Lisbona 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 Kurja obara je bla za kosilo... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 Pečene paprike s česnom ....obožujem jih. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 Kostanj je ponekod že zrel. SSem ga nabral danes. Bo za večerjo. lalalajst bi tud tole... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 Jz sem zdjle zmazala dve topli žemljici s kislo smetano... jst bi tud tole... ....jst tud... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 (Ksenia @ 20. Sep 2006, 18:23) jst bi tud tole... ....jst tud... Jst sm pa že. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 dons pol pice pomljaskala ful je bla fina. sam k ti pol u želodcu nardi beton k si žejn pa še pol litra vode stankaš Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 (Ksenia @ 20. Sep 2006, 18:23) jst bi tud tole... ....jst tud... Jst sm pa že. lalalaupam, da je v naših koncih tud že...greva v soboto s prijateljico na Čemšeniško... pa je tam ob poti kar nekaj telih dreves... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Teyka 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 danes za kosilo: riž in puranji zrezki v gobovi omaki s sladko smetanovečerja: jogurt s sadjem Citiraj Never let the fear of striking out keep you from playing the game!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 joj, jaz zadnje čase malo jem ... danes sem: zjutraj en krof, čez nekaj ur jabolko, okrog 13h 2 slivova cmoka in solato, potem sem cel dan skakala po Ljubljani s prijateljco, ko sem prišla domov, sem ob 20h jedla še paradižnikovo solato in kruh ... in to je to pa nisem na shujševalni sploh imam zadnje čase najraje paradižnikovo solato skos bi samo to jedla ah ... čudna sem Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 pravkar pojedla zajtrk, tokrat kislo mleko in banano za kosilo še pa ne vem, kaj bom. si moram danesneki sama naredit Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bluee 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 joj, jaz zadnje čase malo jem ... danes sem: zjutraj en krof, čez nekaj ur jabolko, okrog 13h 2 slivova cmoka in solato, potem sem cel dan skakala po Ljubljani s prijateljco, ko sem prišla domov, sem ob 20h jedla še paradižnikovo solato in kruh ... in to je to pa nisem na shujševalni sploh imam zadnje čase najraje paradižnikovo solato skos bi samo to jedla ah ... čudna sem To je zate mal???? Če ti tko pravš...... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 Sm že eno nektarino. zdej bi pa kej bl konkretnga. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 Za jutri sem se pa odlocil, da grem ven jest in sicer gorditas (debelinke). Ne bi vedel povedat kako so narejene, so pa fantasticne. V veliko tortillo je zavita mesanica mesa, zelenjave in vse to skupaj peceno na zaru, pol pa cez naribajo sir, ko je gotovo in se vroce, seveda Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 Za jutri sem se pa odlocil, da grem ven jest in sicer gorditas (debelinke). Ne bi vedel povedat kako so narejene, so pa fantasticne. V veliko tortillo je zavita mesanica mesa, zelenjave in vse to skupaj peceno na zaru, pol pa cez naribajo sir, ko je gotovo in se vroce, seveda fak so se mi sline kr po tleh pocedile jz pa jabčk jem.... lačna... bi kej bl konkretnega Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Binch 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 zjutraj sm si privoščila kos kruha s pašteto....jami...full je blo dobro.... Citiraj I don't suffer from insanity. I enjoy every minute of it! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 Jst sm pa tunin sendvič maznla. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 Joj jst mam tko rada kumare v omaki, čeprav jih pa doma res nikoli ne delam, jih je pa od Jureta babica delala - pač naribala je prej in dala zmrznit potem pa samo ven povleče kadar bi kdo jedel. Tut tkole na moki prepraži pa kej doda zraven, jst bi sigurno kislo smetano dodala mnjami Za kitajsko sem razumela samo v prvem poskusu - da greš po Vodnikovi ker edino za to vem kera je, smer Mostec... tam clo mal poznam no sej bi našla če bi mal lutala Drugače jst še zmeri na dieti, sam sanjam lahko o kruhu s paštetko včeri sva si konzervo tune razdelile s črno mrcinco, ki je na počitnicah ta teden popoldne pa mešano zelenjavno solato zvečer pa samo pijača s kolegico, čist pozabla na fud Sem bla kar pridna ja, 3. teden in se počasi začenja poznat, v torek sem suvereno ene izmed svojih najljubših kavbojk ven povlekla in šla v njih ven, še kaka kilca minusa pa bom čist zadovoljna No, komentar na to kolk mal jemo - če bi jst pojedla tiste dva cmoka, krof, solato, solato, kruh... pismo bi bil že dan kraljeve pojedine Aha, danes danes - danes sem eksperimentirala, ubila dva jajčka za najin zajtrk, vrgla not dve manjši pesti pustih ovsenih kosmičev, razžvrkljala, solila, dodala mleko in puf v ponev. Naredila sem tko kot da delam žvrkljana jajca, mal dlje se peče ampak se speče. Full je blo dobr!!! Pa belo kavico zraven dobra sem do kosila! Večerje pa tko ne obstajajo zadnje tedne Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 joj, jaz zadnje čase malo jem ... danes sem: zjutraj en krof, čez nekaj ur jabolko, okrog 13h 2 slivova cmoka in solato, potem sem cel dan skakala po Ljubljani s prijateljco, ko sem prišla domov, sem ob 20h jedla še paradižnikovo solato in kruh ... in to je to pa nisem na shujševalni To je zate mal???? Če ti tko pravš...... Sm jst tud tole pomislil. Jaz si redkokateri dan količinsko toliko privoščim, pa sem dedec od 120 kg. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 To je zate mal???? Če ti tko pravš...... ja ... zame je to zeloooo malo običajno pojem vsaj še enkrat tolk pa nimam 120 kg, ampak več kot pol manj Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 jedla spet uno čebulno zadevo pa že razmišlam kaj bo za kosilo. fržolovo župco bi si skuhala. pa verjetno nam... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 Men je pa spet paradižnikova solata zapasala sam ne vem kaj naj zraven gobovo juhco mogoče Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 kaj vse mate jz pa ne vem kaj mam doma... neki bomo že skp spacal Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 Dobila od sodelavca pol vreče domačih jabk pa hrušk - to gre vse v sok po grlu navzdol od druge sodelavke (k peče pondelkov kruh) pa domača jajca (je imela obisk stricev in tet) pa še domače grozdje. No, super, sm bla itak brez jajc (k da jih drgač mam ) Dans pojedla belo kavico, čaj, vodo, en praline, tunin sendvič. Za kosilo bo kaj bučnega, buče za bučo pa kuhan riž, pa riomare vse skp v solat. Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 nekaj podobnega sem jaz vcer nardila: testenine s tuno, crnimi olivami, z mal rdece paprike, paradajzom in baziliko v olivcu in zacimbami. je blo nad dobr (drugac pa ne maram teh tuninih testenin, ene konzerve nekaj brez veze, ampak za kdaj pa cist sede, pa se dobr je blo ). dons sem pa ze za zajtrk jedla kruh pa sir pa jogurt, prej kruh pa sir pa olive, zdaj pa oni wasa kruhek s kikirikijevim maslom in korenckom (skorajda ne mroem kikirikijevega, ce ne glodam zraven korencka ).mmm kok je dobr, korencek res v nulo pase zraven, prakticno mora bit. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 dans so dobl piščančji paprikaš men ni blo nč posebnega..popapal so ga pa do zadnje pikice Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.