Skoči na vsebino

Kaj bomo dons jedl

Recommended Posts

joj, jaz zadnje čase malo jem ... danes sem: zjutraj en krof, čez nekaj ur jabolko, okrog 13h 2 slivova cmoka in solato, potem sem cel dan skakala po Ljubljani s prijateljco, ko sem prišla domov, sem ob 20h jedla še paradižnikovo solato in kruh ... in to je to :inocent: x:)x xcivx xrolleyesx pa nisem na shujševalni xrolleyesx

sploh imam zadnje čase najraje paradižnikovo solato :yumy: skos bi samo to jedla :inocent: x:Ix ah ... čudna sem x:Dx x:o)x

... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ...

http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg

Deli na socialnih omrežjih

joj, jaz zadnje čase malo jem ... danes sem: zjutraj en krof, čez nekaj ur jabolko, okrog 13h 2 slivova cmoka in solato, potem sem cel dan skakala po Ljubljani s prijateljco, ko sem prišla domov, sem ob 20h jedla še paradižnikovo solato in kruh ... in to je to :inocent: x:)x xcivx xrolleyesx pa nisem na shujševalni xrolleyesx

sploh imam zadnje čase najraje paradižnikovo solato :yumy: skos bi samo to jedla :inocent: x:Ix ah ... čudna sem x:Dx x:o)x

To je zate mal???? :wOOt: :wOOt: :wOOt: Če ti tko pravš......

Za jutri sem se pa odlocil, da grem ven jest in sicer gorditas (debelinke). Ne bi vedel povedat kako so narejene, so pa fantasticne. V veliko tortillo je zavita mesanica mesa, zelenjave in vse to skupaj peceno na zaru, pol pa cez naribajo sir, ko je gotovo in se vroce, seveda x:px

Natrix

IX. "LUX PERPETUA"

SI HA de ser condición de mi dicha el olvido

de ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).

Prefiero la existencia más árida y doliente

al innoble consuelo de olvidar a mi ausente.

Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia,

que me halague o sonría en esta clara inopia,

ni qué luz en mis noches me quedará si pierdo

también la lamparita cordial de tu recuerdo!

2 de octubre de 1912

Za jutri sem se pa odlocil, da grem ven jest in sicer gorditas (debelinke). Ne bi vedel povedat kako so narejene, so pa fantasticne. V veliko tortillo je zavita mesanica mesa, zelenjave in vse to skupaj peceno na zaru, pol pa cez naribajo sir, ko je gotovo in se vroce, seveda x:px

fak so se mi sline kr po tleh pocedile :yumy:

jz pa jabčk jem.... lačna... bi kej bl konkretnega

spet se mi je na bolš poslabšal

Joj jst mam tko rada kumare v omaki, čeprav jih pa doma res nikoli ne delam, jih je pa od Jureta babica delala - pač naribala je prej in dala zmrznit potem pa samo ven povleče kadar bi kdo jedel. Tut tkole na moki prepraži pa kej doda zraven, jst bi sigurno kislo smetano dodala mnjami :palec:

Za kitajsko sem razumela samo v prvem poskusu - da greš po Vodnikovi x:px ker edino za to vem kera je, smer Mostec... tam clo mal poznam x:Dx no sej bi našla če bi mal lutala x:o)x

Drugače jst še zmeri na dieti, sam sanjam lahko o kruhu s paštetko :V: včeri sva si konzervo tune razdelile s črno mrcinco, ki je na počitnicah ta teden x:)x popoldne pa mešano zelenjavno solato :vio: zvečer pa samo pijača s kolegico, čist pozabla na fud xsrcx

Sem bla kar pridna ja, 3. teden in se počasi začenja poznat, v torek sem suvereno ene izmed svojih najljubših kavbojk ven povlekla in šla v njih ven, še kaka kilca minusa pa bom čist zadovoljna x^x

No, komentar na to kolk mal jemo - če bi jst pojedla tiste dva cmoka, krof, solato, solato, kruh... pismo bi bil že dan kraljeve pojedine x:o)x

Aha, danes danes - danes sem eksperimentirala, ubila dva jajčka za najin zajtrk, vrgla not dve manjši pesti pustih ovsenih kosmičev, razžvrkljala, solila, dodala mleko in puf v ponev. Naredila sem tko kot da delam žvrkljana jajca, mal dlje se peče ampak se speče. Full je blo dobr!!! Pa belo kavico zraven x:)x dobra sem do kosila! Večerje pa tko ne obstajajo zadnje tedne x:o)x

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

joj, jaz zadnje čase malo jem ... danes sem: zjutraj en krof, čez nekaj ur jabolko, okrog 13h 2 slivova cmoka in solato, potem sem cel dan skakala po Ljubljani s prijateljco, ko sem prišla domov, sem ob 20h jedla še paradižnikovo solato in kruh ... in to je to pa nisem na shujševalni

Sm jst tud tole pomislil. Jaz si redkokateri dan količinsko toliko privoščim, pa sem dedec od 120 kg.

lalala

http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

:eek: ja ... zame je to zeloooo malo x:Ix običajno pojem vsaj še enkrat tolk x:Dx pa nimam 120 kg, ampak več kot pol manj x:Ix

... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ...

http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg

Men je pa spet paradižnikova solata zapasala :yumy: sam ne vem kaj naj zraven :sori: gobovo juhco mogoče :inocent:

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Dobila od sodelavca pol vreče domačih jabk pa hrušk - to gre vse v sok po grlu navzdol x:px

od druge sodelavke (k peče pondelkov kruh) pa domača jajca (je imela obisk stricev in tet) pa še domače grozdje. No, super, sm bla itak brez jajc (k da jih drgač mam :o|o: )

Dans pojedla belo kavico, čaj, vodo, en praline, tunin sendvič.

Za kosilo bo kaj bučnega, buče za bučo xrolleyesx pa kuhan riž, pa riomare vse skp v solat.

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

nekaj podobnega sem jaz vcer nardila: testenine s tuno, crnimi olivami, z mal rdece paprike, paradajzom in baziliko v olivcu in zacimbami. :yumy:

je blo nad dobr (drugac pa ne maram teh tuninih testenin, ene konzerve nekaj brez veze, ampak za kdaj pa cist sede, pa se dobr je blo x^x).

dons sem pa ze za zajtrk jedla kruh pa sir pa jogurt, prej kruh pa sir pa olive, zdaj pa oni wasa kruhek s kikirikijevim maslom in korenckom (skorajda ne mroem kikirikijevega, ce ne glodam zraven korencka xDDx).

mmm kok je dobr, korencek res v nulo pase zraven, prakticno mora bit. xDDx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...