girly 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 kosimiče v čokolino? hm ... to pa se očitno spregledala. prvič slišim. frutolino mi sploh ne sede, kaj šele rižolino. bog ve, če tega že celo niso že s prodaje umaknili. sploh ni bilo za jest. od otroške hrane najraje gris z ogroooomno kakava, babica naredi nek koruzen gris, ki je tudi njam , potem pa še čoko in hrustek (kosmiči). ostalega pa ne maram. pa gris mi je z grudicami najboljši. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 una na igu sucks dobra je še una v črnučah... al pa v kamniku - sam ke verjetn navš šla. ni res!Ne res ne vem zdej, meni se je zdela boljša kot tale na Litijski, jedla sem še v Šiški oz. tam nekje zadaj skrito v eni pa tam je blo tut zlo fajn sam nebi znala več najt drugih pa več nisem probala žal. Hjoj zdej sem pa čist zrajcana, eno kitajsko pojedino bi Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Binch 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 Kaj ko midve naslednjič nebi šle na kavo ampak raje v kitajsko se strinjaš? Imamo tam na Litijski, zraven Štepanjca eno samo da se jst losam diete... torej še ene 2 tedna bolj stroge prehrance, pol pa mljas si za?Sem se pa zdej spomnila kitajske v Kranjski Gori, joj tam so imel pa tut tko fajn jedi pripravljene... mmmm Huh, js bom po moje še kr dooooolg na dieti...tko da ne vem....Hmmmmm, mogoče se pa lahko pregrešim! Ha, prov tiste v Kranjski Gori sm se spomnla (pa gor pa dol pa gor pa dol.......) Citiraj I don't suffer from insanity. I enjoy every minute of it! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 kosimiče v čokolino? hm ... to pa se očitno spregledala. prvič slišim. frutolino mi sploh ne sede, kaj šele rižolino. bog ve, če tega že celo niso že s prodaje umaknili. sploh ni bilo za jest. od otroške hrane najraje gris z ogroooomno kakava, babica naredi nek koruzen gris, ki je tudi njam , potem pa še čoko in hrustek (kosmiči). ostalega pa ne maram. pa gris mi je z grudicami najboljši. Evo bom tko kot Bobi, ki pravi šnopc kadar vsi ostali rečemo šnops A ni gris pravzaprav grEs In a ni koruzni gres pravzaprav polenta No gres obožujem, to je pa res love food, najraj ga mam tut jst z grudvicami seveda pa gor sladkor in full čokolade v prahu! Ko se pa ohladi če ga ne poješ do konca pa za zajtrk z malinovcem Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 ...jaz tut na litijski v kitajski zihr vsaj 2x na mesc, ker je...njamiiiiii so mi pa priporočil tusto v kamniku...hm...mogoče drug tedn u kamnik s frendico, mi je ravno danes praula, da nikamor več ne greva 5rca...kakšno dijeto?zakaj že? ok...se ne emešam u tuje posle Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 ni res!Ne res ne vem zdej, meni se je zdela boljša kot tale na Litijski, jedla sem še v Šiški oz. tam nekje zadaj skrito v eni pa tam je blo tut zlo fajn sam nebi znala več najt drugih pa več nisem probala žal. Hjoj zdej sem pa čist zrajcana, eno kitajsko pojedino bi res res vse kitajske že obdelala no mogoče je blo sam takrat :xx!: ampak sem pol tud od večih slišala da jim ni kul. pa sej - različni okusi bla si pa verjetno na litostrojsi vzadi. lahk pa tut v dravlah. oboje je mal z glavnih cest. obe sta ok. una na litostrojski ma tut halo kitajca - dons jedwa Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 Evo bom tko kot Bobi, ki pravi šnopc kadar vsi ostali rečemo šnops A ni gris pravzaprav grEs In a ni koruzni gres pravzaprav polenta No gres obožujem, to je pa res love food, najraj ga mam tut jst z grudvicami seveda pa gor sladkor in full čokolade v prahu! Ko se pa ohladi če ga ne poješ do konca pa za zajtrk z malinovcem mi rečemo gris. in vztrajam pri gris. ogromno ljudi pa reče gres, predvsem na področju LJ. ampak moj tip (iz LJ) reče tudi krompEr in par podobnih čudnih stvari, kjer bi definitivno moral biti i, tako da bom jaz kar dalje gris govorila. hm. se spomnim, da je moja bivša cimra iz MB tudi gres govorila. kaj pa vem. jaz pač rečem gris. pravopis ne ponuja nobene od teh dveh variant, za SSKJ pa ne vem in se mi ne da pogledat. verjetno bi najbolj prav bilo močnik. koruzni gris pa ni polenta ampak gris narejen iz koruzne moke (enak postopek kot pri normalnem grisu). ej a veš da z malinovcem ga pa še nikoli nisem probala. se pa sliši . jaz ponavadi malinovec prelijem čez puding. v gris pa fulkrat breskve s kompota zmečem, mi je tudi ta kombinacija zelo . Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 res res vse kitajske že obdelala no mogoče je blo sam takrat :xx!: ampak sem pol tud od večih slišala da jim ni kul. pa sej - različni okusi bla si pa verjetno na litostrojsi vzadi. lahk pa tut v dravlah. oboje je mal z glavnih cest. obe sta ok. una na litostrojski ma tut halo kitajca - dons jedwa tista v dravlah se še v sanjah ne more primerjat s tole na litijski... u šiški je bla pa včasih najboljša, potem so jo pa baje pokurl?a zdej se gre za isto restavracijo k takrat al je tut na kaki drugi lokaciji? Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 mene pa zanima, kam se je oaza burek z bavarca preselil. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 1. Prosim povejte mi kako se pride do kitajske v Dravljah potem, ja vem čez progo nekam not vija vaja pojma nimam smo se zvečer peljali službeno, nič ne vem samo vem da sem dobr jedla 2. Gris/Gres ane sej je isto dokler je dobro IN IMA GRUDVICE čeprav moja mami valda zbije full, pri njej ni nikol grudvic... a morm res vse sama Za tisti koruzni gres pa res še nisem slišala, KrompEr... joj sej nisem full tko da bi vse popačila čeprav govorim grEs ampak krompEr mi je pa res čist mim čeprav izgovorim tko kadar samo povem pač besedo krompir, vse ostalo je pa zmeri - bomo solato s krompirjem ali pa krompirjev golaž; takrat pa rečem tko ja z i-jem Joj mi Ljubljančani ane, groza in strah Gris pa le probaj z malinovcem ko bo hladen ja, kompot se tut dobr sliši, samo kaj ko ga ne kupujem pogosto, smo maminega jedli vedno pa ga je nehala delat 3. Dieta ja, zima prihaja pa bo šlo par kilc sigurno gor, se je treba pripravit na razmere da ne bo preveč razlike ko se sneg enkrat stopi še poletja ni konec jst pa že o zimi 4. Burek z Bavarca a to je tam kjer je zdaj neka fina restavracija rdeča pa sladoled prodajajo polet zuni??? Sploh nisem opazila da ga ni več, me že dolgo ni bilo na tistem koncu mnja super hrana, direkt za iz 4-ke not past ko si sestradan 5. Binch (!!!) se boš pa ja prekršila, sej se ti ne bo nikamor poznalo kot v jezik, ker bo mal več klepetal Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 2. Gris/Gres ane sej je isto dokler je dobro IN IMA GRUDVICE čeprav moja mami valda zbije full, pri njej ni nikol grudvic... a morm res vse sama Za tisti koruzni gres pa res še nisem slišala, Gris pa le probaj z malinovcem ko bo hladen ja, kompot se tut dobr sliši, samo kaj ko ga ne kupujem pogosto, smo maminega jedli vedno pa ga je nehala delat 4. Burek z Bavarca a to je tam kjer je zdaj neka fina restavracija rdeča pa sladoled prodajajo polet zuni??? Sploh nisem opazila da ga ni več, me že dolgo ni bilo na tistem koncu mnja super hrana, direkt za iz 4-ke not past ko si sestradan Ja tudi naša familija je povsem zgrožena nad grudvicami in ga vedno do amena razmešajo. Jaz pa lepo na izi, celo na koncu, tik preden je fertik, še malo grisa not vsujem, da slučajno ne bi bilo premalo grudic. Hehe ... To verzijo z malinovcem bom pa kar čimprej probala, že naslednjič, ko ga bom delala. A če na toplega poliješ, pa ni dober? Glede breskev - jaz ne maram breskev z olupkom, tako da obvezno samo kupljene kompote jem, mama jih doma sploh več ne dela. V tistih kupljenih (mala piksna) so pa itak samo kakšne 4 polovičke, tako da se sploh ni za bat, da tistega človek ne bi zmazal. Burek Oaza (na gospodarcu je bil, ne na bavarcu .. mater sem blesava) je pa meni osebno bil najboljši v LJ, pa še blizu živim. Odkar je misteriozno izginil (s kioskom vred) pa hodim na enega, ki je mogoče še celo boljši in sicer je na poti iz centra proti BTC-ju, ko greš skozi semaforizirano križišče pri Orto baru (zaviješ desno proti BTC-ju) je na levi strani, čisto malo pred prvo bencinsko črpalko (mala črpalka, ne tista skoraj pri Žalah). Moj bivši je prisegal na burek na bavarcu - vse dokler ni v jabolčnem našel nohta. :xx!: Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 19. september 2006 Prijavi Deli 19. september 2006 Pravkar za zajtrk meljem ta zadnjo od sirovih štručk, ki sem jih spekla predvčerajšnjim. kosila pa se veselim že od včeraj, ko sem izvedela, kaj bo. krompirjev golaž z gobami (jurčki + lisičke). uh, to pa bo požrtija se bom kar težko v službi skoncentrirala od težkega pričakovanja ... Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 19. september 2006 Prijavi Deli 19. september 2006 nektarino bom, pa banano, za ostalo pa še ne vem, kaj me čakasam, po moje bom pol, za kosilo špinačne raviole in zeleno solato. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 19. september 2006 Prijavi Deli 19. september 2006 A ni gris pravzaprav grEs JAIn a ni koruzni gres pravzaprav polenta JA..najraj ga mam tut jst z grudvicami BREZ TEGA NI ZA JEST bla si pa verjetno na litostrojsi vzadi. IMENUJE SE KITAJSKI ZID - FUL DRAGO, SEM SO HODIL "SKEŠIRANCI", FUL NADUTI NATAKARJIlahk pa tut v dravlah. IMENUJE SE KITAJSKI VRT (MEN BOLJŠI OD K.ZIDA, PA CENEJŠI JE TUT. SPLOH RACA Z DVEMA OKUSOMA JE NADJAMSI EDIN NATAKARJI (SPLOH EN KAO SLOVENC JE FUL LOPOV, MORŠ ZMER PAZIT KAJ IN KOLIKO TI ZARAČAUNA IN KOLIKO DENARJA VRNE. AMPAK HRANA JE PA DOBRA oboje je mal z glavnih cest. obe sta ok. una na litostrojski NA C. LJUBLJANSKE BRIGADE JE, NE NA LITOSTROJSKI ma tut halo kitajca - dons jedwa koruzni gris pa ni polenta ampak gris narejen iz koruzne moke (enak postopek kot pri normalnem grisu). PA REDKEJŠI JE KT POLENTA ANE tista v dravlah se še v sanjah ne more primerjat s tole na litijski... NA LITIJSKI IMAJO FAJN, PA CENEJŠE KT V DRAVLJAH, SAM JE AMBIENT BOLJ CHEAP, PA HRANA ZA NIANSO BOLJ MASTNA, AJA PA NA BONE IMAJO NA LITIJSKI, K V DRAVLAH NIMAJO. ČE MORAM IZBIRAT, MI JE NAJBOLJŠA UNA NA LITIJSKI, PA PR ŠTEPANCU JE TUT OK (VSAK BLA JE - DOST PODOBNA UNI Z LITIJSKE - HUANG DONG AL KVA JE ŽE)u šiški je bla pa včasih najboljša, potem so jo pa baje pokurl? TO JE TA V DRAVLAH - KITAJSKI VRT- JO GLEDAM Z BLOKA a zdej se gre za isto restavracijo k takrat al je tut na kaki drugi lokaciji? Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 19. september 2006 Prijavi Deli 19. september 2006 Špageti pa bolognese omaka gor in soljat.,...To je blo za kosilo..Prej sem pojedla pa še 2 banani,2 hruški in 2 bombone cedevita-šumsko voče... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Teyka 19. september 2006 Prijavi Deli 19. september 2006 mamine filane paprike... Citiraj Never let the fear of striking out keep you from playing the game!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 19. september 2006 Prijavi Deli 19. september 2006 a zdej se gre za isto restavracijo k takrat al je tut na kaki drugi lokaciji?ista jz sem pa en sendvič k je biv prov zanč. :xx!: pa zdele sem mal omake od filane paprike k paprike mi ne pašajo Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Jaade 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 1. Prosim povejte mi kako se pride do kitajske v Dravljah potem, ja vem čez progo nekam not vija vaja pojma nimam smo se zvečer peljali službeno, nič ne vem samo vem da sem dobr jedla Ta kitajska je predvidevam da Kitajski vrt na Vodnikovi 240!?? Najlažje jo najdeš če greš iz Šiške po Vodnikovi proti Dravljam. Po tem ko greš že čez obvoznico (zdaj si na Regentovi) zaviješ na ta drugem odcepu - na Kovaško ulico (prvi odcep - Majorja Lavriča - je že takoj ko prečkaš obvoznico) desno, greš do konca (par metrov), nato zaviješ levo in se voziš še ene 8 m in po ovinku na desno si tam - na svoji desni zagledaš parkirišče in kitajsko... Če greš pa iz Celovške npr. iz Centra pa (na križišču pred stavbo Kompas) zavijes levo - kot bi šla na obvoznico v smeri proti morju, le da ne gres cisto levo dol na obvoznico, ampak samo naravnost in si na cesti Majorja Lavriča, potem zaviješ na četrtem odcepu desno na Vodnikovo, greš naravnost (mimo pošte) in po ovinku na desno si že tam... Upam da je dovolj jasno Pa dober tek Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 dobr si to razložila sm spregledala tole vprašanje Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 Včeraj za kosilo goveja juha z rezanci, pire krompir, kumare v omaki, mesni polpet pa zelena solata, pa biskvit (se je stara mama izprsila ) Dans je bil EGO nav.jogurt, pa nav.jogurt od Lj.mlekarn, hruška, nektarina pa grozdje s Paga. Za poznopopoldansko malico bo sendvič s tuninim namazom Za še bolj poznopopoldansko-zgodnje večerno kosilo pa riž pa piščančji golaž, ker prej bom letala po mestu; metlo mam s sabo Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 brez idej. nam doma. a čm kej naročt? mah. bo že kej čem lačna Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 Včeraj za kosilo goveja juha z rezanci, pire krompir, kumare v omaki, mesni polpet pa zelena solata, pa biskvit (se je stara mama izprsila ) kako pa se to naredi? sliši se dobro Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Jaade 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 Če greš pa iz Celovške npr. iz Centra pa (na križišču pred stavbo Kompas) zavijes levo - kot bi šla na obvoznico v smeri proti morju, le da ne gres cisto levo dol na obvoznico, ampak samo naravnost in si na cesti Majorja Lavriča, potem zaviješ na četrtem odcepu desno na Vodnikovo, greš naravnost (mimo pošte) in po ovinku na desno si že tam... Se opravičujem za napačne informacije (mam TIS iz leta 2002 ma se očitno ne morem zanest na njihove karte... ) - ker se mi je zdelo čudno sem šla še enkrat prevert na karto Ljubljane... Na žalost se ne da zavit na četrtem odcepu ker je tam slepa ulica in s ceste Majorja Lavriča ne moreš zavit na njo, mogoče pa lahko pa zaviješ na tretjem odcepu na desno - na Draveljsko ulico in pelješ tam do konca - dokler ne zagledaš križišča in Merkatorja, no in tam na tvoji skrajni levi vidiš zopet parkirišče in kitajsko... Pa še za Draveljsko na žalost nisem čist ziher če je dostopna s ceste Majorja Lavriča... na dveh različnih kartah sicer je - nisem pa nikoli dejansko šla iz tiste strani z avtom tko da ne vem - mogoče je tukaj gor kdo iz Dravelj ki za ziher ve!? Tista ta prva varinata (da greš po Vodnikovi) je še najbolj ziher... Upam da te nisem preveč zmedla Sem hotla pomagat Pozdravček! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 kako pa se to naredi? sliši se dobro Kumare v omaki:no, moja stara mama jih naredi takole (1os):kumare olupiš (1 večjo ali 2 manjši), nalista na ribežnu (ali nareže na tanko z nožem), doda na tanko narezano 1 manjšo čebulico (rumeno), pusti, da vse spusti vodo. Nato v posodi na maslu na rahlo porumeni moko, doda ožete kumare s čebulo, mal še pokuha, posoli, mal okisa, če je treba, doda čisto malo vode. Pa je. Ful dobro. Jst jih naredim (1os):1 večjo oz. 2 manjši kumari olupim, nalistam na ribežnu, ruknem na suho v teflon posodo, pokrijem in počakam, da izpari voda. Dodam 1Ž kisle smetane in malo mleka ali vode, lahko soliš (jaz ne), + ščep rdeče mlete sladke paprike. Ugasnem ogenj, posoda je pokrita še kako minuto pred jedačo. Dobro. Se opravičujem za napačne informacije (mam TIS iz leta 2002 ma se očitno ne morem zanest na njihove karte... ) - ker se mi je zdelo čudno sem šla še enkrat prevert na karto Ljubljane... Se je men zdel, da je zafušan, sm že hotla komentirat, no bom pa zdaj:Torej, če prihajaš po Celovški cesti, smer proti Gorenjski, se pelješ čez obvoznico, mimo KD - Adriatic Slovenica posl. stavbe (bivši Kompas), mimo Unitasa in mimo Petrolovo benz.stanice, kjer v semaforiziranem križišču za Petrolovo benz.stanico zaviješ L (da boš vedla, da si na pravi poti, boš videla (že iz križišča) eno veliko kapelico). No v glavnem, pelješ se po tej Korenčanovi cesti, vzporedno z njo je na desni strani pokopališče in cerkev Sv. Roka. Ko pripelješ do konca pokopališča (še pred semaforiziranim križiščem je eno manjše, brez semaforja), zaviješ L (na Vodnikovo cesto) in naravnost mimo vulkanizerja, kjer se pripelješ naravnost pred Kitajski vrt.To bi blo pomojem še najbolj enostavno za razložit. Je čist simpl za najdt. http://www3.shrani.si/thumbs/kvrt949800.png Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 Kostanj je ponekod že zrel. SSem ga nabral danes. Bo za večerjo. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.