aakhut 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 pirov ... vredi te, že sem tam. kwa zej....pirni al pirounch jasn kwa baba che zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 pa ne pirov, pirin namaz - žitarica neka kao pšenica. Čist usput - dons mi je nekdo kazal povšter, napolnjen s piro. 1500 SIT. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 sodelavka ma rojstn dan... prnesla goro sladkišev... in to lih na moj pru dan trdeče... vse bo šlo Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 jaz sem pa včeraj za zajtrk 5rcine ameriške palačinke po jamiejevo , čez polila sladki greh, pa češnjev kompot zrave jedla, moj pa si je najprej čez polil sladki greh, potem pa na palačinko nadeval višnje in robide (ko v mikrovalovki odtališ še malo sokec ven steče). za kosilo sem lepinjo s kajmakom (v originalu šla po burek, ampak si tam premislila). za danes pa še ne vem. zajtrk bom verjetno kar spustila. za kosilo pa se mi kakšna čorbica lušta ... ali pa repa mogoče. no, rezultat bo odvisen od pogajanj ... hehe Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 Čist usput - dons mi je nekdo kazal povšter, napolnjen s piro. 1500 SIT. lalala Tole je pa za đabe. Običajno so od 5-7 jurjov (no, odvisno tut od velikosti). Dans sm belo kavico iz kavomata, vodo, pa en veelik piškot (mi je sodelavka prnesla), zdele me čaka tunin snedvič pa zeliščni čaj, za kosilo pa farfale (testeninski metuljčki) s homemade paradajz omako in paškim sirom, pa pečene paprike s česnom Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
angeo 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 Za kosilo bo segedin Citiraj A guardian AngelWho will guide what you do,Her pure essence is love,Sent to watch over you Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 zdele so šibale sodelavke v mčkatorja spet bomo papcal Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 sm mela en meso, paradajz, kurene, eno sicer mal čudno in uvelo papriko sm tud našla vse skupi sm ruknala u pečico mal začimb pa česna.....bomo vidl ka bo ratal...po moje bo u nulo dobr Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 jao! ceu narezek! njama. zdej pa rulade pa škotke pol bom pa doma še mal kšne juhce tople... njama... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 Včeri sem vse v kanto zabrisala Too mač!!!!! Pa kok dolg za boga je treba klinčev krompir pečt??!! Mela sem ga 1 uro na 200°, pa je bil še trd.Ma, nikol več. Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 Včeri sem vse v kanto zabrisala Too mač!!!!! Pa kok dolg za boga je treba klinčev krompir pečt??!! Mela sem ga 1 uro na 200°, pa je bil še trd.Ma, nikol več. uh, za krompir sem pa jaz strokovnjak odvisno od pečice. v tisti z ventilatorjem je ful prej kot v "navadni". jaz ga ponavadi narežem na čisto male kockice (velikosti tipke backspace - na laptopu), potem pa z olivnim oljem polijem, posolim, dodam čebulo, ki jo najprej olupim, potem pa samo 2x prerežem (v četrtine) in razplastim. vse skupaj dobro premešam, dam v vročo pečico (180 stopinj), po cca 15 ali 20 min ponovno premešam (ko je po vrhu že pečen) in pustim še nadaljnih 15 min. vmes pa ostalo skuham. no, namesto čebule lahko tudi kakšne druge začimbe gor počiš ... ali pa paradajz ali kaj podobnega Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 današnje kosilo: čorbica iz šampinjonov, krompirja in bučk, vse skupaj dobro začinjeno, pa še malo kisle smetane. zraven pa popečeni kruhki z rožmarinom. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 Mmmmm Jaz bi tud to.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 Mmmmm Jaz bi tud to.... Ti imaš danes to http://www.salesalute.com/forum/forum_Show...=34&ID=9299 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 .....aja? Večerja pa to? Viš, ti bi tud lohk prišo na Buldožerje Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 .....aja? Večerja pa to? Viš, ti bi tud lohk prišo na Buldožerje Kam, na Hotizo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 Danes jedla zeljne krpice in paradižnikovo solato samo škoda da je bla spet mini porcija krpic... pa tko noro dobre so ble + danes sem bla v trgovini ][ tkole blizu nacho čipsu, kok bi ga jedla. Seveda GA NISEM VZELA 2:0 zame! Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 bravo pridna jz sm si pa eno mineštrco nardila. ful je bla dobra. pa tut ful sem je pojedla. zdej se pa s čajom nalivam. jutr bi pa rada mal posta. sam kšn čajčk pa kšna čista juhca, da bo mel telo energijo za kej druzga. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 Jem zdej eno čudovito jabolko... just perfect jablana je 15 metrov stran in jabolko je povsem sveže ravno utrgano... lepo čvrsto mljas.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 spet sm neki lačna. no sej nazadne sem ob včer jedla ob ene pol štirih... sam zdej grem tko spat... bomo zjutri... al pa tut ne Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 spet sm neki lačna. no sej nazadne sem ob včer jedla ob ene pol štirih... sam zdej grem tko spat... bomo zjutri... al pa tut ne Mazni eno PP čokolado pa bo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 23. september 2006 Prijavi Deli 23. september 2006 bl k jih jem....vech jih jefilane paprike moje mame zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 23. september 2006 Prijavi Deli 23. september 2006 bl k jih jem....vech jih jefilane paprike moje mame zlomk....tralalaenako Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 23. september 2006 Prijavi Deli 23. september 2006 enako midva sva si namenjena (sprjazn se zhe ) zlomk.....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 23. september 2006 Prijavi Deli 23. september 2006 sam kaj bova pol z vsemi paprikami Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.