Skoči na vsebino

Kaj bomo dons jedl

Recommended Posts

jaz sem pa včeraj za zajtrk 5rcine ameriške palačinke po jamiejevo x:px, čez polila sladki greh, pa češnjev kompot zrave jedla, moj pa si je najprej čez polil sladki greh, potem pa na palačinko nadeval višnje in robide (ko v mikrovalovki odtališ še malo sokec ven steče).

za kosilo sem lepinjo s kajmakom (v originalu šla po burek, ampak si tam premislila).

za danes pa še ne vem. zajtrk bom verjetno kar spustila. za kosilo pa se mi kakšna čorbica lušta ... ali pa repa mogoče. no, rezultat bo odvisen od pogajanj ... hehe

Tudi čez tisoč let, tu bom stal,

sonce bo moje srce,

ena od tisoč zvezd mi bo prav ,

nosil bom njeno ime ...

Deli na socialnih omrežjih

Čist usput - dons mi je nekdo kazal povšter, napolnjen s piro. 1500 SIT.

lalala

Tole je pa za đabe. Običajno so od 5-7 jurjov xrolleyesx (no, odvisno tut od velikosti).

Dans sm belo kavico iz kavomata, vodo, pa en veelik piškot (mi je sodelavka prnesla), zdele me čaka tunin snedvič pa zeliščni čaj, za kosilo pa farfale (testeninski metuljčki) s homemade paradajz omako in paškim sirom, pa pečene paprike s česnom x:px x:px

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

sm mela en meso, paradajz, kurene, eno sicer mal čudno in uvelo papriko sm tud našla xrolleyesx vse skupi sm ruknala u pečico x:o)x mal začimb pa česna.....bomo vidl ka bo ratal...po moje bo u nulo dobr x:Dx xrolleyesx

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

Včeri sem vse v kanto zabrisala :vragec: Too mač!!!!! Pa kok dolg za boga je treba klinčev krompir pečt??!! :vragec:

Mela sem ga 1 uro na 200°, pa je bil še trd.

Ma, nikol več.

Support bacteria, they're the only culture some people have!

Včeri sem vse v kanto zabrisala :vragec: Too mač!!!!! Pa kok dolg za boga je treba klinčev krompir pečt??!! :vragec:

Mela sem ga 1 uro na 200°, pa je bil še trd.

Ma, nikol več.

uh, za krompir sem pa jaz strokovnjak x:Dx x:Dx

odvisno od pečice. v tisti z ventilatorjem je ful prej kot v "navadni". jaz ga ponavadi narežem na čisto male kockice (velikosti tipke backspace - na laptopu), potem pa z olivnim oljem polijem, posolim, dodam čebulo, ki jo najprej olupim, potem pa samo 2x prerežem (v četrtine) in razplastim. vse skupaj dobro premešam, dam v vročo pečico (180 stopinj), po cca 15 ali 20 min ponovno premešam (ko je po vrhu že pečen) in pustim še nadaljnih 15 min. vmes pa ostalo skuham.

no, namesto čebule lahko tudi kakšne druge začimbe gor počiš ... ali pa paradajz ali kaj podobnega

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

današnje kosilo: čorbica iz šampinjonov, krompirja in bučk, vse skupaj dobro začinjeno, pa še malo kisle smetane. zraven pa popečeni kruhki z rožmarinom. x^x

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

Danes jedla zeljne krpice in paradižnikovo solato :2src: samo škoda da je bla spet mini porcija krpic... pa tko noro dobre so ble :C:

+ danes sem bla v trgovini ][ tkole blizu nacho čipsu, kok bi ga jedla. Seveda GA NISEM VZELA :vtz: 2:0 zame!

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

bravo pridna xokx

jz sm si pa eno mineštrco nardila. ful je bla dobra. pa tut ful sem je pojedla. zdej se pa s čajom nalivam.

jutr bi pa rada mal posta. sam kšn čajčk pa kšna čista juhca, da bo mel telo energijo za kej druzga. x;)x

spet se mi je na bolš poslabšal

Jem zdej eno čudovito jabolko... just perfect jablana je 15 metrov stran :P in jabolko je povsem sveže :P ravno utrgano... :P lepo čvrsto mljas....
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Guest sstane
spet sm neki lačna. no sej nazadne sem ob včer jedla x:o)x ob ene pol štirih... sam zdej grem tko spat... bomo zjutri... al pa tut ne :sniky:

Mazni eno PP čokolado pa bo x;)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...