Skoči na vsebino

Kaj bomo dons jedl

Recommended Posts

Vsaj 1 kg domačega grozdja, pa belo kavico, pa sendvič s tuninim namazom, pa ful čaja.

Popoldne grem po en pišč.file, ga bom kr tko, na suh v teflonu popekla, pol pa stisnila gor mal limonin.soka pa fejst namlinčkala Provansalske začimbe (not je sečovelj.sol), mogoče zvečer pade kuhan bob z veeeelik pražene čebule x:px x:px

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Deli na socialnih omrežjih

jest pa danes doma za slavnostno kosilo skuhala goveje rulade s pršutom in kislimi kumaricami, za prilogo pa riž. so bli vsi domači navdušeni :palec:
Never let the fear of striking out keep you from playing the game!!!

jaz si bom pa zdaj za zajtrk gris skuhala, pa malo pustila za kasneje, da se strdi in čez malinovec polijem, da še to čudo probam, potem pa bom preostank dneva solato jedla, se mi danes ful lušta, samo še moram po njo v trgovino. Pa jutri bi jo tudi lahko cel dan. Da malo spucam ta junk food s sebe, ki ga imam tako rada .. hehe

Tudi čez tisoč let, tu bom stal,

sonce bo moje srce,

ena od tisoč zvezd mi bo prav ,

nosil bom njeno ime ...

Pečen piščanec in pečen krompir s sladko rdečo papriko! Paradižnikova solata z baziliko in mozarello! x:px x^x

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Sem se po eni gozdni poti peljal na žago po les (ga rabim za ograjo, po kateri bo plezal kivi, ki ga nameravam posaditi), pa so na cesti ležale večje veje. Ustavim, jih začnem metati s ceste in jih skorajda vržem na dva jurčka. Za kosilo bosta...

lalala

http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

x:Dx x:Dx

danes bom živela od ljubezni (lalala)... ne zgolj v liričnem, poetičnem ponemu besede, čeprav ideja izhaja od tam, vedno, temveč v mojem dejanskem (fuck the poetry) odnosu do sveta in življenja, absorbiranja le tega.

energija, ideja, misel (morda na začetku samo misel) steče skozi materiano, fizično telo, in pusti bajne posledice (prijetna sitost, zadovoljstvo, itd...) povsot, še najbolj spet na fizisu in to šteje.

napojila in prepojila se bom z njegovo vročo energy, ki je enkrat za razliko od ponavadi celo kok tok mirna in spočita. vse iskrene čestitke, :palec: .. notranji mir, ki rezultira v spočiti in nerazklani energiji je bil vedno predmet moje ogromne fascinacije nad nekom in in danes si to ti... zato te bom mogoče celo pojedla.. mjam.. x:px

( x:px x:px in bogu hvala, da nisi iz listnatega testa..)

a ni to romantično?

http://waltm.net/mermaid.gif

sam je pa dobr kdaj tud pojest kej konkretnga x;)x k se ti lohk zgodi da se glih navadiš od ljubezni živet, pa te pobere x:Dx

kwa, a moški ni nekaj konkretnega kaj lahko poješ? moški je najkonkreznejša stvar, ki jo lahko poješ (lalala)...

:vragec: mah sej...on bi rad ultimate, men se pa upira ultimate postavlat....tak da iz te moke nau štrudla zgleda x:Dx

pol pa vzami ti stvari v roke, brez ultimatov. men se tud zdi, da nosorog ni glih tip lovca... in da rabi več akcije, stimulacije, premika z druge stani.. x:Dx x:Dx

(ampak to je seveda moj subjektivni nazor, naravno prilogojen mojim subjektivnim "potrebam")

lep vikend obema!

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...