Guest mačona 3. oktober 2006 Prijavi Deli 3. oktober 2006 za kosilo sem si naredila široke rezace z omako iz bučk in kisle smetane. zdaj grem pa počasi zmažem eno konzervo tune ... mi je mama napokala toliko tega, da mam za dva tedna skoraj. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 3. oktober 2006 Prijavi Deli 3. oktober 2006 kaj pa so "fuži"? a polžeki? jaz pa danes kar na sendvičih živim .. komaj čakam na tortico z Audente ... Fuži so neke vrste istrski polžki ja... no neke mal drugačne testenine so, malček bolj žilave ampak ko se čist skuhajo so bolj take, mehke no, vodene bi jst rekla drugače pa izgledajo takole...http://www.mladina.si/tednik/200607/clanek/kul-konzum--ivan_ilovar/img/konzum2050029_inline.jpg Mačona a ti pa nisi več vegetarijanka, ker tako pridno ribice papcaš Jst sem dans tut eno tuno maznila, mam najraje tiste male pakunge ala Rio Mare ali Šparove tune... pa še poceni so če vzameš 3 skupaj Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZVEZANI 3. oktober 2006 Prijavi Deli 3. oktober 2006 sem nekoč nevem kje bral,,,da pri nas živi ena dečva ki je šla skozi nek program in zmore živeti brez zemeljske hrane,,,,če da kaj v usta da to samo zaradi ohranjanja spomina na okus,,,in da se to doseže po nevem koliko dnevih nevem kakšnega ravnanja,,,ja. Citiraj http://www.lotosistemi.net/Med vami sem samo zato ker sem se navelical pametnih ljudi.http://vesolje.net/preleti/prelet.phphttp://zupnije.rkc.si/lj-vic/?id=76&fmod=12http://www.biblija.net/biblija.cgi?lang=slko molimo,tikamo.lako to. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 3. oktober 2006 Prijavi Deli 3. oktober 2006 Hahahaha, sn 5rcino novo ikonco zdej komi vidu.... Dobra, za mal smeha za konc dneva......nočko. .... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 3. oktober 2006 Prijavi Deli 3. oktober 2006 novo? a je sploh kdaj imela kakšno drugo? 5rca, testenin pa res ne maram, tako da dvomim, da bom te kdaj probala ... vsem rečem "rezanc" in so mi glih ena in ista stvar, ne glede na to, kakšne oblike so. :xx!: vsakega toliko jih poskusim, če sem si že slučajno premislila in so mi okay, ampak se do zdaj to še ni zgodilo ... no, včasih tudi gorčice in kečapa nisem jedla, pa me poglej zdaj ... še je upanje. cashy, valda, da nikogar ne spoznaš, če slike zahtevaš. lepo bodi manj izbirčen, pa bo. evo pa še nekaj o hrani, če že gre o tem tema ... sva šli z Audente v Kavala in jedli sadni tiramisu. Takšne kose so nama vrezali, da ni bilo variante, da jih zmaževa ... Hmm ... samo sadja se ne spomnim, če dobro pomislim ... Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 3. oktober 2006 Prijavi Deli 3. oktober 2006 vsem rečem "rezanc" in so mi glih ena in ista stvar, ne glede na to, kakšne oblike so. :xx!:Ja, rezanc, to imam tudi jaz v spominu. Kateri dialekt je že to Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 4. oktober 2006 Prijavi Deli 4. oktober 2006 prleški Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 4. oktober 2006 Prijavi Deli 4. oktober 2006 Hahahaha, sn 5rcino novo ikonco zdej komi vidu.... Dobra, za mal smeha za konc dneva......nočko. .... A tole misliš, ki kraljuje že celo poletje fajna ane novo? a je sploh kdaj imela kakšno drugo? Mela mela muciko prej, sem se le s težavo ločila od nje čeprav tole zdajšnjo sem prav začutila ko sem jo zagledala, ne vem pa če paše na moj trenutni karakter, raj bi se muckala kot sovražila PS: Kako gre že tist, mi je mačona zadnjič razložila pa sem SPET pozabila - prlek iša prlek ša... sej ona je to nekak drugač tut napisala pa razložila in pol spet to šefe zadnjič prijavi in jebela sm tuhtala cel dan pol kaj že pomeni!!!Še enkrat, proooooosim Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 4. oktober 2006 Prijavi Deli 4. oktober 2006 en snedvič sm že... kr neki sam tele snedviče zadne čase... bom doma kšno dobro juhco... včer sm si tok fino česnovo nardila mmmm Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 4. oktober 2006 Prijavi Deli 4. oktober 2006 PS: Kako gre že tist, mi je mačona zadnjič razložila pa sem SPET pozabila - prlek iša prlek ša... sej ona je to nekak drugač tut napisala pa razložila in pol spet to šefe zadnjič prijavi in jebela sm tuhtala cel dan pol kaj že pomeni!!!Še enkrat, proooooosim Uh, sanja se mi ne. Jaz sem uličarka, mestno dete, mi niti ne govorimo tako, bo treba njo vprašat, očitno je ona kje bolj z vasi ... No, midva bova pa se danes v kitajsko rest. odpravila ... Bomo še videli, sem malo skeptična. Načeloma ne maram tuje hrane. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 4. oktober 2006 Prijavi Deli 4. oktober 2006 5rca, testenin pa res ne maram, tako da dvomim, da bom te kdaj probala ... vsem rečem "rezanc" in so mi glih ena in ista stvar, ne glede na to, kakšne oblike so. Enkrat sem v Libiji sedel za enim omizjem, v katerem je bil tudi en totalni ljubitelj testenin. Beseda nanese tudi na to in pade komentar, da so vse testenine pač makaroni - isti kurac, sam drugo pakovanje. Kaj hujšega; tipa je odneslo pol metra iznad stola in po startnem ogorčenju je sledilo polurno predavanje na temo testenine. Mimogrede - jaz jih mam nenormalno rad. Za psa sem kupil dve goveji srci, mu jih naredil v omaki, nato pa pol sam požrl. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 4. oktober 2006 Prijavi Deli 4. oktober 2006 Rižota z grahom zdej bi mi pa kaka zelena solatka pasala ah bom že! Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 4. oktober 2006 Prijavi Deli 4. oktober 2006 Za psa sem kupil dve goveji srci, mu jih naredil v omaki, nato pa pol sam požrl. lalala pri nas je ponavadi ravno obratno. foter kupi jetrca (za mamo) in jih maček zmaže še preden sploh vidijo ponev. potem pa bruha od prenažrtosti. :xx!: danes v kitajski jedla pečene rezance z zelenjavo, še prej pa rakov čips. oboje (prvi rezanci po dolgem času, ki so mi ) moj pa raco na sečuanski način pa spomladanske zavitke. mu je tudi bilo hudo dobro. bova menda še kdaj. a je kdo že jedel bambus? me je mikal bambus in gobice, pa se mi sanjalo ni, kakšnega okusa je bambus ... Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 4. oktober 2006 Prijavi Deli 4. oktober 2006 pri nas je ponavadi ravno obratno. foter kupi jetrca (za mamo) in jih maček zmaže še preden sploh vidijo ponev. potem pa bruha od prenažrtosti. :xx!: danes v kitajski jedla pečene rezance z zelenjavo, še prej pa rakov čips. oboje (prvi rezanci po dolgem času, ki so mi ) moj pa raco na sečuanski način pa spomladanske zavitke. mu je tudi bilo hudo dobro. bova menda še kdaj. a je kdo že jedel bambus? me je mikal bambus in gobice, pa se mi sanjalo ni, kakšnega okusa je bambus ...Bambus je dobrega okusa, sploh ne vem s čim bi ga primerjala ampak se ga da jest ker ga postrežejo z neko omakco in gobicami ja hmm mal je tko... joj kt ena zelenjava pa ne vem kera. Mah probi, sigurno ti bo všeč, nima nekega full okusa je bolj neutralen med vso tisto zelenjavo in gobami. A kdo ve kere gobe tam not dajejo v kitajski, take temno rjave so pa zgledajo kot kake vodne alge Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 4. oktober 2006 Prijavi Deli 4. oktober 2006 sanja se mi ne. se mi zdi, da je moj danes eno tako gobo na vilici vrtel pred sabo in komentiral, da so to drevesne gobe. zdaj pa ne vem, če je to samo ugibal ali dejansko kaj ve o tem. sem pa enkrat v intersparu izbirala ne vem več kaj na zelenjavnem oddelku in nekaj ful ruži za mano in to kar en čs. pa le pogledam in vidim enega kitajca, kako v vozem nameče vse pakete ostrigarjev, ki so jih imeli. tako da očitno tudi te veliko uporabljajo. jaz sem pa danes v rezancih imela šampinjone, pa kitajsko zeleje, se mi zdi. pa še enih par stvari. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 4. oktober 2006 Prijavi Deli 4. oktober 2006 Ja no morm rečt da so men tiste gobe mal sumljive, so pa dobre in všečnega okusa, možno da so kake drevesnice ja, oblike so ravno pravšnje. Ampak to bi moral kak ekspert za gobe povedat, sigurno bi nosorog kaj več vedel No kitajska hrana morm rečt da mi je všeč, nisem tako pogosto tam da bi sprobala full stvari ampak nekaj sem jih pa že in mi je všeč. Čeprav Jureta vedno naserjejo, bambusova juha, neka zelenjavna pojedina in to - dvakrat sva meso not dobila zdej pa zato noče več z mano v kitajsko hodit izučilo da vzameš vedno samo tisto kar piše VEGETARIJANSKO! No ampak vem pa za eno stvar, ki nama je obema 1A - njihove solate s kalčki in čez imajo en tak čist poseben kis, ki sva ugotavljala kako je narejen in oba predvidevava da je kis kumaric!!! Tak okus ima namreč kot kadar narediš kumarčno solato sam mal na sladko še potegne. Mmm-m-m! Aja pa kaj je tisti... ala "aperativ" al kako že kar nakonc dobiš za spit no tisto zmeri za oba spijem, na eks *OBOŽUJEM* Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 hm. meni pa tista stvar ni zgledala simpatično, pa je nisem .. včeraj sem v kavalu pizzo z omako iz jurčkov, mocarelo in baziliko. dobrooooooo! danes za zajtrk pa hotgog iz polnozrnate štručke in veggie hrenovke. in zenfom. tudi dobro. no, popoldne pa menda kakšna poslastica z Audente in Melody pride na vrsto ... uh, kako meni fajn gre Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 no, danes sem si pripravljal zajtrk...sem si v jogurt želel narezat nekaj sadja. in vzamem iz hladilnika nekaj, zakar sem bil sveto prepričan, da je ananas (cel sadež), ga prerežem in znotraj opazim, da nekako ni podoben ananasu grem do fotra in ga vprašam, kaj za vraga je to? in mi pove, da je to glava zelene. toliko o mojem poznavanju živil in prehrane Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 Pizzo biiiii Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 Pizzo biiiii jest sm jo pa včeri zvečer...tko, da jo mam zihr dost za vsaj en mesec...za razliko od Girly, ki se jo je komaj dotaknila včeri skorjo pojedla, ta obložen del pa pustila Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 hja .. eni smo pač na skromnost navajeni ... Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 Ah joj. Ravnokar sem podlegla skušnjavi in šla do avtomata po KitKat.Očitno me še ni izučilo. One minute on your lips, forever on your hips. Aha no in zdaj grem še po enega. Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 pa še enega za mene ... smo v Londonu na kolidžu živeli od kitekat čokoladic in enega čipsa ... si mi kar spomine priklicala Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 Ah ja. Sem pojedla še enega.Ravno še en je v avtomatu.V tretje gre rado.Hm.No ja.Ga grem iskat. Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 uh. popoldne pa še en tiramisu ... pa tvoje življenje je prav sladko Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.