Skoči na vsebino

Kaj bomo dons jedl

Recommended Posts

joj no!!! kr skoz sm neki lačnaaaaa! NE BOM VEČ JEDLA DONS :!!:

Jst mam pa eno torticoooo v hladilnikuuu...pa čokoladna jeeeee :fiju: al sem nesramna a! x:Dx xsrcx

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Deli na socialnih omrežjih

Guest mačona
jaz bi tudi torto. xcivx x:px x:px x:px boli me kita za kile, danes se razvajam. sicer pa sem zajtrkovala samo jogurt, hruško in slive, za kosilo samo solato (zelena solata, paradižnik, tuna, kumare) in kos polnozrnatega kruha in malce prej pannacoto. dan je še doooolg. x:px itak pičim v Noč in dan, mogoče bom pa pico na kos. x:px ko je Luna v Levu, Mačona ne strada. x^x

Guest sstane
večino časa imam hudo obliko alergije na lakoto, zaradi katere lahko pride do šoka ... :O: hitro na banhof po pico ... x:px x:Dx

Da bi kdaj ponoči letal na banhof zaradi lakote, se mi ni dogajalo, zaradi cigaret pa večkrat x:Dx

Guest mačona
pa saj je samo 15 minut, če sem naspidirana 10 minut do banhofa ... sem kupila čips in čike. x:px čipsa je že zmanjkalo ... :inocent: škoda, ker nisem kupila še pico ali karkoli mastnega ... x:px x:Dx x:Ix

midva sva pa imela pravi kmečki zajtrk ...

doma pečen kruh, sir, domače paprike in feferone on pa še zašink.

za kosilo pa vsak po svoje ...

jaz menda kar sendvič ...

Tudi čez tisoč let, tu bom stal,

sonce bo moje srce,

ena od tisoč zvezd mi bo prav ,

nosil bom njeno ime ...

Zajtrk je bil iz 1 kolačka (jabolko in ovseni kosimi) pa bele kavice, pa kosa malinove torte (spekla kolegica)

Malca iz 2 kosov polnozrnatega in koruznega kruha, gosti sok, pa 2 koščka jabolčne pite (spekla ista kolegica)

Kosilo bo pa kitajski piščančji golaž iz 5 začimb pa jasminov riž.

Tale kitajska "mojstrovina"; vSparu sm kupila zavitek 5 začimb za chinese stewed duck oz ckicken wings with 5 spices. Natrla pišč.krače z mešanico zdrobljenih začimb (iz cimeta, koriandra, lovorja, janež, piment). Porjavila strt česen (1Ž), dala preč česen, na istem olju (sezam - 1Ž) pocvrla kračke, ko so ble zlatorjave, dodala 2Žsvetle in 2Ž temne sojine omake, 3 švoh Ž rjavega sladkorja, 1 zelo švoh Ž soli, zalila s 3 skodelicami vode, dodala prepražen česen in eno pest rumenega stročjega fižola (maslenc al kaj je že), narezanega na poševne koščke. Kuhala 1 uro na minimalne ognju v pokriti teflon posodi. Okus je tajski x:o)x , k je zadeva uvožena iz Tajske.

Zelo dobro, baje je boljše, če se pripravi 1 dan vnaprej (jst sm kuhala včeri, bilo dobro, bom mela še za dans) x:px x:px

Zgled anas bo dans več "kitajskih"

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

kislo-pekoča h men pršla xsmx pa še spomladanski zavitki, pa carsko praženi piščanec z arašidi, pa hrustljava raca, pa ocvrte banane :yumy: ok priznam nisem vse to sama pojedla xzobkox
spet se mi je na bolš poslabšal

Joj, tale juhica....jo kr pogrešam x:Ix

Hm, js sm dans na standardnem ponedeljkovem meniju - juha....in sadje.... x:px

Kaj ko midve naslednjič nebi šle na kavo ampak raje v kitajsko xrolleyesx se strinjaš? Imamo tam na Litijski, zraven Štepanjca eno x:)x samo da se jst losam diete... torej še ene 2 tedna bolj stroge prehrance, pol pa mljas :yumy: si za?

Sem se pa zdej spomnila kitajske v Kranjski Gori, joj tam so imel pa tut tko fajn jedi pripravljene... mmmm :2src:

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Čokolino

Čoko je boljši.

Čokolešnik pa zanič, ima neke trde smeti not, na katerih si zobe polomiš :xx!:

Tudi čez tisoč let, tu bom stal,

sonce bo moje srce,

ena od tisoč zvezd mi bo prav ,

nosil bom njeno ime ...

pa una na litijski je najbolša x:px tko da šibita x:px mogoče se srečamo

Ti meni pa se zdi tista na Igu najboljša :inocent: a je kdo probal v CityParku že jest v kitajski???

Aja pa Free mi je zadnjič svetoval en food restaurant "Kalček" x:)x to moram tut probat da vidim, če se mi ni slučajno zlagal x;)x

Guest mačona
aja, meni je Čokolešnik bolj všeč od Čokolina. in sploh mam raje vse tele razne pahuljice z okusom lešnika kot pa čokolade. razni rižo/griso/fruto/kurco linoti pa mi niso všeč. x:Dx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...