Skoči na vsebino

Kaj bomo dons jedl

Recommended Posts

Kr naenkrat mam tok paradajza in paprike, da ju moram na silo ponucat, čeprou se mi sploh ne je tega. :o|o:

lalala

U bistvu bi mi zdele najbl pasala kaka dobra jota, tko 'm pa sataraš natepavu.

lalala No2

http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

Deli na socialnih omrežjih

Guest sstane
Kr naenkrat mam tok paradajza in paprike, da ju moram na silo ponucat, čeprou se mi sploh ne je tega. :o|o:

Danes je bil v Ljubljani vege piknik, kaj jim nisi tja zapeljal en kombi paradajza x:Dx

x:Dx x:Dx x:px x:Dx jaz sem včeraj natepavala: tuno calvo (ruska solata)

Pri kombinacijah mesno-zelenjavno/sadnih solat so Rusi strašno domiselni. Od njihove hrane mso mi ble te solate še najbolj všeč. Enkrat sem prišel v eno restavracijo v Minsku, kjer so imeli na jedilnem listu 12 vrest ruskih solat. Vse sem naročil - 7 jih je blo fantastičnih.

Včertaj sem začel z ločevalno dieto, sam glede na to, da špagete in rižoto obožujem, sem se že vnaprej odločil, da bom en dan v tednu goljufal. Ampak to ne bo danes. Prvi obrok bo (spet) sataraš, drugi kos pečene jagnjetine, za zvečer pa pečen kostanj, pa nogoče zraven majčken paradajzove solate.

lalala

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

Men se pa pa zdjle ful,ful jejo maline x:px x^x Sam kje naj jih dobim??Ma nič, se bom mogla z jagodami zadovoljit,ker mam sam te v zmrzovalniku... x:px

Si jih grem vn dat..bom kr zmznjene cuzala.. :yumy: :yumy:

Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.

Richard Bach

babica in dedek spakirala za v Ljubljano:

potico (tako, kot jo imam rada - čisto malo sladkana, čisto malo nadeva, brez rozin in ruma x:px ),

vrečkico suhih jurčkov, za kakšnih 30 porcij menda,

solato,

papriko,

feferone,

paradajz,

cvetačo,

grozdje,

breskvov kompot.

vse doma pridelano, celo jurčki in orehi (za potico) nabrani v gozdu za hišo ...

Tudi čez tisoč let, tu bom stal,

sonce bo moje srce,

ena od tisoč zvezd mi bo prav ,

nosil bom njeno ime ...

babica in dedek spakirala za v Ljubljano:

Neki čist izven konteksta in upam, da bo opaženo - girly, na zadnji OS ti ne morem odgovoriti. Preveri, če imaš poln predal. U glavnem - ne gre skozi.

lalala

Dans jedla kolačke (muffine), sm jih sama včeri spekla (čokolada in kokos pa ovseni kosmiči) po receptu, k je bil tuki nekoč že objavljen (sam je bil v osnovi za sadje, no jst sm ga zmodificirala. Pa belo kavico, pa čaj oa EGO nav. pa 2 kosa koruzngea kruha s skutno-zelišč.namazom.

Popoldne me čaka filana paprika x:px obožujem jih, zadnč sm si jih nardila skor za cel mesec (del.dnevi), no zdej jih pa mlatim x:px x:px pa sladoled mam tut Carte d Or al kva je, oreh pa še nek vanilijast okus; obožujem orehov sladoled, no vanilijo lah pa moj dragi poje, k mu ni za orehe x:o)x

Zdele grem pa še na kavo pa na mošt v merkatorija; tm je pa mošt res ful dobr (sladek, pa nima še tok mehurčkov) pa sam 120sit/dcl je, no sej tok ga pa tut spijem xcivx

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

makovko in sirni namaz za zajtrk, za kosilopa pečen krompir z začimbami, brstični ohrovt z drobtinami in špinačni zrezek s sirom.

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

:vragec:

prejle me neki "jutranja" (glede na uro bujenja x:Dx ) lakota zagrabla.... xrolleyesx

pa sm si palachinke s sirom za "zajtrk" naredu.... x:px x:px x:px

tole chist hudo, de jst tkole navsezgodi lachn ratam... x:Dx xrolleyesx :inocent:

zlomk....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

jst pa poskušam bel sladkor črtat iz prehrane (učeri bi mi skor ratal, če mi ne bi v službi z napolitankami okrog skakal :o|o: )

za zajtrk: skuta z jogurtom in jabolčnim pirejem

kosilo: brokolijeva juha s sojinimi kosmiči (njamaaaaa x:px moj osebni recept)-še od včeraj x:Ix

večerja???hmmm...

kakšna ideja?? samo da ni iz belega sladkoraj ali pa iz bele moke

"The meeting of two people is like the meeting of two chemical substances. If anything happens, both are changed."

- C. G. Jung

Guest mačona

rukolo, paradajz, polnozrnato bombetko za kosilo. :P

xsrcx je danes za zajtrk pri meni jedel čokolino. mu segrejem mleko, dam krožnik in čokolino v škatli na mizo in mleko v đezvi ... on pa strese čokolino v đezvo v mleko. :eek: in je jedel iz đezve. x:Dx

oni dan mi nikakor mi hotel verjeti, da obstaja začimba "koper". spet nekomu je bilo smešno, da pijem "komarčkov" čaj. x:Dx

kuhinja in jaz in tipi in začimbe čaji ... to je komedija. x:Dx

aja, ker smo že pri kuhinji ... ne moremo mimo mojih prigod nezgod ... tale sicer ne sodi v kuhinjo ... ampak vseeno ... če sem 3 tedne nazaj zažgala olje in zasmradila cel blok ... sem včeraj ob dveh ponoči polila živo rdeč lak za nohte po tleh in kavču. x:Ix

(ne znam skuhat

pa iz uvidevnosti pred ekološko katastrofo.... raj ne bi )

je brez moke in cukra si je težko kaj pametnega izmislit ...

kaj pa kako zelenjavno čorbico?

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

danes so na tistem sestanku imeli Mercator vodo ... in je SMRDELA! je že kdo to opazil? kot da bi vodo z neke mlake črpali, se mi je zdelo. skratka smrad po mulju ali nečem podobnem.

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...