Skoči na vsebino

Kaj bomo dons jedl

Recommended Posts

jaz bom pa naredila porovo rižoto z žlico paradižnikove mezge in peteršiljem

preprosto, ampak okusno

tole s kromperjem sem pa jaz včeraj delala: krompir, paradižnik, čebula, olivc, origano, sol, poper...se reče krompirjeva pica, zložiš pa eno samo plast

x;)x

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

Deli na socialnih omrežjih

:yumy: x:o)x

a že spet?

:vio: x:o)x

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

joj, to ni za želodc dobr...

c c c c c

x:px

afriški pregovor

jaz sm pa zjutri korenčkov sok, potem žličko lešnikovega olja (če slučajno kaj ne bo kam šlo)

za kosilo naraven đus, pol žemlje z namazom

za večerjo pol kozarca soka iz kumar in kozarec soka iz hrušk in jabolk

rižota uspela srednje xrolleyesx

težko je če ne morš probavat in tako, izgledala je bl žalostna ampak M pridno popapcal, Mjeva mama bo pa tut x8Dx

zraven pa kristalka :palec:

afriški pregovor

jaz sm pa zjutri korenčkov sok, potem žličko lešnikovega olja (če slučajno kaj ne bo kam šlo)

za kosilo naraven đus, pol žemlje z namazom

za večerjo pol kozarca soka iz kumar in kozarec soka iz hrušk in jabolk

tkole bi se jz mogla za par dni spravt, če se že na post ne morm :palec:

spet se mi je na bolš poslabšal

ja, dons naj bi bil prvi dan privajanja nazaj na hrano

x;)x

afriški pregovor

jaz pa sploh ne probavam, sam voham... mi ne verjame folk sploh.... xDDx x:o)x

sem jedla se zelenjavno juho pri frendi... x8Dx

ni blo glih se za blazno zredit (zdaj delam na tem mal), ampak nekaj pa je, pa se dobra je bla, pa se pasala mi je. xokx

tko da dons sem ful jedla. x:o)x x:Dx x:px

Blazota pa to. x:px

recimo eno pa pol zhemljo crno oz. polnozrnato s sirom, 3 wasa kruhke z arasidovim, dva deci jogurta, dva korencka, ene 13 oliv (no ne ene, pac pa direkt 13 xDDx x:px), eno slivo in pol nektarine... hm? xscratchx.... a sem se kaj? aja pa se juho. xDDx

blaznost a ne?

grem hit na vago gledat. x:px x:Dx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...