Trudi 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 Jest sm pa prej sendwich Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 dons se čistim tko da bl nč. če bo pa lakota si bom šla pa eno solatko nabavt Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 Tanci, Trudi, sredi noči se nažirata? Jaz bi tudi ... Ampak žal takrat spim ... Hm. Da se mi je ta štrudelj direkt zaluštal, ampak še imam skutine palačinke od včeraj Bom jih kar za zajtrk napadla. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 Nektarino. Za kosilo si bom pa zeleno solasto s tuno, koruzo, fižolom, kislo smetano, majonezo in stanetovo sojo nardila. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 hm, ravno jem zajtrk za kosilo sem pa razmišljala, da bi poskusla spacati bangali tarkari, bengalskozelenjavno enolončnico in purije. sem si na altermedu kupla knjigo o vedskih vegetarijanskih jedeh, pa moram malo sprobati tele recepte če se mi bo dalo Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 pa moram malo sprobati tele recepte če se mi bo dalo EH, brezveze, eno plesko si nared. Sm žleht, a ne? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 EH, brezveze, eno plesko si nared. Sm žleht, a ne? mal pa res. saj mal pa moraš biti Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 mal pa res. saj mal pa moraš biti Bom se poboljšala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 Bom se poboljšala. pa ne no ostani taka kot si, ker taka si najboljša Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 pa ne no ostani taka kot si, ker taka si najboljša Kej tok lepga pa že dolg nisem slišala. Hvala. Zdej morm sam še sama dojet, da je res tko. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 Kej tok lepga pa že dolg nisem slišala. Hvala. Zdej morm sam še sama dojet, da je res tko. jp, upam da boš to hitro dojela hm, zdajle pa grozdje jem Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 jp, upam da boš to hitro dojela hm, zdajle pa grozdje jemJa, jst tud to upam. Jst si grem pa sendvič z makovko narest, ne da se mi zdej solate še delat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihaelos 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 Še vedno si želim brancina, ki ga prejšni teden nisem ujelllllllllllllllll Citiraj Nekoga moraš imeti rad,pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen,...Ivan Minatti (1924) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 mihi, welcome back!!!! jaz sem pa ravnokar se najdela pečenega krompirčka in veliiiiko zelenjave ... Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihaelos 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 mihi, welcome back!!!! jaz sem pa ravnokar se najdela pečenega krompirčka in veliiiiko zelenjave ... OO Tanci , hvala za dobrodošlico. Krompička pa le jej, pravjo da bo letost drag ko žafran Citiraj Nekoga moraš imeti rad,pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen,...Ivan Minatti (1924) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 Dans je bla goveja župca,pohan piščanec,radič z krompirčkom in malinov kompot... Njam,njam... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 ne vem, kaj si bom naredila za kosilo .... vem samo, da bi banano .... uuuu, mam prašek za pannacoto in sladki greh z okuom jagode. hm, evo eno solato s paradižnikom, tuno in sirom in pannacoto s sladkim grehom. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 ravnokar jem neki kr nima lih imena (al pa ne vem za njega, sam dvomim, k je ta stvar bolj kot ne"zmisljena") je pa z nadeva bele cokolade, stopljene v smetani, kokosove moke, mandeljev pa se neki drobnarij na testu... Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 something like Raffaello. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 ja neki takega... sam velik bolj njami aja pa cez cel "pladenj" je, tko da se reze... niso samo kroglice al pa kvadratki... Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 bemu si me razdražila. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 za kosilo sem pa razmišljala, da bi poskusla spacati bangali tarkari, bengalskozelenjavno enolončnico evo, pa sem skuhala tole zadevo zraven pa skuhala basmati riž, pa sejtan,pa seveda kisla repa za solato šibam jesti Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 dons ste pa vsi neki sladkosnedi. jz sem si tortoline prpravla pa grah pa koruzo zram zmešala. blu finu Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 biodomače že par let nešpricano grozdje :yumy: :yumy: Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 joj no!!! kr skoz sm neki lačnaaaaa! NE BOM VEČ JEDLA DONS :!!: Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.