nosorog 23. september 2006 Prijavi Deli 23. september 2006 Kr naenkrat mam tok paradajza in paprike, da ju moram na silo ponucat, čeprou se mi sploh ne je tega. lalala U bistvu bi mi zdele najbl pasala kaka dobra jota, tko 'm pa sataraš natepavu. lalala No2 Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 23. september 2006 Prijavi Deli 23. september 2006 hm, grem si zdaj speči palačinkeiz polnozrnate mokez evrokremom Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 23. september 2006 Prijavi Deli 23. september 2006 Kr naenkrat mam tok paradajza in paprike, da ju moram na silo ponucat, čeprou se mi sploh ne je tega. Danes je bil v Ljubljani vege piknik, kaj jim nisi tja zapeljal en kombi paradajza Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 23. september 2006 Prijavi Deli 23. september 2006 jst bi pa zdejle neki SLANGA.... zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. september 2006 Prijavi Deli 23. september 2006 Danes je bil v Ljubljani vege piknik, kaj jim nisi tja zapeljal en kombi paradajza Ki si ti???? Pokličeš, na nazaj klic pa se ne javš? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 24. september 2006 Prijavi Deli 24. september 2006 Danes je bil v Ljubljani vege piknik, kaj jim nisi tja zapeljal en kombi paradajza kombi paradajza? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 24. september 2006 Prijavi Deli 24. september 2006 jaz sem včeraj natepavala: tuno calvo (ruska solata) Pri kombinacijah mesno-zelenjavno/sadnih solat so Rusi strašno domiselni. Od njihove hrane mso mi ble te solate še najbolj všeč. Enkrat sem prišel v eno restavracijo v Minsku, kjer so imeli na jedilnem listu 12 vrest ruskih solat. Vse sem naročil - 7 jih je blo fantastičnih. Včertaj sem začel z ločevalno dieto, sam glede na to, da špagete in rižoto obožujem, sem se že vnaprej odločil, da bom en dan v tednu goljufal. Ampak to ne bo danes. Prvi obrok bo (spet) sataraš, drugi kos pečene jagnjetine, za zvečer pa pečen kostanj, pa nogoče zraven majčken paradajzove solate. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Teyka 24. september 2006 Prijavi Deli 24. september 2006 jest sem pa danes jedla najboljši jabolčni štrudelj . ga je mami nardila Citiraj Never let the fear of striking out keep you from playing the game!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 24. september 2006 Prijavi Deli 24. september 2006 Men se pa pa zdjle ful,ful jejo maline Sam kje naj jih dobim??Ma nič, se bom mogla z jagodami zadovoljit,ker mam sam te v zmrzovalniku... Si jih grem vn dat..bom kr zmznjene cuzala.. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 24. september 2006 Prijavi Deli 24. september 2006 babica in dedek spakirala za v Ljubljano: potico (tako, kot jo imam rada - čisto malo sladkana, čisto malo nadeva, brez rozin in ruma ),vrečkico suhih jurčkov, za kakšnih 30 porcij menda,solato,papriko,feferone,paradajz,cvetačo,grozdje,breskvov kompot. vse doma pridelano, celo jurčki in orehi (za potico) nabrani v gozdu za hišo ... Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 24. september 2006 Prijavi Deli 24. september 2006 babica in dedek spakirala za v Ljubljano: Neki čist izven konteksta in upam, da bo opaženo - girly, na zadnji OS ti ne morem odgovoriti. Preveri, če imaš poln predal. U glavnem - ne gre skozi. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 24. september 2006 Prijavi Deli 24. september 2006 ma pri hrani je pri meni vse zmeraj opaženo ASAP .. hehe zrihtano. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 25. september 2006 Prijavi Deli 25. september 2006 jz sm dons mislije. za koslilo pa ne vem kaj bi. nč mi ne paša ampak jedla pa bi... bom probala si prežganko naročit upam, da halo mami delajo Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 26. september 2006 Prijavi Deli 26. september 2006 Dans jedla kolačke (muffine), sm jih sama včeri spekla (čokolada in kokos pa ovseni kosmiči) po receptu, k je bil tuki nekoč že objavljen (sam je bil v osnovi za sadje, no jst sm ga zmodificirala. Pa belo kavico, pa čaj oa EGO nav. pa 2 kosa koruzngea kruha s skutno-zelišč.namazom.Popoldne me čaka filana paprika obožujem jih, zadnč sm si jih nardila skor za cel mesec (del.dnevi), no zdej jih pa mlatim pa sladoled mam tut Carte d Or al kva je, oreh pa še nek vanilijast okus; obožujem orehov sladoled, no vanilijo lah pa moj dragi poje, k mu ni za orehe Zdele grem pa še na kavo pa na mošt v merkatorija; tm je pa mošt res ful dobr (sladek, pa nima še tok mehurčkov) pa sam 120sit/dcl je, no sej tok ga pa tut spijem Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. september 2006 Prijavi Deli 26. september 2006 bla lačna da se mi je mešal. zdej sm pa domov pršla me je pa minil. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 26. september 2006 Prijavi Deli 26. september 2006 makovko in sirni namaz za zajtrk, za kosilopa pečen krompir z začimbami, brstični ohrovt z drobtinami in špinačni zrezek s sirom. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 26. september 2006 Prijavi Deli 26. september 2006 prejle me neki "jutranja" (glede na uro bujenja ) lakota zagrabla.... pa sm si palachinke s sirom za "zajtrk" naredu.... tole chist hudo, de jst tkole navsezgodi lachn ratam... zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 27. september 2006 Prijavi Deli 27. september 2006 potico za zajtrk. kosilo bo pa menda bolj švoh. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andromeda 27. september 2006 Prijavi Deli 27. september 2006 jst pa poskušam bel sladkor črtat iz prehrane (učeri bi mi skor ratal, če mi ne bi v službi z napolitankami okrog skakal ) za zajtrk: skuta z jogurtom in jabolčnim pirejemkosilo: brokolijeva juha s sojinimi kosmiči (njamaaaaa moj osebni recept)-še od včeraj večerja???hmmm...kakšna ideja?? samo da ni iz belega sladkoraj ali pa iz bele moke Citiraj "The meeting of two people is like the meeting of two chemical substances. If anything happens, both are changed."- C. G. Jung Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 27. september 2006 Prijavi Deli 27. september 2006 hm. prebranac? Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andromeda 27. september 2006 Prijavi Deli 27. september 2006 hm. prebranac?[/quohmmm.... ne znam skuhat pa iz uvidevnosti pred ekološko katastrofo.... raj ne bi Citiraj "The meeting of two people is like the meeting of two chemical substances. If anything happens, both are changed."- C. G. Jung Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 27. september 2006 Prijavi Deli 27. september 2006 rukolo, paradajz, polnozrnato bombetko za kosilo. je danes za zajtrk pri meni jedel čokolino. mu segrejem mleko, dam krožnik in čokolino v škatli na mizo in mleko v đezvi ... on pa strese čokolino v đezvo v mleko. in je jedel iz đezve. oni dan mi nikakor mi hotel verjeti, da obstaja začimba "koper". spet nekomu je bilo smešno, da pijem "komarčkov" čaj. kuhinja in jaz in tipi in začimbe čaji ... to je komedija. aja, ker smo že pri kuhinji ... ne moremo mimo mojih prigod nezgod ... tale sicer ne sodi v kuhinjo ... ampak vseeno ... če sem 3 tedne nazaj zažgala olje in zasmradila cel blok ... sem včeraj ob dveh ponoči polila živo rdeč lak za nohte po tleh in kavču. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 27. september 2006 Prijavi Deli 27. september 2006 (ne znam skuhat pa iz uvidevnosti pred ekološko katastrofo.... raj ne bi ) je brez moke in cukra si je težko kaj pametnega izmislit ... kaj pa kako zelenjavno čorbico? Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 27. september 2006 Prijavi Deli 27. september 2006 postrv, salato Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 27. september 2006 Prijavi Deli 27. september 2006 danes so na tistem sestanku imeli Mercator vodo ... in je SMRDELA! je že kdo to opazil? kot da bi vodo z neke mlake črpali, se mi je zdelo. skratka smrad po mulju ali nečem podobnem. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.