5rca 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 joj no!!! kr skoz sm neki lačnaaaaa! NE BOM VEČ JEDLA DONS :!!:Jst mam pa eno torticoooo v hladilnikuuu...pa čokoladna jeeeee al sem nesramna a! Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 žlehtnobca Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 Že cel teden na pomarančah, bananah, jabolkih in solati.. Občutek pa vedno boljši Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 jaz bi tudi torto. boli me kita za kile, danes se razvajam. sicer pa sem zajtrkovala samo jogurt, hruško in slive, za kosilo samo solato (zelena solata, paradižnik, tuna, kumare) in kos polnozrnatega kruha in malce prej pannacoto. dan je še doooolg. itak pičim v Noč in dan, mogoče bom pa pico na kos. ko je Luna v Levu, Mačona ne strada. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 Mačona ne strada. Da nisi alergična na lakoto Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 večino časa imam hudo obliko alergije na lakoto, zaradi katere lahko pride do šoka ... hitro na banhof po pico ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 večino časa imam hudo obliko alergije na lakoto, zaradi katere lahko pride do šoka ... hitro na banhof po pico ... Da bi kdaj ponoči letal na banhof zaradi lakote, se mi ni dogajalo, zaradi cigaret pa večkrat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 pa saj je samo 15 minut, če sem naspidirana 10 minut do banhofa ... sem kupila čips in čike. čipsa je že zmanjkalo ... škoda, ker nisem kupila še pico ali karkoli mastnega ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 dons sm pa 2 breskvice pa jogurt... kaj pa sledi... je pa presenečenje tut zame Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 midva sva pa imela pravi kmečki zajtrk ... doma pečen kruh, sir, domače paprike in feferone on pa še zašink. za kosilo pa vsak po svoje ... jaz menda kar sendvič ... Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 jz grem pa na kislo-pekočo juhco :onfire: xrosex Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 Zajtrk je bil iz 1 kolačka (jabolko in ovseni kosimi) pa bele kavice, pa kosa malinove torte (spekla kolegica)Malca iz 2 kosov polnozrnatega in koruznega kruha, gosti sok, pa 2 koščka jabolčne pite (spekla ista kolegica) Kosilo bo pa kitajski piščančji golaž iz 5 začimb pa jasminov riž. Tale kitajska "mojstrovina"; vSparu sm kupila zavitek 5 začimb za chinese stewed duck oz ckicken wings with 5 spices. Natrla pišč.krače z mešanico zdrobljenih začimb (iz cimeta, koriandra, lovorja, janež, piment). Porjavila strt česen (1Ž), dala preč česen, na istem olju (sezam - 1Ž) pocvrla kračke, ko so ble zlatorjave, dodala 2Žsvetle in 2Ž temne sojine omake, 3 švoh Ž rjavega sladkorja, 1 zelo švoh Ž soli, zalila s 3 skodelicami vode, dodala prepražen česen in eno pest rumenega stročjega fižola (maslenc al kaj je že), narezanega na poševne koščke. Kuhala 1 uro na minimalne ognju v pokriti teflon posodi. Okus je tajski , k je zadeva uvožena iz Tajske.Zelo dobro, baje je boljše, če se pripravi 1 dan vnaprej (jst sm kuhala včeri, bilo dobro, bom mela še za dans) Zgled anas bo dans več "kitajskih" Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Binch 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 jz grem pa na kislo-pekočo juhco :onfire: xrosexJoj, tale juhica....jo kr pogrešam Hm, js sm dans na standardnem ponedeljkovem meniju - juha....in sadje.... Citiraj I don't suffer from insanity. I enjoy every minute of it! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Teyka 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 končno sem se opogumla in naročila pico z artičokami...ni mi žal, ker je bla zlo dobra Citiraj Never let the fear of striking out keep you from playing the game!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 kislo-pekoča h men pršla pa še spomladanski zavitki, pa carsko praženi piščanec z arašidi, pa hrustljava raca, pa ocvrte banane ok priznam nisem vse to sama pojedla Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 Čokolino Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 pa ja da ne??? jz ga pa nimam doma. sam medolino, grisolino, pa en lešnik neki Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 Joj, tale juhica....jo kr pogrešam Hm, js sm dans na standardnem ponedeljkovem meniju - juha....in sadje.... Kaj ko midve naslednjič nebi šle na kavo ampak raje v kitajsko se strinjaš? Imamo tam na Litijski, zraven Štepanjca eno samo da se jst losam diete... torej še ene 2 tedna bolj stroge prehrance, pol pa mljas si za?Sem se pa zdej spomnila kitajske v Kranjski Gori, joj tam so imel pa tut tko fajn jedi pripravljene... mmmm Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 pa una na litijski je najbolša tko da šibita mogoče se srečamo Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 Čokolino Čoko je boljši. Čokolešnik pa zanič, ima neke trde smeti not, na katerih si zobe polomiš :xx!: Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 najbol je una zadeva k so dal kosmiče u čokolino bruh Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 Men pa ne Men je Čokolino najbolšejši pa še Frutolino Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 pa una na litijski je najbolša tko da šibita mogoče se srečamoTi meni pa se zdi tista na Igu najboljša a je kdo probal v CityParku že jest v kitajski???Aja pa Free mi je zadnjič svetoval en food restaurant "Kalček" to moram tut probat da vidim, če se mi ni slučajno zlagal Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 una na igu sucks dobra je še una v črnučah... al pa v kamniku - sam ke verjetn navš šla. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 aja, meni je Čokolešnik bolj všeč od Čokolina. in sploh mam raje vse tele razne pahuljice z okusom lešnika kot pa čokolade. razni rižo/griso/fruto/kurco linoti pa mi niso všeč. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.