Skoči na vsebino

Kaj bomo dons jedl

Recommended Posts

sami glivožderi :eek:

a se sploh kej naješ od tega? x:Dx

c c c c c c

:vio:

Men so gobe ql, zato mislim narest celo korak naprej - imam klet v zemlji, idealno za gojenje gob. Oktoberski sejem Narava - zdravje bom obiskal prav s tem namenom.

(gobevvsakslovenskikrožnik.com)

lalala

http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

Deli na socialnih omrežjih

se strinjam s strokovno razlago. x;)x x:Dx

:vragec:

spljoh je pa zhe paracelzus reku, de strupou ni

so samo uchinkovine x:)x

in same po sebi niso strupene

strupena je kolichina le teh x:Dx

zlomk....tralalaa

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Jz pa dans dva hot-doga za kosilo,pol pa dolgo nič...Malo prej pa tortilja čips z okusom sira in zraven ketcup...Nič zdravega...Se vidi,da me nič ni doma in pol pojem kar pride..Spotoma..Juter bo sigurno full dobro kosilo-mamino... x:px

Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.

Richard Bach

Danes sem pa zunaj kosilce pojedla :yumy: je blo dobro! Spomladanski zvitek z rižem in sojino omakco x:Ix bi kar vsak dan v Cityča hodila jest :2src:

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Men so gobe ql, zato mislim narest celo korak naprej - imam klet v zemlji, idealno za gojenje gob. Oktoberski sejem Narava - zdravje bom obiskal prav s tem namenom.

(gobevvsakslovenskikrožnik.com)

lalala

gobogojnico boš imel?

super :palec:

bo aakhut prišel malo pogobarit x;)x

drugače tudi men egobe nadsuper :yumy: ...imam zelo rada...ampak ne takih kot aakhut xppx

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

gobogojnico boš imel?

super :palec:

bo aakhut prišel malo pogobarit x;)x

drugače tudi men egobe nadsuper :yumy: ...imam zelo rada...ampak ne takih kot aakhut xppx

:vragec:

k moje probash...drugih spljoh nochesh vech... x:)x

zlomk....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

jaz pa jutri skutine palačinke delam .. to bi bilo nekaj za nosoroga .. hehe ... ma odlične bodo!

Tudi čez tisoč let, tu bom stal,

sonce bo moje srce,

ena od tisoč zvezd mi bo prav ,

nosil bom njeno ime ...

jaz pa jutri skutine palačinke delam .. to bi bilo nekaj za nosoroga .. hehe ... ma odlične bodo!

Nak. Nisem navdušen. Prfuknjen predvsem na skutine zavitke, ki jih imajo na tržnici BTCja in v pekarni pod Lj, gradom, ne pa tudi na tiste, ki jih naredim sam (marsikaj ne štima) ali one, k so že narjeni zmrznjeni, pa sam za spečt (presladki in prevanilijasti).

lalala

http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

hm, sem sama doma. si moram sama neki skuhat za kosilo.

najbrž si bom skuhala malo pire, pa rjavega riža. in oboje zmešala z zelenjavo x:px

pa seveda noter bom kot ponavadi dala še kislo repo x:px x:Dx

... svet pripada tistim,

ki verjamejo v svoje sanje ...

Nak. Nisem navdušen. Prfuknjen predvsem na skutine zavitke, ki jih imajo na tržnici BTCja in v pekarni pod Lj, gradom, ne pa tudi na tiste, ki jih naredim sam (marsikaj ne štima) ali one, k so že narjeni zmrznjeni, pa sam za spečt (presladki in prevanilijasti).

lalala

to je zato, ker še jih nisi probal. vsi so navdušeni nad temi palačinkami. v trenutku jih vedno sfali. ampak ta vikend bo cel pleh samo moj x:Dx x:px x^x

mogoče še bom celo skutine kruhke spekla. ne vem, kaj mi je zadnje čase s to skuto ... kar povsod bi jo notri dala ...

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

še zmer na dieti? :inocent:

Ej mačona, sigurn mene sprašuješ x:Dx

Ja še zmeri na dieti, zdej sem v dveh tednih 3kg (+ par dkg x:Ix ) dol skinula... čist samo s tem da sem velik več zdrave hrane vključla v obroke, ajde sej pravim prvi teden je bil mukotrpen ker sem živela samo od sadnih sokov, zelenjave, krekerjev itd ampak se je premaknilo x^x

No zdaj drugi teden zelenjavna juhca in zraven še nekaj "normalne" hrane tuki in tam, evo včeri tisti kosilček ni nič škode naredil sodeč po tehtnici dans zjutri, še zmeri mi gre dobr. Torej kruh, salamce, sladkorčki x;)x vse to ven pa se že opazi. Full vesela, vidim da sem na zlo dobri poti da bom kmalu na moji najboljši teži, sam do tam me čaka že 2x tolko x:Ix sej bo, lepo počas pa s pametjo hehe!!!

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

premislila sem si. nisem imela solate.

sem si na olivnem olju prepražila nariban česen in gorčična semena, vrgla gor

papriko, paradižnik, melancan, bučko, vse narezano na majhne koščke.

začinila s kurkumo in listi curryija. skuhala malo rjavega riža. pa popekla sejtan.

namesto solate sem pa jedla kislo repo :yumy: :yumy:

... svet pripada tistim,

ki verjamejo v svoje sanje ...

....mene pa danes na večerjo baje peljejo x^x

bomo vidl...nč ne verjamem dokler nau hrane na krožniku

:frog:

upam, da bo padla kaka bl fensi....bi prav rabila kake štigle obut, da gležnčke potreniram spet, pa laske navijem in tko

pričakujem najmanj ribe

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

najprej skledo sadnega muslija z mlekom

pa nekaj teh slanih hostij (smoki stil)

ob 4rih skledo (250g)? navadnega muslija z mlekom

3 picetke navadne, kos kruga paradajzova mezga... in kos sira čez, se speče v pečici pri 180*C x:)x

zakon... :8):

:C: ena banana in nekaj belih grozdov... rezina paradižnika, par grižljajev belega kruha...

(spoved)

kako pa narediš testo za piceto? enako, kot za pizzo? midva zmeraj pri matiasu (ali kaj je že) v trzinu jeva picete, pa nama doma nikoli tako ne uspejo ...

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...