Todika 30. september 2006 Prijavi Deli 30. september 2006 ma sej ža štrudl nardit ne rabiš bit lovc....nabiralec je čist dost..... Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 1. oktober 2006 Prijavi Deli 1. oktober 2006 Nardila zelenjavno rižoto. Zadnje čase mi ful riž paše. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 1. oktober 2006 Prijavi Deli 1. oktober 2006 jaz pa ravnokar mažem eno ogromno skledo mehke zelene solate s krompirjem Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 1. oktober 2006 Prijavi Deli 1. oktober 2006 joj joj, nametala sem vame 8odpri oči!!!! ko ješ) tono hrane, odščipnem malo tu malo tam in se je kar nabralo. tam pa čokolada in sladoled, ne vem kako se bom uprla. Jst sm se pa dons kr držu - ob petih popoldne sem jedel gobe z jajci in to je bilo danes vse. (o.k., ene par grozdnih jagod še) lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 2. oktober 2006 Prijavi Deli 2. oktober 2006 Jaz bi pa zdajle umrl za sirove strikle, pa eno fajn visnjevo pito Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 2. oktober 2006 Prijavi Deli 2. oktober 2006 jaz pa ravnokar mažem eno ogromno skledo mehke zelene solate s krompirjem Ravnokar si mi dala idejo za današnje kosilo tega pa že res doooooolg nisem jedla, super duper komi čakam Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 2. oktober 2006 Prijavi Deli 2. oktober 2006 Ma prav paše, 5rca, ti rečem .. tako osvežilno ... Jaz bom pa danes slivove knedle v slivovi omaki ... Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 2. oktober 2006 Prijavi Deli 2. oktober 2006 Ma ja, full je dobro tudi če daš kak radič zraven ali rukolo samo te pa nimam doma zdej. Imam pa zato neki domačega radiča ki bo ravno prav Slivovi cmoki... to morm pa mami naročit naj spet kaj naredi, čist pozabla na to! Slive in marelice smo mi ponavadi not dajali, zamrznit in potem skuhat pa v drobtinah povalat Ja drugače pa dans obisk dobim, nekoga ki vem da bo pohane malancane zapopadel, bom prišparala še mojo porcijo da bo zadost Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dyamant 2. oktober 2006 Prijavi Deli 2. oktober 2006 ma sej ža štrudl nardit ne rabiš bit lovc....nabiralec je čist dost..... pa ne bota valjda zares strudla delala, ali kwa???!!! še vedno živim v glavnem od ljubezni (lalala). mogoče si bom kasneje nabredila mal zelene solate z jajci, bučnim oljem, česnom in kisom. mal fuul rada.. Citiraj http://waltm.net/mermaid.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 2. oktober 2006 Prijavi Deli 2. oktober 2006 Dons je tisti dan, ko bom pri ločevalni dieti goljufal. Grem zdele narest rižotko pa solato. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 2. oktober 2006 Prijavi Deli 2. oktober 2006 Mene pa željno pričakuje postrv pa kuhan rižek Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 2. oktober 2006 Prijavi Deli 2. oktober 2006 oslič in zeljnata salata Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 2. oktober 2006 Prijavi Deli 2. oktober 2006 Škampovi repki oviti z rolano panceto in, kot priloga rumen Riž ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 2. oktober 2006 Prijavi Deli 2. oktober 2006 jst bi tud to Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 2. oktober 2006 Prijavi Deli 2. oktober 2006 zjutri sm imela kavico malo kasneje čajčk in jabolko za kosilo cebato z olivami zvečer bi najraje samo kako sadje, mogoče si naredim solato Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 3. oktober 2006 Prijavi Deli 3. oktober 2006 Jst bi pa danes pizzo jedla sanjam, voham, pogrešam big time... nisem jo že na mesece jedla ...kar je gud po eni strani sam po drugi me pa muči 100/h! Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Binch 3. oktober 2006 Prijavi Deli 3. oktober 2006 Uf, js sm pa eno super pizzo jedla v nedeljo.... Jah, in posledica tega - včeraj sam juho in pa malček sadja...Danes sm si pa že zjutraj privoščila 2 mini rogjlička .... za kosilo bo pa spet (sam) juha. Ampak - zelooooo dobra juha! Citiraj I don't suffer from insanity. I enjoy every minute of it! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 3. oktober 2006 Prijavi Deli 3. oktober 2006 jz pa tooook pojedla že dones... upam, da se ustavim in ne jem več. nenormalno... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 3. oktober 2006 Prijavi Deli 3. oktober 2006 zelenjava, salata z radičem in krompirčkom... njami... moje dva pa filano papirko (mam občutek da tamala samo omako pa kruh ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 3. oktober 2006 Prijavi Deli 3. oktober 2006 Danes sem si omako naredila iz svežih paradižnikov in fuže zraven Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 3. oktober 2006 Prijavi Deli 3. oktober 2006 Tople murke sm jedla. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 3. oktober 2006 Prijavi Deli 3. oktober 2006 kaj pa so "fuži"? a polžeki? jaz pa danes kar na sendvičih živim .. komaj čakam na tortico z Audente ... Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Teyka 3. oktober 2006 Prijavi Deli 3. oktober 2006 jest sem pa dans jedla solato s tunino in sirom Citiraj Never let the fear of striking out keep you from playing the game!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 3. oktober 2006 Prijavi Deli 3. oktober 2006 Mmmm ravno sem si spekla kruhke... Super so! Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 3. oktober 2006 Prijavi Deli 3. oktober 2006 kaj pa so "fuži"? a polžeki? jaz pa danes kar na sendvičih živim .. komaj čakam na tortico z Audente ... huh, kolk poznanstev si si naklepala...z audente, z melody....sami super lunatki pa šele par mesecev si tu, če sploh tako dolgo...meni v 2 letih ni uspelo kaj dosti več ... jaz sem pa za večerjo pojedel malo prek 300g špagetov s tuno Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.