Nordika 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 Dons mi tok neki krompir paše bom nardila neki podobnega k musaka, samo da bo brez mesa pa zelena solata zraven - obvezno Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 jaz bom pa naredila porovo rižoto z žlico paradižnikove mezge in peteršiljem preprosto, ampak okusno tole s kromperjem sem pa jaz včeraj delala: krompir, paradižnik, čebula, olivc, origano, sol, poper...se reče krompirjeva pica, zložiš pa eno samo plast Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 Pečene paprike s česnom ....obožujem jih. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 a že spet? Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 ....pečenih paprik v kisu in česnu se nkol ne preobjem. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 joj, to ni za želodc dobr...c c c c c Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 Ni res, to pa ni res, nikak spljoh, halo, ki si to čula, nea me vznemirjaj, ni res, ni, niiiiiiiii pa pika. To veri zdravo! Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 bučkino juho jedla. blo ok. sam mi neki hrana ne diši. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 Pečene paprike s česnom ....obožujem jih. mmmmm jst bi tud... pa je tašča pasul anrdila, tko da sem salatko jedla... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
maticml 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 repo, mal vampov, kruh seveda, 2 kosa meda s kruhom, mlečni riž, kruh pa marmelado, topel sendvič, 10 sliv hah jem ko nor. Citiraj Sem takšen, ker sem živ. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 jz sm pa kr neke čipse pa take brezvezne zadeve zdele... spet pucanje na vrsti Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 jaz sm pa zjutri korenčkov sok, potem žličko lešnikovega olja (če slučajno kaj ne bo kam šlo)za kosilo naraven đus, pol žemlje z namazomza večerjo pol kozarca soka iz kumar in kozarec soka iz hrušk in jabolk rižota uspela srednje težko je če ne morš probavat in tako, izgledala je bl žalostna ampak M pridno popapcal, Mjeva mama bo pa tut zraven pa kristalka Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 jaz sm pa zjutri korenčkov sok, potem žličko lešnikovega olja (če slučajno kaj ne bo kam šlo)za kosilo naraven đus, pol žemlje z namazomza večerjo pol kozarca soka iz kumar in kozarec soka iz hrušk in jabolktkole bi se jz mogla za par dni spravt, če se že na post ne morm Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 ja, dons naj bi bil prvi dan privajanja nazaj na hrano Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 jaz pa sploh ne probavam, sam voham... mi ne verjame folk sploh.... sem jedla se zelenjavno juho pri frendi... ni blo glih se za blazno zredit (zdaj delam na tem mal), ampak nekaj pa je, pa se dobra je bla, pa se pasala mi je. tko da dons sem ful jedla. Blazota pa to. recimo eno pa pol zhemljo crno oz. polnozrnato s sirom, 3 wasa kruhke z arasidovim, dva deci jogurta, dva korencka, ene 13 oliv (no ne ene, pac pa direkt 13 ), eno slivo in pol nektarine... hm? .... a sem se kaj? aja pa se juho. blaznost a ne?grem hit na vago gledat. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 spet filane paprike... mama mi jih je poslalapa nekak nima lih obchutka za kolichinotole bo she cel nasleden teden trajalbemti bikice zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 js pa dons paradjz pa ananas Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 jaz pa banano in kruh s pirinim namazom (za večerjo). tvoja kombinacija je boljša. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 s pirinim namazom (za večerjo). kuko se pa PER namazhe???? zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 pa ne pirov, pirin namaz - žitarica neka kao pšenica. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 ta pa zdej razlaga! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 ker "moram". Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 ker "moram". bosh v ortu dobila en pirni namaz.... zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 bosh v ortu dobila en pirni namaz.... zlomk...tralalapirov ... vredi te, že sem tam. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.