi je zdelo, da sem na srednjeveški mučilni napravi. še samo jesihove grenke sadeže pravce bi mi kdo zraven recitiral, pa bi bila na robu smrti. sicer pa sem danes papala pečen krompirček, brstični ohrovt na maslu z drobtinami, polpetke in solato. dokaj podobno včerajšnjemu kosilu. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 kwa sm se napapcu... pechene buchke, pire krompir pa govej shniclpol bl zvecher me pa she sladoled chakamljask, mljask, mljask...burp zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 kwa sm se napapcu... pechene buchke, pire krompir pa govej shniclpol bl zvecher me pa she sladoled chakamljask, mljask, mljask...burp zlomk...tralala ti se pa res nimaš kej prtožvat Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 ja pa saj je že večer. jaz sem včeraj zvečer en karonast lonček Ledenke. mmmm ... mogoče bi pa danes tudi. hm Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 ti se pa res nimaš kej prtožvat kdo se pa prtozhuje??? ja pa saj je že večer. zvecher se zachne po polnochi... jutro pa k ustanem....po dvanajsti naprej... zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 ma kje. jaz ob 22 h že tako spim, da se derem poleg ... Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 ma kje. jaz ob 22 h že tako spim, da se derem poleg ... sej men se takrat tut dere....zvochniki na ushesa zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 sem ravno na pop tv news brala, da eric clapton in en tip is the who postajata gluha oz. jima zveni v ušesih zaradi pregasnih koncertov v preteklosti ... je mogoče za razmislit. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 sem ravno na pop tv news brala, da eric clapton in en tip is the who postajata gluha oz. jima zveni v ušesih zaradi pregasnih koncertov v preteklosti ... je mogoče za razmislit. niti nes tem se bom ukvarjal ko bom tolk star kokr clapton... zej pa zhuuuurat.... zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 ma čisto prav imaš kaj pa če bo jutri konec sveta. vso šparanje bilo povsem brezveze. grem kar s sendvičem počastit to ugotovitev. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 danes pa so na sporedu mlinci in rdeče zelje, on bo še nek zrezek, jaz pa še razmišljam, kaj si naj zraven omislim ... glede zajtrka pa še tudi ne vem ... Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 mami bo kitajsk kuhalalalalalaa :hepko: Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 jaz sem si pa 2 toasta s tuno, solato, paradižnikom nardila, ker se mi ni dalo v trgovino....pa sem ju prkurla, ker je un toplen sir total nekvaliteten in se je med pečenjem v toasterju ves ven razlil pop bom pa naredila peresnike s korenjem in česnom (preprosto, ampak ful dobro), pa solatko zravn ne grem na kosiu, je dež...jaz sem pa iz cukra Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 porova juhastročji fižoltople murke Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Veza 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 porova juhastročji fižoltople murkexyumyx fižol pred koncertom? Pogumno! jaz pa pasulj dans. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 ma to ti je stročji fižol..ni tolk nevaren..koncert je pa itak jutr Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 Gobovo juhco kuham. Po cel bajt diši, k svina v buče . lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Binch 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 Hm, zadne čase obožujem sir...tko da so dans (spet) bli topli sendviči s sirom...njam Citiraj I don't suffer from insanity. I enjoy every minute of it! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bast 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 jaz pa pasulj dans. ja, konc s paprikami, pomidori, bučkami in ostalimi poletnimi dobrotami :xx!: :xx!: js kuham joto Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 jst bom pa GOBE jedu.... zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 jst bom pa GOBE jedu.... zlomk...tralala a jih kdaj ne? Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 a jih kdaj ne? to ni lih za vsak dan... zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Veza 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 jst bom pa GOBE jedu.... zlomk...tralala Si NOR? Počakaj me do drugega tedna! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 sami glivožderi a se sploh kej naješ od tega? c c c c c c Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 sami glivožderi a se sploh kej naješ od tega? c c c c c c pr men v hobaku prou lepo uspevajo... mam dons chist novo zhetev.... zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.